Поет Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 пре 2 минута, ana čarnojević рече pa kakve su te leskovacke cice...vole poeziju? Нормално да воле. Жене се уосталом занимају за ствари повезане са љубаављу. А куд ћеш већу љубав наћи ван Христа и поезије. ?? ana čarnojević, Kafanski amater and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Burgas Gogić, Vladan :::., Предраг М and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Nesebar Vladan :::., Лидија Миленковић, Јелена М. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 6 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Биљана, два and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 23 часа, ana čarnojević рече leskovacke cice opasne su jedna mi je pamet pomutila svojevremeno Nikolina prezimenjakinja Поет and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 13 минута, Драшко рече opasne su jedna mi je pamet pomutila svojevremeno Nikolina prezimenjakinja Иста ситуација и код мене. Тренутна. Kafanski amater and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Nikola Stojanovic рече Иста ситуација и код мене. Тренутна. Au brate! Sad bih ti rekao "dovati to i pokaži joj šta je poezija u sexu" ali ne smem ovo je pravoslavni forum a i isteraće me sa ove teme Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 @Драшко Оћу ја Рођо, него не даје се. Измица ми се нешто. ??? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Лидија Миленковић, Рапсоди, Sasa2000 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Лидија Миленковић, Sasa2000, Dominika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 Vladan :::., Gogić, Kafanski amater and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 Da se malo faliiiim Dominika, Рапсоди, Sasa2000 and 10 осталих је реаговао/ла на ово 10 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 Veliko Trnovo Јелена М., Драшко, Gogić and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 Јелена М., Биљана, два, Istopljeni kamen and 6 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 Rilski manastir Sasa2000, шпиља, Биљана, два and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука