Снежана Написано Септембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2019 Sasa2000, Предраг М, Istopljeni kamen and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2019 Pradedina štala i zob lokalnih seljaka Биљана, два, Sasa2000, Istopljeni kamen and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2019 sta je ovo majko moja.. Јелена М. and Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 пре 13 часа, Дуња рече Sjajna fotka. Nikada mi ne bude dosta ovakvih prizora. Rajski. Odmarajuće. А гле ово Мислила сам да је решила да уђе у ауто, крај Предраг М, Sasa2000, Поет and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 Krava: Treba nešto - mleko, sir, kajmak, surutka, čokoladno mleko, puding /jagoda, vanila, čokolada, miks/? Comi: Ništa, hvala. Krava: Ako zatreba, znaš gde sam. Ajd' zdravo. Биљана, два, Istopljeni kamen, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 Posveta u knjizi koju mi je kupila moja učenica koja je sad u junu završila školu kod mene. Što se mene tiče....ovo je moja licenca i sertifikat i sve stručno usavršavanje.... Sasa2000, Istopljeni kamen, ronin and 11 осталих је реаговао/ла на ово 10 2 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 Bravo, Drale! Neki uspesi su veći od drugih velikih uspeha. ? Поет and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 @Драшко I mi KONJA za trku, imamo ! Биљана, два, Sasa2000, Tragalac and 8 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 @Драшко Prva ova pohvala gore, gde pise ,,zadovoljna sam" , znas li Drale kakva cica maca? Malo je falilo da krenem poeziju da recitujem. Nego nemase je sutradan da dodje, steta ! Јелена М. and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @Драшко Prva ova pohvala gore, gde pise ,,zadovoljna sam" , znas li Drale kakva cica maca? Malo je falilo da krenem poeziju da recitujem. Nego nemase je sutradan da dodje, steta ! Nikola.m4a Поет, drvce and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 Hoću i ja da se hvalim. ? crtež - Lena (3 god.): - To smo ti i ja. - O, baš si nas lepo nacrtala. Je l' to idemo negde ili samo isprobavamo haljinice? - Idemo na slavu. Ta slava se zove Ofinger Mihailo. ? Sada to malo umetničko delo zauzima počasno mesto na panou. <3 AnaLaz, Sasa2000, Поет and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 Dobio novi nadimak Sule. A i to me zabole ! Јелена М., Gogić, Биљана, два and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 A i zab sam da dodam, 10% sam na POPUS ! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2019 Било пре 2 год, док сам радила на терену. Драшко, Биљана, два, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2019 Sasa2000, Драшко, Istopljeni kamen and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука