Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

20190728_134419.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Juanito рече

Главом и пипцима. 

Тек сам скоро открио колико снажно оправдава свој назив. Једну зелену сам приликом избацивања пригњечио и то је био ужас...

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Vladan :::. рече

Тек сам скоро открио колико снажно оправдава свој назив. Једну зелену сам приликом избацивања пригњечио и то је био ужас...

Како би описао мирис?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Како би описао мирис?

Пфф... оштар, кисео, густ, не знам... као неки убуђани бензин :) 

Подели на овим сајтовима

Danas po novom kalendaru 1 oktobar - dan sv. Romana Slatkopojca, velikog sirijskog sveca. U mojoj libanskoj parohiji juce sluzena bila je svecana vecernja, a danas jutrenje i Liturgija; u nekim Crkvama slavi se tog dana takodje Pokrov Bogorodice, ali taj praznik nije poznat na Bliskom Istoku.

20191001_083600.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Alegzandar рече

20190906_103550.jpg

Oo bakero jel je to tvoje odabrano " vecno loviste? ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

IMG_20190907_123451.jpg

IMG_20190907_123918.jpg

IMG_20190907_123940.jpg

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

On 1.10.2019. at 13:59, Dominika рече

Danas po novom kalendaru 1 oktobar - dan sv. Romana Slatkopojca, velikog sirijskog sveca. U mojoj libanskoj parohiji juce sluzena bila je svecana vecernja, a danas jutrenje i Liturgija; u nekim Crkvama slavi se tog dana takodje Pokrov Bogorodice, ali taj praznik nije poznat na Bliskom Istoku.

Празник Покрова Богородице уопште није познат на Блиском Истоку или није познато да се слави 1. октобра?

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Vladan :::. рече

Празник Покрова Богородице уопште није познат на Блиском Истоку или није познато да се слави 1. октобра?

Uopste nije poznat. Kod orijnentalnih (kao Kopti) to je logicno, ali cak i kod vizantijskih Arapa.. Moguci je razlog , da Konstantniopolj za vreme cuda Bogorodice i sv. Andreja branio se protiv Arapa ;)

Inace, 1 oktobar jeste vazan za Antiohijsku Crkvu, ali povodom praznika 2 svetih iz Sirije: sv. apostola Ananije koji je bio sa Damaska i sv. Romana Slatkopojca koji je bio iz Himsa.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...