Jump to content

Бошко Обрадовић LGBT лобистима: Нећете нам ви васпитавати децу!

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

пре 2 часа, ana čarnojević рече

Bole oženi me!!!

Jedino ti to i sleduje ako sledis logiku Dveri. "Da se udas i da radjas.. a ne da dangubis po forumima, to ne prilici jednoj zeni." - bi ti bole reko sad

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, ana čarnojević рече

malo bi mu sredila zube i nabacila zulufčiće tek tek. važno da ima tu materijala.

Da petica, implatant ili mostic, skinuti kamenac i izbjeliti. :D Mada trebao bi i bradu malo pustiti, to se onako uklapa u njegove stavove o muskosti. I zulufuci jer oni najbolje govore da mu treba nova zena, ne kritikuje frizera/ku :D

Ne slažem se sa njim ni oko čega, ali postujem njegovu doslednost, ima petoro djece tako da u praksi postuje ono sto prica.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Bokisd рече

to se u pismu pominje kao promena paradigme

Управо се о томе ради....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

Ти би му трећа била.

Pa da i on i zena su drugobracni. On iz prvog braka ima troje a ona dvoje. Brinu o petoro djece. :)

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, cloudking рече

Ukratko- odakle znas sve ovo?

Читам, гледим, посматрам....имам увид у тајне списе глобл.тајних орг...:ani_biggrin: шта нам се спрема, и шта је све остварено, не могу да ти откријем изворе, морала бих да те уцмекам 12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, ana čarnojević рече

to nije istina i to je jedan flagrantan falsifikat stavova mog Boleta. mogli bi malo da se resetujete, vaše provokacije su tako prevaziđene. ja dok sam na forumu uradim milion stvari levo desno i još se naizražavam svog mišljenja na koje ima pravo po obrazu Božijem i šta ćeš lepše.

Zena treba da cuti i da slusa svog muza... bi ti bole reko. Bole Raspustenik ;) ikona Hristova

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, ana čarnojević рече

Koja si ti tračara...girl_smiley

Brinem , jer te interesuje, pa da se spremis za koju godinu za sestoro ili sedmoro djecice. Rapsodi je stavila smjeska ispod tvog komentara, a ona je Boska isto tako hvalila, pa se kasnije udala na forumu:DAko budem trazio neku vezu izmedju slicnih promjenljivih kroz tvoje komentare...:D

Подели на овим сајтовима

Opastna ova Čarnojevićka....:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

"...Бог је допустио пораз да бисмо увидели у каквој држави т.ј. у каквој духовној клими живимо. Као што је говорио патријарх Павле: “Бог ће помоћи ако буде имао коме“…изгледа да није имао коме да помогне, јер никог није ни било на улици тога дана осим шаке људи која је протестовала.

У принципу, будући да је шетња била против воље велике већине грађана, оно што се десило може се сматрати духовним силовањем народа, што је иначе, саставни део сатанистичких, масонских и других окултних обреда.

Такође, по реакцији народа се видело да се он помирио са тим грехом, са тим стањем ствари, што је такође лоше јер онај ко се не бори против греха бива поробљен и после му је све теже да се тог греха ослободи.

У овој ситуацији, Содомљани су само оруђе у руци Божијој, исто као што су и Турци и Немци и Американци били бич за православне народе, који је требало да нас отрезни и уразуми, да се дозовемо памети. “Батина је из раја изашла“. То показује да смо као народ, поробљени грехом, да је грех у нашим умовима и срцима и нашим домовима и зато се нечастивци слободно шетају градом и пред Скупштином. То је јавни показатељ наших тајних, непокајаних и неисповеђених грехова, као и тога да смо се ми са тим стањем помирили. Што би рекао старац Пајсије: “Грех је ушао у моду“. А ми се питамо откуд хомосексуалци код нас?"
Извор: ,,Православна Породица“

premijerka.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...