Flojd Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 пре 7 часа, feeble рече Sta je sad ovo, cak se ni ne brijete u ovoj novoj vojsci Cica Drazina garda, bolje reci kraljeva garda. Hehe a cin mi je " stariji zavodnik prve klase " Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 Пре сат времена, Flojd рече stariji zavodnik prve klase samo se ti tesi „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2019 пре 14 часа, ronin рече samo se ti tesi Mislis sprdaj. Fora je bila da li je ovaj cin sto sam nacrtao cin vodnika ili zastavnika jer se tako ne crta cin, pa smo dodali Z da bude zavodnik. ronin је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Новембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2019 Лапис Лазули, Smaragdni kamičak, Јелена М. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2019 #longexposure #longexposurephotography #longexpo #mobilephotography #mobile_photography #longexposuresilhouette #silhouette Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2019 #longexposure #longexposurephotography #longexpo #mobilephotography #mobile_photography #blackandwhite #blackandwhitephotography #bw #bwphotography #grain #grainyphoto Vladan :::., Драшко and Dominika је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2019 @Danijela Је л то председник Вучић исијава светлост док пролази аутопутем? Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2019 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2019 #longexpo #mobilephotography #mobile_photography #bwphotography #grain #grainyphoto Juanito and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2019 #longexpo #mobilephotography #mobile_photography #bwphotography #grain #grainyphoto Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2019 On 18.11.2019. at 20:52, Manja88 рече Gde je ovo?? Kafanski amater and Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2019 Пре сат времена, Flojd рече Gde je ovo?? Mokra Gora Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2019 #longexposure #longexposurephotography #longexpo #mobilephotography #mobile_photography #bwphotography #grain #grainyphoto Аристарх је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2019 Danijela, Стаљиново унуче, Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2019 Milica Bajic, Аристарх, Rašo and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука