ronin Написано Новембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2019 пре 2 часа, Jestira. рече ima neki uticaj na telo i psihu Ne, bar koliko je meni poznato. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2019 пре 6 часа, Jestira. рече Šta mislite da li to poludrago kamenje stvarno ima neki uticaj na telo i psihu ili su to astrološke priče... Окултистичка наглабања, ништа друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Новембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2019 пре 8 часа, Jestira. рече Prelepa, ja nosim one sa poludragim kamenjem, al ova je najlepša. Drago mi je da sam najzad našla takvu , hvala Bogu. Za molitvu mi je sveštenik preporučio one obične pletene sa sedmostrukim krstom. Ali naravno svaka brojanica iz hrama je svetinja. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 Dobih i cin. Dominika, Стаљиново унуче, Јелена М. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 Скопелос, Грчка AnaLaz, Dominika, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 9 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 пре 2 часа, Flojd рече Dobih i cin. Sta je sad ovo, cak se ni ne brijete u ovoj novoj vojsci Kafanski amater, Јелена М., Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 Пре сат времена, feeble рече Sta je sad ovo, cak se ni ne brijete u ovoj novoj vojsci Коначно смо раскрстили са комунистима, опет смо стара добра четничка војска. =д Flojd, Јелена М. and feeble је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 #longexposure #longexposurephotography #longexpo #mobilephotography #mobile_photography Стаљиново унуче, Juanito and Jestira. је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 #longexposure #longexposurephotography #longexpo #mobilephotography #mobile_photography Стаљиново унуче, Juanito and Миљан М је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан М Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 @Danijela Јел ово дим на последњу фотографију? као неки јелен делује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 On 30.8.2019. at 22:31, Nikola Stojanovic рече Врћао сам се с једне књижевне вечери ??? Sto ti je iskustvo, najprodavanija knjiga i najlepsi decki na Sajmu, pa Vi vidite o cesmu se tu radi. Биљана, два, Kafanski amater and Jestira. је реаговао/ла на ово 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 пре 12 минута, Миљан М рече @Danijela Јел ово дим на последњу фотографију? као неки јелен делује Ne, u pitanju je ovaj portret. Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан М Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 @Danijela Запало ми за око, ја мислио стварно дим неки направио такав облик. Кад оно Норвежанин читао бајке па глуми јелена Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 U pitanju je serija fotografija Slovenski krug, posvecen slovenskoj mitologiji Миљан М је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Новембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2019 Јелена М., Драшко, ViktorijaV and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука