Jump to content

Зоран Ђуровић: Креационизам свештеника Георгија Максимова

Оцени ову тему

Zoran Đurović

Препоручена порука

пре 12 минута, pedja257 рече

This_is_what_atheists_actually_believe.g

Хаха, да. А што је најкомичније, многи теолози гледају са стране и кажу `да, у праву сте`. Само да би јел`те били `модерни` и да се`не би замерали науци`;)...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, pedja257 рече

This_is_what_atheists_actually_believe.g

U to veruju isključivo:

a) oni koji nemaju blage veze o teoriji evolucije

i/ili

b) oni koji imaju mentalni problem da saslušaju i zapamte objašnjenje zašto je takva analogija pogrešna iako im je mnogo puta objašnjeno.

Tužno je što ne primećujete da korišćenje ovakvih budalastih straw-men argumenata samo ukazuje na to da na prave argumente druge strane nemate nikakav odgovor.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, о.Горан рече

Хаха

Уверавам вас да нема разога за узрујаност због могућности да смо потомци еволутивних облика. Једино што треба то је да личности Адама и Еве одвојимо од класичне еволуције, а то препустите другима ако нисте у могућности.

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

U to veruju isključivo:

a) oni koji nemaju blage veze o teoriji evolucije

i/ili

b) oni koji imaju mentalni problem da saslušaju i zapamte objašnjenje zašto je takva analogija pogrešna iako im je mnogo puta objašnjeno.

Tužno je što ne primećujete da korišćenje ovakvih budalastih straw-men argumenata samo ukazuje na to da na prave argumente druge strane nemate nikakav odgovor.

Šteta samo što ne mogu da prođu naučni metod.Objašnjenja su ok,verujte,ko vam brani al nemojte da pričate o spekulacijama kao neoborivim činjenicama.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Milan Nikolic рече

Уверавам вас да нема разога за узрујаност због могућности да смо потомци еволутивних облика. Једино што треба то је да личности Адама и Еве одвојимо од класичне еволуције, а то препустите другима ако нисте у могућности.

Kako gledate na sam trenutak , kad od homo nečeg postaje homosapiens dali su to Adam i Eva . I što je sa Neandrtalcima jer su i oni vjerovali u zagrobni život. Zašto Adama i Evu odvajati od klasične evolucije?

Подели на овим сајтовима

Stvarnost u naučnom smislu je mnogo složenija nego što smatramo. Moguće je da su prvostvoreni Adam i Eva bili u prvobitnom postojanju pre klasičnog Velikog praska.

Međutim, danas smo svi potomci evolutivnih ljudi, a ako hoćemo verovati, i potomci konkretnih ličnosti Adama i Eve. Biblija svedoči o mnogim plemenima od kojih je jedno Adamovo.

Moguće je da su Adam i Eva uzrokovali palo stanje u vidu našeg kosmosa sa početkom klasičnog Velikog praska. Evolutivni ljudi mogli su se pomešati sa Adamovim plemenom, kao što je zapisano u Bibliji da su se druga plemena pomešala sa Adamovim plemenom, tako da svi jesmo potomci kako evolutivnih ljudi tako i rođenih od Eve, a svima je uzročnik Adam.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Кратос рече

Šteta samo što ne mogu da prođu naučni metod.

Šteta samo što naučnike koji se bave biologijom širom sveta zabole uvo za Kratosovu fantaziju o tome šta je naučni metod i kako se isti "prolazi" (šta god to značilo)...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, kopitar рече

Kako gledate na sam trenutak , kad od homo nečeg postaje homosapiens dali su to Adam i Eva . I što je sa Neandrtalcima jer su i oni vjerovali u zagrobni život. Zašto Adama i Evu odvajati od klasične evolucije?

Nemoj da pitaš.

Mada mi se Milanova ideja čini nadasve romantično pravoslavnom ali pod zvezdanim nebom i kad je mašti sve dozvoljeno jer zvuci morskih talasa opraštaju ono što mozak ne umije.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Kada bi razmotrio rezultate eksperimenta sa kvantnim preplitanjima, možda bi se tada zapitao. Mada, čudno je što sebi dozvoljavaš onoliko veliku maštu o idejama o.Zorana, a ovde meni zvocaš. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nemoj da pitaš.

Mada mi se Milanova ideja čini nadasve romantično pravoslavnom ali pod zvezdanim nebom i kad je mašti sve dozvoljeno jer zvuci morskih talasa opraštaju ono što mozak ne umije.

I ja sam za ovu evuloromatiku.:))

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Milan Nikolic рече

Kada bi razmotrio rezultate eksperimenta sa kvantnim preplitanjima, možda bi se tada zapitao. Mada, čudno je što sebi dozvoljavaš onoliko veliku maštu o idejama o.Zorana, a ovde meni zvocaš. :)

Da se razumemo ja ne mislim da glup čovek to može da izmozga.

A što se tiče misli o.Zorana, ona nije drugačija od svetih otaca, nego je smelija zbog napredka nauke i evolucije čoveka u božansko po blagodati.

Tako da je o.Zoran, samo taj koji govori a ne onaj koji stvara.

Nešto kod tebe nedostaje, veliki prasak kao posledica pada značio bi novu tvorevinu u postojećoj tvorevini, to ne znači da je tvoj pogled nadasve romantičarski i obalsko plažno prihvatljiv loš kao mašta, nego znači da nije uklopljiv u tvorevinu odmah sve. Nebo,zemlja i ono što ih čini....

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Avocado рече

Šteta samo što naučnike koji se bave biologijom širom sveta zabole uvo za Kratosovu fantaziju o tome šta je naučni metod i kako se isti "prolazi" (šta god to značilo)...

Naučni metod je jasno definisan i  hipoteze-fantazije TE jednostvano ga ne mogu proći,treba im koje milionče godina.TE nema experimentalnu potvrdu u većini svojih tvrdnji.Jbga ne jbga tako je.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

A što se tiče misli o.Zorana, ona nije drugačija od svetih otaca,

Kako nije drugačija, kada o.Zoran veruje u večnu seksualnost. Tu je već pokazao zašto smatra da svi mi koji ne idemo njegovim stopama verujemo u ,,krnjeg Isusa''. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Milan Nikolic рече

Kako nije drugačija, kada o.Zoran veruje u večnu seksualnost. Tu je već pokazao zašto smatra da svi mi koji ne idemo njegovim stopama verujemo u ,,krnjeg Isusa''. :)

Pa nedostatak orgazma jeste pakao :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...