Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 5 минута, cloudking рече

Eh... da je nekom samo palo na pamet sve ovo pre nego sto smo kao zapadna i superiorna kultura resili da ih pokrivamo zbombe poslednjih par decenija...

Ne razumem bas najbolje ovaj odgovor, da li mozes da ga pojasnis? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Млађони рече

Ne razumem bas najbolje ovaj odgovor, da li mozes da ga pojasnis? 

Od cega beze ti ljudi i otkud "to" u njihovoj zemlji?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, cloudking рече

Od cega beze ti ljudi i otkud "to" u njihovoj zemlji?

Odakle sta u njihovoj zemlji? Siromastvo? Pa prosto nemaju kapitalizam.

Nadam se da ne verujes u pricu da su ti ljudi zapravo neke izbeglice. Jer ako to verujes, zapitaj se pitanje: Ako su to stvarno izbeglice koje beze od ratnog konflitka, zasto Nemacka?

evo cisto da ti razbijem iluziju 

Подели на овим сајтовима

p.s. nadam se da si svestan da u afganistanu danas ne ratuje amerika protiv afganistana vec amerika sa afganistanskom vladom protiv terorista. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Млађони рече

Odakle sta u njihovoj zemlji? Siromastvo? Pa prosto nemaju kapitalizam.

Nadam se da ne verujes u pricu da su ti ljudi zapravo neke izbeglice. Jer ako to verujes, zapitaj se pitanje: Ako su to stvarno izbeglice koje beze od ratnog konflitka, zasto Nemacka?

evo cisto da ti razbijem iluziju 

A oni su postali siromasni odjednom pre par godina? Pre toga im je bilo sve superiska? ISIS je tek uobicajena neprijatnost...

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Млађони рече

Ovi linkovi ti nista ne znace. Kada bi ispitivao pola srpskih pravoslavaca svi bi se zalagali da homoseksualnsost bude ilegalna. To sta muslimani misle o serijatu je jedno (a ovakva istrazivanja su uvijek generalizacije), a sta im se moze dozvoliti drugo, to je daleko od bilo kakve paranoje o tome da ce oni uspostaviti neki serijat. 

пре 6 часа, Млађони рече

I na kraju zasto mislim  da ti, juan i clud king gresite jeste zato sto ste vi iz "vise klase" vi ste svi intelektualci, akademici umetnici i  te se prvenstveno i ponajvise druzite sa intelektualcima, umetnicima i ljudima "vise klase" i nesvesni ste kako razmislja jedan prosecni musliman, obican "blue collar" worker u evropi. 

eto druze justo to ti je moje misljenje zasto mislim da ce migracija muslimana u evropu uvek da donese lose navike iz maticne zemlje - koliko god da se evropljani trudili da ih integrisu. Problem je, dakle sto oni sami ne zele da se integrisu, oni zele da se spoje sa njima slicnim. 

E moj Mladjoni, problem je u tebi i drugima na ovom forumu koji se protive muslimanima sto skoro pa niko nije imao kontakta sa muslimanima ni u kakvom obliku nego pricaju napamet. Nije tacno da oni teze da se zatvore u svoje zajednice. Oni su isto ljudi koji zele da zive normalan zivot. Evropljani se pre svega ne trude da se oni integrisu niti im daju sansu. Oni muslimani i ne samo oni vec i ostali, Hindusi, africke grupe svi su otjerani u geta jer superiorni Evropljani nece nista da imaju s njima. Kako bi se ti osjecao da te poprijeko gledaju na ulici kao da si gubavac, da ne zele da te zaposle na nekom bolje placenom poslu jer nisi superiorni Evropljanin, da nece da ti izdaju stan jer nisi superiorni Evropljani jer ponekad iskazujes neke manire i ponasanje koje nisu sastavni dio kulture superiornih Evropljana? To je bila praksa sve doskora kada je malo levonjarski kurs poceo da gura pricu o politickoj koreknosti pa se sada malo preveslalo pa to previse ide u tolerisanje nekih stvari koje ne bi trebale da se tolerisu. Evropski muslimani su poceli dolaziti masovnije u Evropu nakon drugog svjetskog rata...i gle cuda kako niko nije terorisao superiorne Evropljane 60 godina nego bas sada kada nekim cudom ti isti superiorni Evropljani rovare po zemljama njihovog porijekla. Zasto nije bilo terorizma prije nego je poceo rat u Siriji, Libiji i Iraku? Stvari su potpuno ocigledne, ljudi koji su dosli na granicu frustracije jer su odbaceni od drustva u kome zive lagan su plijen teroristickih skupina poput ISISa za ispiranje mozga i navlacenje na terorizam. Dokaz je jasan, jer upravo su vecinu teroristickih napada gjde je stradalo najvise ljudi u zadnje tri godine pocinili ljudi rodjeni u Evropi, a ne migranti. 

Stvari su sada otisle predaleko i tesko ce se tu sta moci popraviti. Niti ce superiorni Evropljani na celu sa SAD prestati da napadaju muslimanske zemlje, niti ce Evropljani malo omeksati u svoj tvrdokornosti i samozatvorenosti jer ne interesuje ih nista sto nije slicno njima. Moj brat u Njemackoj zivi od 1991 i jos nema dobrog prijatelja Njemca. Najbolji prijatelji su mu Hrvat i Bosanac. Nije da nema ljudi tamo stranca koji se druze s Njemacima, ali kad izvuces prosjek takav je kakav je jos je teze nekome koje malo drugacije boje koze, ili se zove ili ima zivotni stil nekako sto skroz odudara od Evropskog stila. 

Meni je jedino drago sto ce migracija u Evropu napokon razbiti taj evropski nacionalizam koji je nastao u 19 vijeku, to zapisavanje granica prema tome koja nacija je dominantna na jednom prostoru. Evropske drzave ce sve manje i manje biti homogene, a sve vise heterogene. 

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

A oni su postali siromasni odjednom pre par godina? Pre toga im je bilo sve superiska? ISIS je tek uobicajena neprijatnost...

Ocekivano, ignorisao si odgovor na pitanje (jer ti se odgovor ne svidja) i presao si sa zlog zapada na isis. Amerika, isis, ne menja poentu, oni ne beze od rata, nego beze tamo gde ima para. Motivacija im nije strogo bezanje od rata, motivacija im je bolji zivot na tudj racun (uglavnom). 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Ocekivano, ignorisao si odgovor na pitanje (jer ti se odgovor ne svidja) i presao si sa zlog zapada na isis. Amerika, isis, ne menja poentu, oni ne beze od rata, nego beze tamo gde ima para. Motivacija im nije strogo bezanje od rata, motivacija im je bolji zivot na tudj racun (uglavnom). 

Ksenofobicni antihriscanski bulshit...

Подели на овим сајтовима

Ovi linkovi ti nista ne znace. Kada bi ispitivao pola srpskih pravoslavaca svi bi se zalagali da homoseksualnsost bude ilegalna. To sta muslimani misle o serijatu je jedno (a ovakva istrazivanja su uvijek generalizacije), a sta im se moze dozvoliti drugo, to je daleko od bilo kakve paranoje o tome da ce oni uspostaviti neki serijat. 

ceo moj problem je - sta ce biti kada muslimani broje 50 % stanovnistva u evropi? Sta mislis, sta ce da se desi? Jel ce oni da drze iste vrednosti kao prosecan evropljanin i da glasaju tako? 

Pa ok, ako je kontakt sa muslimanima neophodan da bi se razumeli muslimani kao drustvo i subkultura u evropi, onda si u pravu. Ja mislim da to nije neophodno cak moze i da skodi. 

E moj Mladjoni, problem je u tebi i drugima na ovom forumu koji se protive muslimanima sto skoro pa niko nije imao kontakta sa muslimanima ni u kakvom obliku nego pricaju napamet.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ksenofobicni antihriscanski bulshit...

Sta je tu ksenofobicno, antihriscanski reci da su ljudi ekonomski migranti? 
Ako kazem da srbi koji su otisli u kanadu otisli su tamo jer je ekonomija bolja znaci da mrzim srbe? Ne razumem.... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Млађони рече

ceo moj problem je - sta ce biti kada muslimani broje 50 % stanovnistva u evropi? Sta mislis, sta ce da se desi? Jel ce oni da drze iste vrednosti kao prosecan evropljanin i da glasaju tako? 

Realnost, nazalost. 

Sustina stvari. Moze i tema da se zatvori.  ( :))) ).

