Ignjatije Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Koje ste vi babe... vece od Sonje BIserko... samo sedite tu kukate i kunete... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 А шта можемо да урадимо? Да правимо мученика од ње, да због евентуалног физичког напада будемо и даље "дивљи, зверски Срби"? Можда постоји некаква могућност кривичног процесуирања, али сам прилично сигуран да, ако и постоји, тужилаштво неће ништа предузети, као што није ни против Зукорлића. Ja stvarno ne znam kako bi hriscani trebalo da se ponasaju u ovakvim situacijama... ja sam ateista. Ali primecujem da tema nema ni dve strane a vec ste: - pozeleli da je neko ubije - nazvali djavolom - proterali iz zemlje пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 - proterali iz zemlje Такве и треба протерати из земље. Да смо нормална држава она би већ одавно добила неповратну карту. Када тако мислиш и пишеш о било ком народу ти не заслужујуеш да имаш његово држављанство. Она мрзи свој народ, патолошки мрзи. Шта добро да пишемо о особи која би већину становништва похапсила када би имала апсолутну власт. Требамо се молити за њу на личном нивоу, али на државном нема циле-миле према тако опасним особама. Milan Nikolic and Марко Цвијић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Такве и треба протерати из земље. Да смо нормална држава она би већ одавно добила неповратну карту. Када тако мислиш и пишеш о било ком народу ти не заслужујуеш да имаш његово држављанство. Она мрзи свој народ, патолошки мрзи. Шта добро да пишемо о особи која би већину становништва похапсила када би имала апсолутну власт. Требамо се молити за њу на личном нивоу, али на државном нема циле-миле према тако опасним особама. Vi imate strašno zastarjelu i neaktuelnu definiciju mrzitelja i neprijatelja naroda srbskoga! Mi imamo danas najmoderniju definiciju mrzitelja i neprijatelja naroda češkoga što postoji! Mrzitelji i zaporodanci su na primjer oni poslanici u parlamentu Češke Republike i zlosinovi koji su 14.7. 2012. odglasovali vraćanje svim crkvama ukradenih imanja od strane komunista, naročito Crkvi katoličkoj! ZRÁDCI ČESKÉHO NÁRODA Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Ja stvarno ne znam kako bi hriscani trebalo da se ponasaju u ovakvim situacijama... ja sam ateista. Ali primecujem da tema nema ni dve strane a vec ste: - pozeleli da je neko ubije - nazvali djavolom - proterali iz zemlje -нема потребе да персираш Давору, није ово такво место . Или опет генерализујеш , по старом добром обичају . -нико је није назвао ђаволом -ово задње, мислим да законски није могуће остварити , пошто има држављанство Србије , али не видим проблем . Многе земље депортују криминалце . Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Да, али их њихове газде експонирају, плате колико треба и ето их очас посла на којој хоћеш телевизији. Misljenja sam da to ne znaci da i na ovom sajtu treba prenositi takve "vesti". Sto je bila i poenta tog mog post-a, uostalom. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Такве и треба протерати из земље. Да смо нормална држава она би већ одавно добила неповратну карту. Када тако мислиш и пишеш о било ком народу ти не заслужујуеш да имаш његово држављанство. Она мрзи свој народ, патолошки мрзи. Шта добро да пишемо о особи која би већину становништва похапсила када би имала апсолутну власт. Требамо се молити за њу на личном нивоу, али на државном нема циле-миле према тако опасним особама. У нормалним државама се брани право на слободу говора. А право на слободу говора не постоји ради одбране испољавања истог или популарног мишљења, него УПРАВО због оваквих случајева, када су у питању непопуларни говори. И они се бране у нормалним земљама. Проблем је што се не виде истинити дијелови које говори, поред оних који су једнсотавно лоши и нетачни. Србија сноси велику одговорност за распад Југославије, јер су србијански политичари уједно били и најмоћнији југословенски. Наравно, прве покрете ка распаду су учиниле елите других народа. Управо из њихове воље за самосталношћу излазила је неодрживост Југославије, и приеј свега та воља за самосталношћу је урушавала Југославију. Али српске елите су то урушавање претвориле у рат, јер нису могле препознати у каквој се ситуацији Југославија налази и јер нису могле гледати даље