Jump to content

Соња Бисерко: Цела српска историја је велика лаж!

Препоручена порука

Ova baba je vrlo opasna za ceo region. Svaki dan se pojavljuju svakojaki (ne)ljudi (između ostalog i Biserko) koji priželjkuju rat, koji bi ponovo da se ovde kolje, ubija, siluje i sl. Oni su popili svu pamet ovog sveta, oni su neka elita koja je duboko zaglibila u 90-tim, izkompleksirane osobe pune mržnje i gneva. Ratni huškači 21. veka, ljudski škart.

Njoj treba oduzeti državljanstvo RS i proterati, siguran sam da neće ostati beskućnik negde "tamo" (odakle je i finansiraju).

Ja bih seo u letnjikovac iza kuće, nju vezao za drvo, pijo pivo i na svakih pet minuta bih je zveknuo bejzbolkom....

Подели на овим сајтовима

Ja stvarno ne znam kako bi hriscani trebalo da se ponasaju u ovakvim situacijama... ja sam ateista.

Ali primecujem da tema nema ni dve strane a vec ste:

- pozeleli da je neko ubije

- nazvali djavolom

- proterali iz zemlje

a) Ja to od srca priželjkujem, majke mi b) Ona nalikuje djavolu (djavo = klevetnik, opadač) v) Ja je ne bih proterao iz zemlje već sa Zemlje, ali bojim se osvete vanzemaljaca ukoliko postojhe....

Подели на овим сајтовима

Па ајд онда да укинемо и затворе , да се неком неком не ћефне да нас стрпа тамо . Није у томе ствар .

Разлика је у томе што затвори постоје свуда у свету, а држављанство се не може нигде одузети особама које су га стекле рођењем. Барем колико је мени познато. Одузима се једино ако се ради о двојном или стеченом држављанству, тј. натурализацији, и то само у екстремно ретким случајевима.

Ако грешим, нека ме неко исправи...

Подели на овим сајтовима

Одузима се једино ако се ради о двојном или стеченом држављанству, тј. натурализацији, и то само у екстремно ретким случајевима.

Ako ona nema još koji pasoš evo tu me seci. 

Подели на овим сајтовима

Vedrana je neozbiljna u odnosu na baku Bisreko, svaka druga reč joj je psovka, luda Istrijanka, komičarka.

Они тек треба да прођу ово што смо ми углавном оставили иза себе. Не завидим им уопште.

Не погађају ме ни наше бабе ни њихове будале, мене плаши да ми не кренемо оваквим појавама да дајемо на значају који те појаве одавно немају.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

У нормалним државама се брани право на слободу говора. А право на слободу говора не постоји ради одбране испољавања истог или популарног мишљења, него УПРАВО због оваквих случајева, када су у питању непопуларни говори. И они се бране у нормалним земљама.

Свака слобода има ограничења. Тако и слобода говора. Не постоји неограничена слобода ни у једној области. Закон такву слободу не познаје.

Слобода са собом носи и одговорност, последице. Што већа слобода то (би требало да буде) и већа одговорност.

У модерним "демократским" друштвим права и слободе су далеко изнад обавеза и одговорности. Тако смо добили и полако добијамо генерацију неспособних, размажених, агресивних деришта са својим "дечијим правима", а са мало обавеза. Политичаре лопове и уништитеље са својим "правима", имунитетима, заштитом.... Тако добисмо и ову несрећницу Соњу Бисерко да нас уништава и убија културно, историјски, правно, међународно... јер за име демо(н)кратије има (безусловну) слободу говора.

Подели на овим сајтовима

Устао сам јој ономад у трајвану... `ел ми се рачуна то у дело?  :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Устао сам јој ономад у трајвану... `ел ми се рачуна то у дело?

У дело против српског наорода! :)))

Подели на овим сајтовима

Vi imate strašno zastarjelu i neaktuelnu definiciju mrzitelja i neprijatelja naroda srbskoga!

Mi imamo danas najmoderniju definiciju mrzitelja i neprijatelja naroda češkoga što postoji!

Mrzitelji i zaporodanci su na primjer oni poslanici u parlamentu Češke Republike i zlosinovi koji su 14.7.

2012. odglasovali vraćanje svim crkvama ukradenih imanja od strane komunista, naročito Crkvi katoličkoj!

ZRÁDCI ČESKÉHO NÁRODA

Kakvo je mišljenje neutralnog promatrača o gore rečenom, imali u tome što istine?

Подели на овим сајтовима

Nikad nisam razumeo zašto je pravilno i bitno ne reagovati na negativne pojave. Ne vidim da se time bilo šta dobija. Kao kad razmaženo derište npr. krene da zaurlava u prodavnici. Šta, svi treba da ga ignorišemo, i trpimo, ili roditelji treba da preduzmu nešto da ga obuzdaju?

Две различите ствари. Над дететом имаш власт, над Соњом Бисерко немаш. Ако реагујеш, храниш их. Ако не реагујеш, као што нисмо у задњих пар година, овакве појаве нестају, као што је ова сад нестала из Србије па мора да урла по комшилуку да би је било ко уопште објавио.

Као што је контрапродуктивно објављивати разне спискове "србомрзаца", јер их тако оживљаваш и дајеш им простора у медијима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Najcrnje je sto smo poput slame - jedna iskra i zapali se masa. Malo je ljudi kao sto je Cirilicar, npr (ciji sam post aminovala, premda se nadam da tema nece biti dugo* aktuelna).

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Устао сам јој ономад у трајвану... `ел ми се рачуна то у дело?  :.mislise.

да...у кривично :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...