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Justin Waters рече

E moj Mladjoni, problem je u tebi i drugima na ovom forumu koji se protive muslimanima sto skoro pa niko nije imao kontakta sa muslimanima ni u kakvom obliku nego pricaju napamet. Nije tacno da oni teze da se zatvore u svoje zajednice. Oni su isto ljudi koji zele da zive normalan zivot. Evropljani se pre svega ne trude da se oni integrisu niti im daju sansu. Oni muslimani i ne samo oni vec i ostali, Hindusi, africke grupe svi su otjerani u geta jer superiorni Evropljani nece nista da imaju s njima. Kako bi se ti osjecao da te poprijeko gledaju na ulici kao da si gubavac, da ne zele da te zaposle na nekom bolje placenom poslu jer nisi superiorni Evropljanin, da nece da ti izdaju stan jer nisi superiorni Evropljani jer ponekad iskazujes neke manire i ponasanje koje nisu sastavni dio kulture superiornih Evropljana? To je bila praksa sve doskora kada je malo levonjarski kurs poceo da gura pricu o politickoj koreknosti pa se sada malo preveslalo pa to previse ide u tolerisanje nekih stvari koje ne bi trebale da se tolerisu. Evropski muslimani su poceli dolaziti masovnije u Evropu nakon drugog svjetskog rata...i gle cuda kako niko nije terorisao superiorne Evropljane 60 godina nego bas sada kada nekim cudom ti isti superiorni Evropljani rovare po zemljama njihovog porijekla. Zasto nije bilo terorizma prije nego je poceo rat u Siriji, Libiji i Iraku? Stvari su potpuno ocigledne, ljudi koji su dosli na granicu frustracije jer su odbaceni od drustva u kome zive lagan su plijen teroristickih skupina poput ISISa za ispiranje mozga i navlacenje na terorizam. Dokaz je jasan, jer upravo su vecinu teroristickih napada gjde je stradalo najvise ljudi u zadnje tri godine pocinili ljudi rodjeni u Evropi, a ne migranti. 

Izvini nisam ti odgovorio na kompletan post izletela mi notifikacija pa sam se ubrzao. 

Ukratko, ja ne verujem da su oni ljudi koji zele da zive normalan zivot. Verujem da su ljudi koji zele da zive bolji zivot u ekonomskom smislu ali mislim da nisu ljudi kojima smeta serijat nesto posebno. Ne verujem da su u vecini slucajeva ljudi koj izele da dele evropske vrednosti. 

Kao sto rekoh mozda gresim, niko od nas nema kompletne infromacije ali na osnovu ovuh koje ja imam meni deluje da je to istina.

Цитат

Evropljani se pre svega ne trude da se oni integrisu niti im daju sansu.

Ni sa ovim se ne slazem, evropljani sve zivo i moguce rade da im daju sansu, da prihvate evropske vrednosti. Mislim da je to vise nego ocigledno.
Evropljani cak hapse ljude koji kritikuju muslimane, hapse ljude koji vredjaju muslimane, i posle svakog teroristickog napada sve evropske televizije trube o tome kako su muslimani najvece zrtve u celoj prici. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Realnost, nazalost. 

Sustina stvari. Moze i tema da se zatvori.  ( :))) ).

Pa ne znam brate, ja to argumentujem neki me ovde tretiraju ko ksenofoba, nacistu, fasistu i sta ti ja znam. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Млађони рече

Pa ne znam brate, ja to argumentujem neki me ovde tretiraju ko ksenofoba, nacistu, fasistu i sta ti ja znam. 

Pa, ja gledam ovako,...... imaju muslimani neki  svoj genetski 'kod' i svoju istoriju, religiju, kulturu, nacin zivljenja, svoje obicaje  i to je sve okey. Neka rade i zive, kako misle i veruju da treba.

Ali, mislim, meni deluje, da je tesko ,napraviti neku zadovoljavajucu kombinaciju izmedju hriscanske civilizacije i muslimanske, pogotovo na tlu hriscanskih drzava. 

Cini mi se , da se to danas u Evropi pokusava napraviti , i da je to realna politicka ideja. Videcemo, sta ce od svega ispasti. Zasad, pati samo obican narod, setajuci i zabavljajuci  se po svojim gradovima. Ko zna , kakve sve planove, ( :0426_feel: ), imaju u glavama teroristi i ove politicke vodje Evrope i sveta. 

I, glavno pitanje je, gde smo mi ( Srbija ) tu', u njihovim planovima.

To je realnost, sve ostalo je pusta 'filosofija'. :blush:

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Млађони рече

Ni sa ovim se ne slazem, evropljani sve zivo i moguce rade da im daju sansu, da prihvate evropske vrednosti. Mislim da je to vise nego ocigledno.
Evropljani cak hapse ljude koji kritikuju muslimane, hapse ljude koji vredjaju muslimane, i posle svakog teroristickog napada sve evropske televizije trube o tome kako su muslimani najvece zrtve u celoj prici. 

То није ”шанса”, то је политички коректно лицемерје. Шанса је кад позовеш човека на пиво или кући на вечеру, кад се интересујеш за његову културу и оно што ти доноси (храна, музика итд). Северњаке реално заболе за све то, они су једна затворена секта.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...