Jump to content

Зоран Ђуровић: SAŠA KNEŽEVIĆ: DINOSAURI I LJUDI – JESU LI ONI ŽIVELI U ISTO DOBA?

Оцени ову тему

Zoran Đurović

Препоручена порука

пре 1 минут, Lady Godiva рече

То од мене ниси читао.

Pa ja nisam ni rekao da si ti postavila tu granicu, nego samostalna organizacija udruzenog rada SPC :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

hmmmnjee... los primer. Neupotrebljiv. Daj nesto drugo, hocu da razumem kako treba.

Ал је теби забавно. Убише се људи објашњавајићи ти оно што већ знаш (вероватно боље од већине).

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Kratos рече

Koje činjenice ukazuju na to da će se od jedne ćelije  razviti sunđer?Imaš li primer nekog takvog experimenta?

Veoma dobro znaš iz kojih činjenica smo izveli zaključak da su se sva živa bića razvila iz jednoćelijskih organizama.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Pa ja nisam ni rekao da si ti postavila tu granicu, nego samostalna organizacija udruzenog rada SPC :)

Ајд овако. Замисли да су први људи сви били хомосексуалци? Жене са женама, мушкарци са мушкарцима! После 100 година од њихове ''еволуције'', пошто нико више не настаје на такав начин, колико би се нових људи родило!? Бројно стање: 0 . Зашто? Однос није плодотворан!!! Ако постоји еволуција, не би ни требали да се плашимо рађања, па неки мајмун или амеба ће већ да еволуира у човека и бројно стање поправљено, тако да више и не морамо да размишљамо ко са ким, где и кад....

Caelum a non celando, quia apertum est.

http://www.pravoslavniistocnik.net/

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

Veoma dobro znaš iz kojih činjenica smo izveli zaključak da su se sva živa bića razvila iz jednoćelijskih organizama.

Znači nije bilo kakvog experimenta koji bi dao naznake početka evoluiranja od jednoćelijskog organizma ka sunđeru? El to kažeš ili ne?Mnogo vrdaš na konkretna pitanja...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Augustinus рече

Ајд овако. Замисли да су први људи сви били хомосексуалци? Жене са женама, мушкарци са мушкарцима! После 100 година од њихове ''еволуције'', пошто нико више не настаје на такав начин, колико би се нових људи родило!? Бројно стање: 0 . Зашто? Однос није плодотворан!!! Ако постоји еволуција, не би ни требали да се плашимо рађања, па неки мајмун или амеба ће већ да еволуира у човека и бројно стање поправљено, тако да више и не морамо да размишљамо ко са ким, где и кад....

Sa će dođe Ronaldo da ti objasni evolutivne prednosti bonobo pedera....:))12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Augustinus рече

Ајд овако. Замисли да су први људи сви били хомосексуалци? Жене са женама, мушкарци са мушкарцима! После 100 година од њихове ''еволуције'', пошто нико више не настаје на такав начин, колико би се нових људи родило!? Бројно стање: 0 . Зашто? Однос није плодотворан!!!

Potpuno identičan "argument" možeš da iskoristiš za monahe i monahinje...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Avocado рече

hqdefault.jpg

Ево га... СЕМЕНЧЕ.... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Kratos рече

Znači nije bilo kakvog experimenta koji bi dao naznake početka evoluiranja od jednoćelijskog organizma ka sunđeru? El to kažeš ili ne?Mnogo vrdaš na konkretna pitanja...

Ne, rekoh da veoma dobro znaš iz kojih činjenica smo izveli zaključak da su se sva živa bića razvila iz jednoćelijskih organizama... nemam ja baš uvek strpljenja za svakog...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Ne, rekoh da veoma dobro znaš iz kojih činjenica smo izveli zaključak da su se sva živa bića razvila iz jednoćelijskih organizama... nemam ja baš uvek strpljenja za svakog...

Očigledno nisu experementalne.Ne bih te više zadržavao na tu temu.Hvala ti na dosadašnjem strpljenju.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Augustinus рече

Ајд овако. Замисли да су први људи сви били хомосексуалци? Жене са женама, мушкарци са мушкарцима! После 100 година од њихове ''еволуције'', пошто нико више не настаје на такав начин, колико би се нових људи родило!? Бројно стање: 0 . Зашто? Однос није плодотворан!!! Ако посоји еволуција, не би ни требали да се плашимо рађања, па неки мајмун или амеба ће већ да еволуира у човека и бројно стање поправљено, тако да више и не морамо да размишљамо ко са ким, где и кад....

No dobro oče ako dozvolimo sada Istini za volju u praksi SPC baš nema izgradjen stav oko homoseksualnosti i homoseksualizma. Jedan takav produkt je i Kačavenda ali u kontra smeru od onoga što se u praksi po ovom pitanju u SPC dešava. (mogu i da objasnim ako zatražiš)

I opet Istini za volju ako dozvoljavamo TE, onda se treba pomiriti sa činjenicom da je homoseksualnost u prirodi produkt, te evolucije sa raznim anomalijama. Dakle homoseksualnost postoji i borba protiv takvog datog rodjenja nije baš stvar volje. 

Mislim da sam jasan da ne otvaram dalje ovo inače forumsko pitanje koje je stalno na dnevnom redu. (men i previše no što bi tome imao da posvetim pažnje)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Kratos рече

Očigledno nisu experementalne.

Jesu ali moraćeš sam da to potražiš ako te interesuje...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

No dobro oče ako dozvolimo sada Istini za volju u praksi SPC baš nema izgradjen stav oko homoseksualnosti i homoseksualizma. Jedan takav produkt je i Kačavenda ali u kontra smeru od onoga što se u praksi po ovom pitanju u SPC dešava. (mogu i da objasnim ako zatražiš)

I opet Istini za volju ako dozvoljavamo TE, onda se treba pomiriti sa činjenicom da je homoseksualnost u prirodi produkt, te evolucije sa raznim anomalijama. Dakle homoseksualnost postoji i borba protiv takvog datog rodjenja nije baš stvar volje. 

Mislim da sam jasan da ne otvaram dalje ovo inače forumsko pitanje koje je stalno na dnevnom redu. (men i previše no što bi tome imao da posvetim pažnje)

Широко питање. Ово је био један пластичан пример једног логичног низа, у односу на слободу и границу.... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...