Jump to content

Свештеник Горан Живковић: ЖРУ-ове звезде или дивљање православног празнословља

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

пре 7 минута, Vladan3 рече

Не знам тачно мотиве њиховог смеха али можда хоће да ти кажу да си можда мало претерао. Није проблем да поштујеш човека и да га веома поштујеш, ја нити имам нешто против Зорана нити сам ичији обожавалац. Али крајеугаони камен, прозор истине, Христос... чак и као поређење...

Осим тога они раде само оно што си и сам написао

Ne smeta meni sto se oni smiju, neka i treba da se smiju. Kroz reakcije se prepoznaje ko kakvoj strani pripada. Ne smiju se oni zbog termina koje sam upotrebio vec zbog toga sto su protiv avinih stavova. Upotrebio sam ugaoni kamen namjerno, i prozor, da bi naglasio znacaj kojeg o.Zoran kao bogoslov i hriscanin ima. Izmedju ostalog svi oni koji govore istinu i svjedoce Jevandjelje vjerujemo da kroz njih zapravo govori Hristos i oni su sami prozor premaIstini. Krajugaoni kamen nije samo Hristova licnost, nego ujedno i petrova vjera i jovanovo bogoslovlje sve ono sto covjek iskazuje kada kazemo da uzrasta po mjeri rasta Hristovog. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 139
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 3 минута, Sasa Vojvoda рече

Занима ме како је дошло до тога да он више није администратор, ко га је смијенио... Да ли је овај форум некад био другачији, како сте се ви ''дочепали'' власти....?

Forum je osnovao o. Ivan, ali on odavno nije tu i više ne dolazi na forum.

Ta ekipa od par ljudi što je bila uz njega ga sada drži, postavlja nove urednike itd.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sasa Vojvoda рече

Занима ме како је дошло до тога да он више није администратор, ко га је смијенио... Да ли је овај форум некад био другачији, како сте се ви ''дочепали'' власти....?

Prljavim i zakulisnim radnjama... kao i svi na vlasti...

Viva la revolucion!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Prljavim i zakulisnim radnjama... kao i svi na vlasti...

Viva la revolucion!

Уписан си у црни тефтер администраторски. Од сад па надаље ћеш да видиш шта ће та твоја "револуција" да ти донесе, Че Гевара. И на форуму и ван форума. Не знаш колко смо моћни!

Припази се кад прелазиш улицу!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bogdan01 рече

Mislim da će tek da se govori o o. Zoranu čije pisanje mnogo cenim i koji mi je u mnogim mojim nedoumicama indirektno otvorio oči.

Послато са SM-G950F користећи Pouke.org мобилну апликацију

kao Hristos pljuvačkom što otvori oči slepome. Eto, jedni kažu kako o. Zoki samo pljuje a ustvari on čuda i veća nego Hristos čini. Hristos je radio uživo a @Zoran Đurović online :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Уписан си у црни тефтер администраторски. Од па надаље ћеш да видиш шта ће та твоја "револуција" да ти донесе, Че Гевара. И на форуму и ван форума. Не знаш колко смо моћни!

Припази се кад прелазиш улицу!

E živ sam se .....

:tongue::suncanje::tongue:

Nema predaje!

Sistem te laže!

Proći će njihovo!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, goranger рече

kao Hristos pljuvačkom što otvori oči slepome. Eto, jedni kažu kako o. Zoki samo pljuje a ustvari on čuda i veća nego Hristos čini. Hristos je radio uživo a @Zoran Đurović online :smeh1:

Де си га прозвао, сад кад дође на тему и крене у полемике са дежурнима, мораћу опет на крају да је затварам :)) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Де си га прозвао, сад кад дође на тему и крене у полемике са дежурнима, мораћу опет на крају да је затварам :)) 

Bolje odmah zatvoriš njega u aps... i rešiš stvar... da može Goran da se pobedonosno vrati... nisam odavno pročitao prevod teksta sa nekog protestantskog kreacionističkog sajta... ispraznile mi se baterije...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Sasa Vojvoda рече

Da bio je drugaciji, ili makar drugacijim ga je zamisljao Goran. Detalje ne znam sta su mu masoni iz trenutno vladajuce administracije radili, ali ono sto je on radio dok je bio administrator je da je naprasno jednom krenuo da banuje ljude iako nisu prekrsili ikakav pravilnik, a razlog je bio sto su isakazivali podrsku evoluciji. Jos je krenuo dijeliti lekcije kako od sad pa na dalje nece biti dzovoljeno propagiranje "jeresi evolucionizma". To je kao kada bi sadasnja garnitura banovala sve koji ispovjedaju kreacionizam samo zbog toga i nista vise. Pretpostavljam onda da je neko reagovao i da je rekao, covjece ovo kabadahijsko ponasanje ti nece proci. On je onda trijumfalno najavio stvaranje foruma koji ce promjenuti vjeru u Srba. Eto znamo kako je zavrsilo, na online smetljistu. Da napomenem isto da je i o.Ivan u to vrijeme ako me sjecanje sluzi takodjer ispovjedao kreacionizam, samo za razliku od ovoga poptuno je normalan i smjeran covjek i kada su ga stisle obaveze pustio je druge da vode ovaj forum i nije mu nikad palo napamet da uvodi neku diktaturu. Rezultati su i dalje vidljivi hvala Bogu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Avocado рече

kada pročitaš pažljivo ovaj tekst... u čitavom tekstu ne postoji ni jedan jedini argument ili objašnjenje... čak ni pokušaj toga...

To je njegov standardan način komunikacije... nema dijaloga... nema argumenata... samo proklamacije... koje možeš da prihvatiš kao proizvod njegove ogromne mudrosti i nepogrešivosti ili ako ih slučajno dovedeš u pitanje, možeš samo da se tornjaš jer si "poluintelektualac", "šarlatan", "turbo pravoslavni evolucionista" i slično...

:ok:To je to.

Potpuno je nebitno sta je u pitanju, da li kreacionizam ili TE, vec sto bi se na apsolutno isti nacin obracao ljudima i da je u pitanju polemika "lazanje najukusnije jelo ikada - slazete li se".

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Justin Waters рече

Ne smeta meni sto se oni smiju, neka i treba da se smiju. Kroz reakcije se prepoznaje ko kakvoj strani pripada. Upotrebio sam ugaoni kamen namjerno, i prozor, da bi naglasio znacaj kojeg o.Zoran kao bogoslov i hriscanin ima. Izmedju ostalog svi oni koji govore istinu i svjedoce Jevandjelje vjerujemo da kroz njih zapravo govori Hristos. i oni su sami prozor prema istini. Krajugaoni kamen nije samo Hristova licnost, nego ujedno i petrova vjera i jovanovo bogoslovlje sve ono sto covjek iskazuje kada kazemo da uzrasta po mjeri rasta Hristovog. 

Ја нисам ни знао да око Зорана постоје неке стране и поделе... али то за ово није ни битно.

Дакле, поента је да бих ја ипак био доста блажи и умерен са својом оценом кроз кога говори Христос и ко је прозор према Истини. Чак и у ширем смислу речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Bolje odmah zatvoriš njega u aps... i rešiš stvar... da može Goran da se pobedonosno vrati... nisam odavno pročitao prevod teksta sa nekog protestantskog kreacionističkog sajta... ispraznile mi se baterije...

А реално не знам што кука уопште. 

Док је био овде, мого је да отвара теме, и отворио је милијарду тема, нико му није бранио. Ал ако је очекивао да људи уопште не причају са њим на те теме, онда не знам који андрак је долазио на форум. Форум је од Рима до данас било место де људи причају и продају робове.

Него се сеаћм коју је тактику на крају усвојио. Прво је дискустовао са људима. Онда, кад је сконтао да нема одговора на многе теме, почео само да отвара милијарду тема и да на њих поставља неке копипејстоване протестантске текстове. А то није форумашење.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

Da bio je drugaciji, ili makar drugacijim ga je zamisljao Goran. Detalje ne znam sta su mu masoni iz trenutno vladajuce administracije radili, ali ono sto je on radio dok je bio administrator je da je naprasno jednom krenuo da banuje ljude iako nisu prekrsili ikakav pravilnik, a razlog je bio sto su isakazivali podrsku evoluciji. Jos je krenuo dijeliti lekcije kako od sad pa na dalje nece biti dzovoljeno propagiranje "jeresi evolucionizma". To je kao kada bi sadasnja garnitura banovala sve koji ispovjedaju kreacionizam samo zbog toga i nista vise. Pretpostavljam onda da je neko reagovao i da je rekao, covjece ovo kabadahijsko ponasanje ti nece proci. On je onda trijumfalno najavio stvaranje foruma koji ce promjenuti vjeru u Srba. Eto znamo kako je zavrsilo, na online smetljistu. Da napomenem isto da je i o.Ivan u to vrijeme ako me sjecanje sluzi takodjer ispovjedao kreacionizam, samo za razliku od ovoga poptuno je normalan i smjeran covjek i kada su ga stisle obaveze pustio je druge da vode ovaj forum i nije mu nikad palo napamet da uvodi neku diktaturu. Rezultati su i dalje vidljivi hvala Bogu. 

Нисам чак ни мислио на то. Једно је да банујеш човека, неће због тога ником живот да пропадне, неће због тога ни мрља на нечијем моралу да остане. Он је тај форум отворио тек кад је одавде најурен.

Али нека га. Сад нека глуми моралну громаду, само нас има много који добро знамо што он више није на форуму.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...