Smaragdni kamičak Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Sofija_, Milica Bajic, Лапис Лазули and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 Milica Bajic, Dominika, ronin and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 Manastir maronitski sv. Antonija - Qozhaja, Liban Vladan :::., Gogić, dadodj and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 Predavanje oca Miloša Vesina na temu Duhovni koreni anksioznosti ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 4.11.2019. at 11:03, goranger рече Metallica je srbin Ти беше класичар? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 ViktorijaV, Драшко, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 пре 49 минута, Grizzly Adams рече Ти беше класичар? Nekad bio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 Управо сада, goranger рече Nekad bio Па видим, где се онако држи електрична гитара... немој да те виде хеви металци... Шалим се мало, лепо је видети добре навике. Свашта сам се нагледао са неписменим гитаристима. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 Manja88, dadodj, Dominika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 Ево једна празнична специјално за @Стаљиново унуче Биљана, два and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 пре 23 минута, Grizzly Adams рече Ево једна празнична специјално за @Стаљиново унуче Lep kraj taman za naseljavanje Grizzly Adams, Поет, Предраг М and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 Драшко, Jestira., Биљана, два and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 пре 16 часа, Стаљиново унуче рече Lep kraj taman za naseljavanje Potcenila sam Francuze, priznajem. Mudar potez. A Aleksandar nije hteo u miru, na ponudu Turaka, da iseli Arbanase u kurdske oblasti, i tako dobrim delom reši i naš i njihov poluproblem. E, moj Coa. Стаљиново унуче and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 пре 1 сат, Дуња рече Potcenila sam Francuze, priznajem. Mudar potez. A Aleksandar nije hteo u miru, na ponudu Turaka, da iseli Arbanase u kurdske oblasti, i tako dobrim delom reši i naš i njihov poluproblem. E, moj Coa. Не бих се сложио да није тео ,напротив.Чак је купљена и земља у Анадолији Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 Juanito, Dominika, ViktorijaV and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука