Jump to content

Бошко Обрадовић LGBT лобистима: Нећете нам ви васпитавати децу!

Оцени ову тему

коЖељ њацИ

Препоручена порука

пре 2 минута, Ronald рече

Gledaj ovako, imas ti bisexualaca koji su skloniji jednom polu, posto nijedan nije indiferentan. Na primer 50% na obje strane, to je tesko. Vec moze da se pod pritiskom ozeni, a sa druge strane, njega mnogo vise privlace muskarci. Bisexualnost je nazalost najslabije istrazena.

Ja sam mislio u ovom smislu, da ga privlace muskarci, ali, radi okoline i pritiska se ozeni. Pa, dobije i decu i ima seks sa zenom.

U tom smislu, oko pitanja uzbudjenja o kome pricamo, zasto ne bi moglo da postoji odgovarajuce lecenje kod ljudi koji hoce da se potrude da prevazidju svoje homo stanje ( i uzbudjenje ). Mislim na lecenje lekovima  i psiholoskim metodama.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Bokisd рече

Ja sam mislio u ovom smislu, da ga privlace muskarci, ali, radi okoline i pritiska se ozeni. Pa, dobije i decu i ima seks sa zenom.

U tom smislu, oko pitanja uzbudjenja o kome pricamo, zasto ne bi moglo da postoji odgovarajuce lecenje kod ljudi koji hoce da se potrude da prevazidju svoje homo stanje ( i uzbudjenje ). Mislim na lecenje lekovima  i psiholoskim metodama.

Bokisa kod homosexualaca to nije moguce nikakvim lijekovima i psiholoskim terapijama, jedino da im izmjenis odredjeni dio mozga.

Kod bisexualaca takodje nije moguce, sexualna orjentacije nije nesto sto se moze tako lako izmjeniti, pogotovo sto u njenom formiranju utice mnogo vise gena. Ja poznajem jednog covjeka koji je pod pritiskom porodice najvjerovatnije ozenio jednu prelijepu djevojku, dobio sa njom dva sina i nakon sto je ostala trudna sa drugim on vise nije imao kontakta sa njom dok ga nije uhvatila sa jednim muskarcem. On je bi, kojeg vecinom privlace muskarci i tesko da ga nesto moze vratiti ka zenama, nema tu hormonalne terapije iliti nekakve psiholoske metode, kad je njemu testosteron veci od mnogih hetero.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ronald рече

Vjerom je mozda moguce sve, ali ni pojedini svetitelji homosexualne orjentacije nisu to prevazisli vec su asketizmom i molitvom umirili svoj sexualni nagon.

Mislim da je pogresno reci 'svetitelj homoseksulane orjentacije'. Jer, i ja nisam homo orjentacije, iako nisam svetitelj. :ani_biggrin:

Svetitelji su se borili protiv hetero prirode, tj. da svoj zivot provedu bez zena, kako u zajednici i zivotu ( sa zenama ), tako i da prevazidju to uzbudjenje o kome pricamo. Uzbudjenje  i priroda ih navodi ka' zeni, ali, odluka i cvrsta volja i metode monaskog delovanja ih vode ka drugom cilju. 

Naravno, ne uspevaju svi. Ipak je jaka priroda uzbudjenja, a, problem je u tome, ako monah ne ispostuje sva pravila borbe kako treba.

Zbog toga i kazem, za homo uzbudjenje, dosta znaci za preokret, prvo, odluka i mentalni stav, jaka volja i naravno, pomoc doktora psihijtra i odgovrajuci lekovi. To je neko moje misljenje.

Подели на овим сајтовима

Nisu se oni borili protiv hetero prirode to je nemoguce, vec da umire sexualni nagon ka suprotnom ili istom polu. Takodje su se borili i protiv bludnih misli. Medjutim i najvece askete su imale istecenje u snovima, ako nisu masturbirali kao sto imas i ti ako nisi ozenjen, nemas djevojku ili ne masturbiras. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ronald рече

Bokisa kod homosexualaca to nije moguce nikakvim lijekovima i psiholoskim terapijama, jedino da im izmjenis odredjeni dio mozga.

Kod bisexualaca takodje nije moguce, sexualna orjentacije nije nesto sto se moze tako lako izmjeniti, pogotovo sto u njenom formiranju utice mnogo vise gena. Ja poznajem jednog covjeka koji je pod pritiskom porodice najvjerovatnije ozenio jednu prelijepu djevojku, dobio sa njom dva sina i nakon sto je ostala trudna sa drugim on vise nije imao kontakta sa njom dok ga nije uhvatila sa jednim muskarcem. On je bi, kojeg vecinom privlace muskarci i tesko da ga nesto moze vratiti ka zenama, nema tu hormonalne terapije iliti nekakve psiholoske metode, kad je njemu testosteron veci od mnogih hetero.

Verujem da nazlost postoje i takvi, kako da kazem teski primeri.

Ali, verovatno postoje i kako da kazem blazi slucajevi. Znam, da je homo odbacena kao bolest, ali, citao sam da postoje doktori i psiholozi koji se i dalje bave lecenjem homo ljudi.

Mislim, da je steta sto se vise ne radi na tom polju, jer, savremena medicina sve vise napreduje. Ko zna koliko bi napredovala i na tom polju. Cela medicinska zajednica na istom zadatku, politicki konzensus, materijalna potpora, odgovarajuca tehnologija. Sta znam, mozda i bilo odredjenih uspeha. 

Stata, nazalost, ( stvarno to mislim ) to necemo saznati. Opet, moram reci kao vernik. Verujem da putem crkve i jake vere, mogu se izleciti i neki teski oblici homo stanja.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ronald рече

Nisu se oni borili protiv hetero prirode to je nemoguce, vec da umire sexualni nagon ka suprotnom ili istom polu. Takodje su se borili i protiv bludnih misli. Medjutim i najvece askete su imale istecenje u snovima, ako nisu masturbirali kao sto imas i ti ako nisi ozenjen, nemas djevojku ili ne masturbiras. 

Mislio sam upravo na ovo, oko borbe protiv uzbudjenja ka suprotnom polu ( kada sam rekao protiv hetero prirode ). Tako da se tu razumemo.

Vidim da razumes i neke osnove te' borbe. Borba sa bludnim mislima u srcu. Koje je srce , kako se kaze,... iz srca izviru sve misli.

Da i monasi i askete su imali istecenja u snovima, ali, koliko znam , i sa tim je vodjenja zestoka borba kod najvecih svetitelja i asketa,.... i mnogi su pobedili i dosli u stanje bestrasca. 

Ali, samo uz Boziju pomoc i blagodat, ( ali, to je druga prica ).

Подели на овим сајтовима

Bokisa hajde opet ne moze se lijeciti nesto sto je kombinacijsla mnogo, mnogo gena, zatim ne mozes lijeciti nesto sto je u mozgu drugacije. Na kraju to nije ni za kakvo medicinsko lijecenje, kao sto nije ni heterosexualnost. To je dio ljudske i zivotinjske sexualnosti, dio ljudske i zivotinkske genetike i evolucije.

Homosexualnost nije stanje, vec sexualna i emotivna orjentisanost ka istom polu kao sto je i hetero ka suprotnom.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Mislio sam upravo na ovo, oko borbe protiv uzbudjenja ka suprotnom polu ( kada sam rekao protiv hetero prirode ). Tako da se tu razumemo.

Vidim da razumes i neke osnove te' borbe. Borba sa bludnim mislima u srcu. Koje je srce , kako se kaze,... iz srca izviru sve misli.

Da i monasi i askete su imali istecenja u snovima, ali, koliko znam , i sa tim je vodjenja zestoka borba kod najvecih svetitelja i asketa,.... i mnogi su pobedili i dosli u stanje bestrasca. 

Ali, samo uz Boziju pomoc i blagodat, ( ali, to je druga prica ).

Bokisa ne znam da li su dosli u stanje bezstrasca, znamo da su minimizovali strasti do maksimima. Medjutim bez hrane, vode i sna je pokusao i starac Josif Isihasta pa na kraju zavrsio da prima mnogo infuzija

Probaj nekada dva ili tri dana bez vode i hrane, pa ces vidjeti kakvo je stanje, probao sam ja mnogo puta. Nemoj napamet pricati. Probaj da jedes jednom, da budes na vodi, bez vode, dan, dva ili tri pa onda pricaj iz iskustva.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ronald рече

Ako hoces da kazes kako oni mogu kao neki svetitelji da potisnu sexualni nagon asketizmom

Грешка у корацима.

Светитељство није у потискивању сексуалности него у превазилажењу сексуалности. Надилажењу. Као што није потискивање глади или жеђи или било ког природног кретања, тежње тела. Потискивање било којих природних прохтева обично има јојо ефекат. Као рецимо дијета и сл.

Сви благодаћу могу да надиђу све телесно. Није то тешко. Тешко је данас имати веру да је то изводљиво јер живимо у цивилизацији телесности.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Ronald рече

Probaj nekada dva ili tri dana bez vode i hrane, pa ces vidjeti kakvo je stanje, probao sam ja mnogo puta. Nemoj napamet pricati. Probaj da jedes jednom, da budes na vodi, bez vode, dan, dva ili tri pa onda pricaj iz iskustva.

А ја сам својевремено зезао калуђере по намастирима, јер одем на конак, па будем тако пар месеци и једем једном дневно, само вечеру.

Мислим и то је ствар тренинга.

Али јео не јео исто ти је, није сексуалност у јелу, мада може мало да се ублажи страст нејелом.

С друге стране већина хетеро хришћана совјетује хомо хришћанима сексуално уздржање, док своју сексуалност редовно упражњавају.

Подели на овим сајтовима

На крају, старост чини своје.

Ако човек стари и не попушта га нека страст, онда се он није истински ни трудио да надиђе телесност и страсти.

Најгадније је када човек остари телом а страсти му остану младалачке или шта више буду још и јаче.

Подели на овим сајтовима

Bosko je u pravu. Gde ovo sve vodi. Svi znamo da ce nas prisiljavati da prihvatamo kao normalno i usvajanje dece od strane homoseksualnih parova i ucenje dece u skolama da je sve normalno sto se seksualnosti tice. Nisam za osudu nikakvu ljudi koji su rodjenji ili formirani u ranom detnjstvu tako (koliko shvatam ima raznih teorija o homoseksualizmu), ali ovolika seksualizacija drustva sto dolazi sa zapada je nesto novo u hriscanskim i posthriscanskim zemljama i stvarno je tesko predvideti do cega sve moze dovesti. Neki (gledao na Youtube) vrlo uverljivo govore da moze imati vrlo negativne posledice na drustvo. Meni licno najvise smeta ta vrsta revolucionarne svesti kod Srba (sada) da isprobavamo svaki eksperiment medju prvima. Mislim, mi smo rastureno i malo drustvo koje ide iz eksperimenta u eksperiment. Zasto ne pustimo jedno 50 godina da vidimo gde ce to odvesti zapadna drustva, pa ako vidimo da je dobro primeniti nesta od toga. Nema ni malo zdravog konzervativizma kod nas. Prastajte braco. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Bokisd рече

Recimo, ja mislim, da ako je u prirodi hetero stanje , da homo stanje uzbudjenja moze da se prevazidje voljom i trudom. Bas zbog toga sto je u prirodi hetero stanje, ono koje je osnovno stanje za coveka. Cak i kod preteranog uzbudjenja prema istom polu, moze se korigovati i smanjiti taj poriv i dovesti u normalu. Oni koji su bili zavisnici od seksa, su leceni od svoje bolesti. Mislim, da je u tome cela prica. Tako isto bi trebalo da se lece i homo od svoje uzbudjenosti, pogotovo sto i sama priroda moze da im pomogne.

Ono sto ti je dato, moze ti i pomoci da budes, to sto ti je i dato'. Samo je glavno  pitanje , da li covek hoce ili nece da pokusa da se promeni. Meni je ovo sasvim logicno.

Reprodukcija je osnovno stanje za coveka. Pretpostavljam da ljudi koji su sterilni i ne mogu da imaju decu, mogu da prevazidju taj problem voljom i trudom :D:D:D 

Znaci klinike za plodnost samo pljackaju narod bzvz :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Жељко рече

На крају, старост чини своје.

Ако човек стари и не попушта га нека страст, онда се он није истински ни трудио да надиђе телесност и страсти.

Најгадније је када човек остари телом а страсти му остану младалачке или шта више буду још и јаче.

Jel ovo neki autobiografski post, Zeljo? :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Жељко рече

А ја сам својевремено зезао калуђере по намастирима, јер одем на конак, па будем тако пар месеци и једем једном дневно, само вечеру.

Мислим и то је ствар тренинга.

Али јео не јео исто ти је, није сексуалност у јелу, мада може мало да се ублажи страст нејелом.

С друге стране већина хетеро хришћана совјетује хомо хришћанима сексуално уздржање, док своју сексуалност редовно упражњавају.

Naravno Zeljko, i molitva je trening, nego je Boki toliko navalio sa tim da se treba truditi, odnosno da se asketizmom sve moze prevazici, tacnije da se moze zamjeniti sexualna orjentacija jer je on umislio da covjek prirodno moze preci sa homo na hetero uz asketizam i molitvu, zatim terapije i lijekove. Zato mu i kazem neka proba on, pa vidi da li tako moze uticati na sexualnu orjentaciju. 

Naravno, heterosexualci to uvijek rade, upraznjavaju sex, a homosexualce licemjerno prozivaju.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...