Jump to content

Најновији интервју владике Григорија ТВ N1 и полемика поводом њега

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, R2D2 рече

Дајте неки податак о чланкописцу.

Већ је дао довољно података о себи... Не треба ништа више. :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li treba ovakve novinare poistovetiti sa unutrasnjim crkvenim neprijateljima  (iskljucivim braniocima Pravoslavlja I Svetosavlja) koji po svaku cenu rovare na nivou medija, ukljucujuci I socijalne medije koje se najbrze sire, ili se radi o jednostavnom nepoznavanju stvari, dok pretenduju da su bas oni uhvatili nekog arhijereja u nedelu? Mi smo se vrlo brzo posle pada komunizma privikli na razne prozivke I "pravo slobode" u sekularnom smislu, pa se utrkujemo ko ce pre I bolje da doskoci u ovom slucaju nasem Kliru. Treba li uopste govoriti o motivima I ciljevima takvih ljudi koji jako vividno uocavaju balvane u ocima drugih, a sebe smatraju prakticno jedinim ispravnim , pravovernim pravoslavcima. Nemojte takvima ni davati prostora na forumu, cini mi se da ih time samo glorifikujemo...

Подели на овим сајтовима

Види се да чоек нема појма, али важно је да нападне

српска религија :)):))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Кратос рече

Ma ovaj vladika Grigorije tolko glumi nekog modernog toleratnog multi-coolti tipa da mi se pegla od njega.Iskvarcovani vladika....12:smeha:

Видиш, у моје време је долазило 500 младих људи на "машинац" да слуша њега. А вама "децо" ено оног несрећника будућег цара од кога вам се не пегла, па уживајте. Сваком по укусу...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Видиш, у моје време је долазило 500 младих људи на "машинац" да слуша њега. А вама "децо" ено оног несрећника будућег цара од кога вам се не пегла, па уживајте. Сваком по укусу...

To su te izgubljene generacije ....12:smeha:

Koji bre car?Miroljub?Ma on je klovn običan al u društvu koje je moralno dekadetno svako ko pokušava da proda priču o moralu i Bogu ima veću prođu od tolertnih pinkovaca koji sve ljube i život su im leptirići i cvetići jer Bog je ljubav.Pa to bre kaki ona Ruška Jakić još od mojega ,,vremena,,....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Питање редакцији: Да кренем да коментаришем или одмах закључавате тему?:))12:smeha::))

Шалим се са вама. Не знам шта хоће овај лик? Напад је толико бесмислен, као да га је Григорије наручио. Интервју је потпуно растерећен, како примети и Ињац. За разлику од оног интервјуа са Максимом, ово је крајње кул. Просто не бих разумео некога да овај напад узме за озбиљно.    

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Питање редакцији: Да кренем да коментаришем или одмах закључавате тему?:))12:smeha::))

Шалим се са вама. Не знам шта хоће овај лик? Напад је толико бесмислен, као да га је Григорије наручио. Интервју је потпуно растерећен, како примети и Ињац. За разлику од оног интервјуа са Максимом, ово је крајње кул. Просто не бих разумео некога да овај напад узме за озбиљно.    

Ne bi ga ni rođena majka Grigorijina boljeg izabrala za kuđenje.:))

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

као да га је Григорије наручио

12bc2074f75337d57156908b4bed3507.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...