у будућност ( за разлику од распада СССР-а гдје су све чинили само да не дође до рата. Украјина је чак предала сав свој нуклеарни арсенал Русији ). У праву је жена када је рекла да српска политичка елита није била дорасла задатку који је стајао пред њом. А сад, она глупост на почетку да је српска историја лаж, па и јесте и није у праву. Да, из Косова су настали национални митови ( Бранковић издајник и сл. ), али то није ништа необично. Сваки народ и свака нација има своје митове у којима испољава своје колективне циљеве и жеље. Тако је и са Србима и Косовским митом. А да не спомињем како је национализам био у тренду у Европи прије 100-200 година, па не видим зашто би српски национализам био нешто посебнији и злобнији од других. Све у свему, лијеви Шешељ Agnostik, kopitar and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Жена је класичан НВО смарач који нема никкаву другу сврху и улогу осим да труби о историји. Као уосталом и највећи број људи овде, само је она друга страна медаље, па су по њој Срби криви за све, док је осталима Запад крив за све. Стварно не знам зашто неко обраћа пажњу на такве ликове. Ако им ускратиш пажњу, сами ће да се ућуте. Дакле, требало би прво променити закон о држављанству тако да се може некоме одузети држављанство, а онда држава може да странцу ускрати боравак одн. настањење у Србији. Ето једне лепе законске иницијативе А шта ако се некоме ћефне да једног дана теби одузме држављанство и протера тебе или неког твог из Србије по том промењеном закону? Или мислиш да се то не може десити, и да ће таква овлашћења увек да се спроводе против некога за кога ти мислиш да треба, а не против тебе? Ћириличар, Јефимија Крунић, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Нек лупа глупости, шта фали? Треба да има и таквих, и сви треба слободно да износе своје ставове. На друштву је да одради чији ће ставови уопште да буду читани и релевантни, а чији не. Колко сам приметио, у нашим је медијима више нема, може само да баца клетве из комшијских новина, а то нам је лањски снег. Не знам што би се уопште неко узбуђивао због једне бабе која лупа глупости а мисли да је паметна? Таквих је макар на претек у Србији. Дидим, Ћириличар, Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 А шта ако се некоме ћефне да једног дана теби одузме држављанство и протера тебе или неког твог из Србије по том промењеном закону? Или мислиш да се то не може десити, и да ће таква овлашћења увек да се спроводе против некога за кога ти мислиш да треба, а не против тебе? Па ајд онда да укинемо и затворе , да се неком неком не ћефне да нас стрпа тамо . Није у томе ствар . Проблем код протеривања је наћи место где да протераш неког . Мислим, која би се држава радовала кад би почели да лиферујемо криминалце на њену територију . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Само ме занима да ли има неко њој сличан у сусједству, да овако пљује без последица по земљи у којој живи и жртве проглашава злочинцима, а злочинце невиним. Марко Цвијић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Само ме занима да ли има неко њој сличан у сусједству, да овако пљује без последица по земљи у којој живи и жртве проглашава злочинцима, а злочинце невиним. Џевад Галијашевић код Бошњака, и код Хрвата Пуховски, Рудан, и још неколико. Има их сигурно још много, ово ми прво пало на памет. Милан Ракић and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 код Хрвата Пуховски S tim da nisam cuo Puhovskog da govori da Oluja nije bila legitimna akcija npr. Mozda pomene civilne zrtve, ali to je za njega bila opravdana akcija. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 S tim da nisam cuo Puhovskog da govori da Oluja nije bila legitimna akcija npr. Mozda pomene civilne zrtve, ali to je za njega bila opravdana akcija. http://www.danas.rs/dodaci/nedelja/plave_strane/vedrana_rudan_oluja_nije_velika_hrvatska_pobeda_ali_jeste_veliki_srpski_poraz.45.html?news_id=252478 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 http://www.danas.rs/dodaci/nedelja/plave_strane/vedrana_rudan_oluja_nije_velika_hrvatska_pobeda_ali_jeste_veliki_srpski_poraz.45.html?news_id=252478 Vedrana je neozbiljna u odnosu na baku Bisreko, svaka druga reč joj je psovka, luda Istrijanka, komičarka. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука