Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 сат, Avocado рече

Jok brate... vaši sagovornici na ovom forumu vas ovde pitaju kako je u skladu sa libertarijanizmom da zabranite ili ograničite slobodno kretanje ljudi.

Na sta sam ti odgvorio - drzava je kuca njenih gradjana te njeni gradjani imaju pravo da ogranice slobodu kretanja ljudima koji nisu clanovi te kuce (te drzave, tog drustva). 

Цитат

. te je vaš odgovor pogrešno adresiran, a ne naše pitanje...  :D

Na pitanje da li je kontrola migracija suprotna libertarijanizmu - prost odgovor je NE. Libertarijanizam sasvim ok  stoji sa kontrolom migracija, nije u sukobu nekom.  
Kompleksniji odgovor je -  zavisi kakva kontrola migracija. Recimo, konkretan slucaj, dovodjenje u kontrolu masovnog dolaska muslimana, davanja welfare benefit tim ljudima, ne znamo im ni ime ni prezime ni godine. Kontrolisati takve migracije je sasvim u skladu sa libertarijanskom filozofijom.
Trampove migracione mere takodje ne krse preterano libertarijansku filozofiju.

Mislim da sam dovoljno jasno i precizno odgovorio, ne znam sta bi vise hteo, ako nisi zadovoljan odgovorima jbg, sta da ti kazem nemoj vise da pricas sa mnom jer ti ne dajem zadovoljavajuce odgovore. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zayron рече

Republikani su najbolja partija na svijetu a nastali su na Moravi - Sjezd moravských republikánů  - Sabor moravskih republikana

zanimljiva muzika, jel imaju jos ovakvih klipova? Gde je ovo snimano, krajolik je prelep...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

zanimljiva muzika, jel imaju jos ovakvih klipova? Gde je ovo snimano, krajolik je prelep...

neko gleda zyronove klipove xD 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Млађони рече

neko gleda zyronove klipove xD 

Ja ne... i muzika i krajolik su mi se dopali na snovu thumbnailova... ali ima neceg hipnotisuceg u toj ceskoj moraviji, @Zayron bi mogao da iskoristi ovu temu da nam priblizi te lepote jos malo...

mene zanima npr, da li u ceskoj ima nacista? Takodje bih voleo da znam koji je rekord okacenih klipova po strani foruma dok memorija ne izda i engine pukne

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Ja ne... i muzika i krajolik su mi se dopali na snovu thumbnailova... ali ima neceg hipnotisuceg u toj ceskoj moraviji, @Zayron bi mogao da iskoristi ovu temu da nam priblizi te lepote jos malo...

mene zanima npr, da li u ceskoj ima nacista? Takodje bih voleo da znam koji je rekord okacenih klipova po strani foruma dok memorija ne izda i engine pukne

Немој да си на крај срца. Трампова прва жена је Чехиња тако да има барем неке везе с темом.  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Млађони рече

ono kad provalis pravi nacin na koji treba da milujes usi odredjenoj politickoj populaciji kako bi lepo zaradjivao od toga i ziveo od spike u mikrofon na jutubetu :D

Sto si okacio ovaj klip? Ovaj lik prica isto sto pricate ti i auror a nikakav autoritet nije da bih njemu vise verovao nego vama iz bilo kojeg razloga? Nego zvuci ubedljivije jer dolazi od "vlogera", on je kao provalio stuaciju pa ce nam svima objasni...

U svakom slucaju nikakav argument... sve ista spika prezvakana 100 puta

Svako moze da ceripikuje video snimke da prenese poruku koja mu odgovara, ili bolje reci koja mu donosi vise subskrajbera.

Ne.. samo jedan spas postoji za medije... potpuna deprivatizacija i vracanje na budzetksa ledja... pa kad ti financije vise ne zavise od broja posetilaca, klikova ili subskrajbova, tek tad ces da se bavis pravim noinarstvom rasteresen od kapitalisticke pomame za zaradom para koja je medije gurnula  u sodomu i gomoru mahinacije informacijama zarad svakog dolara koji dobiju "po kliku"... more Tito je bio zakon! :D:D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Немој да си на крај срца. Трампова прва жена је Чехиња тако да има барем неке везе с темом.  :smeh1:

Kakva Čehinja! Trampova žena je Moravanka jak poleno (ko klada, čistokrvna Moravanka) rodjena u Zlinu a to je na južnoj Moravi! A i ta Suchovská Republika je na Moravi. Vama džabe verglat! i taj vergl i rakija su sa sa Morave al pjesma je češka Škoda lásky. A taj krajolik su Bijeli Karpati, Moravske Kopanice, jugoistočna Morava. A naravno da ima to veze sa Amerikom jer Ivana Trampová je samo jedna od mnogih Moravana/Moravanki koji su sa Morave otišli Na kraj Ameriky. A ovo na tom videu dole ispod su Moravanke ko i Trampova prva žena Ivana Zelníčková iz Zlina, prvo su u Ameriku išli muževi a kako se oni nisu više vraćali jer su tamo shvatili da ima na svijetu i drugih lijepih žena počele su tamo ići iza njima i one.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zayron рече

prvo su u Ameriku išli muževi a kako se oni nisu više vraćali počele su tamo ići iza njima i one.

Ма не може човек да побегне ни на крај света... ;)

• Хахаха 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...