Таша Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 On 22.10.2019. at 12:57, Juanito рече Gde ovo hvatas papagaje van uobicajenog stanista im kaveza npr. Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 пре 1 сат, Таша рече Gde ovo hvatas papagaje van uobicajenog stanista im kaveza npr. У Холандији. Седамдесетих година их неко пустио или су побегли, те су се размножили и до данашњег дана опстали делећи простор са уобичајеним градским птицама. У Барселони, где бејасмо неколико месеци, их има много више, ал то је већ очекивано. Vladan :::. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 пре 27 минута, Juanito рече У Холандији. Седамдесетих година их неко пустио или су побегли, те су се размножили и до данашњег дана опстали делећи простор са уобичајеним градским птицама. У Барселони, где бејасмо неколико месеци, их има много више, ал то је већ очекивано. Pretpostavila sam ali mi se podneblje ucinilo suvise hladnim za njihovu neznu prirodu .... sta ti je asimilacija ... Sjajne su ti fotke btw. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 Управо сада, Таша рече Pretpostavila sam ali mi se podneblje ucinilo suvise hladnim za njihovu neznu prirodu .... sta ti je asimilacija ... Sjajne su ti fotke btw. Хвала. Јесте им ладно, ал стандард. Ко и људима. Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 пре 2 часа, Juanito рече У Барселони Лепа Барселона! https://en.wikipedia.org/wiki/Sagrada_Família Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 Nije moja, nasla sam je na fb stranici mesta u kome zivim .... ali toliko lepo oslikava mesto da sam morala da je "drpim" i podelim sa vama Bernard, Grizzly Adams, Биљана, два and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 Ova je moja, pre kise i puna neke izmaglice i vlage u vazduhu a ja u sred sume Bernard, Milica Bajic, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 пре 23 минута, Таша рече Nije moja, nasla sam je na fb stranici mesta u kome zivim .... ali toliko lepo oslikava mesto da sam morala da je "drpim" i podelim sa vama Фантастика... Таша је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 пре 29 минута, Таша рече puna neke izmaglice i vlage u vazduhu Ах, па то ко Београд ових дана... Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 пре 11 часа, Таша рече Ova je moja, pre kise i puna neke izmaglice i vlage u vazduhu a ja u sred sume Сабласно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 пре 8 минута, Milica Bajic рече Сабласно Nije, lepo je! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 пре 1 минут, ViktorijaV рече Nije, lepo je! оккк ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 ?☀️? nebica933, Таша, ViktorijaV and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 Чаробан дан са Д Smaragdni kamičak, Биљана, два, dadodj and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 пре 8 часа, Milica Bajic рече Сабласно Da znas da zna da bude. Planina je veoma cudljiva i mocna a istovremeno zadivljujuca i prelepa. U jednom danu mozes svasta videti i doziveti, beskrajno cisto plavetnilo na nebu, natmureno sivilo, oluje i gromove, maglu i oblake sto pritiskaju zemlju .... ma poezija. Mnogo je zivopisnija od mora ili ravnice. Ali i opasnija po pitanju ljudskih zivota. Milica Bajic, Vladan :::., Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука