Flojd Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 Kafanski amater, Поет, Јелена М. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 @Juanito смрдибуба? Gogić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 пре 1 сат, Vladan :::. рече @Juanito смрдибуба? Главом и пипцима. Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 пре 24 минута, Juanito рече Главом и пипцима. Тек сам скоро открио колико снажно оправдава свој назив. Једну зелену сам приликом избацивања пригњечио и то је био ужас... Gogić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 пре 10 минута, Vladan :::. рече Тек сам скоро открио колико снажно оправдава свој назив. Једну зелену сам приликом избацивања пригњечио и то је био ужас... Како би описао мирис? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 пре 5 минута, Juanito рече Како би описао мирис? Пфф... оштар, кисео, густ, не знам... као неки убуђани бензин Предраг М, Gogić and Juanito је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 Kafanski amater, Sasa2000, Milica Bajic and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 1, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2019 Gogić, Sasa2000, Предраг М and 9 осталих је реаговао/ла на ово 9 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 1, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2019 Danas po novom kalendaru 1 oktobar - dan sv. Romana Slatkopojca, velikog sirijskog sveca. U mojoj libanskoj parohiji juce sluzena bila je svecana vecernja, a danas jutrenje i Liturgija; u nekim Crkvama slavi se tog dana takodje Pokrov Bogorodice, ali taj praznik nije poznat na Bliskom Istoku. Биљана, два, Istopljeni kamen, Vladan :::. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 1, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2019 пре 14 часа, Alegzandar рече Oo bakero jel je to tvoje odabrano " vecno loviste? ? Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Октобар 1, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2019 Dominika, Предраг М, Поет and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 3 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Октобар 1, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2019 Поет, Јелена М., Kafanski amater and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 2, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2019 On 1.10.2019. at 13:59, Dominika рече Danas po novom kalendaru 1 oktobar - dan sv. Romana Slatkopojca, velikog sirijskog sveca. U mojoj libanskoj parohiji juce sluzena bila je svecana vecernja, a danas jutrenje i Liturgija; u nekim Crkvama slavi se tog dana takodje Pokrov Bogorodice, ali taj praznik nije poznat na Bliskom Istoku. Празник Покрова Богородице уопште није познат на Блиском Истоку или није познато да се слави 1. октобра? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 Sasa2000, Vladan :::., Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 пре 11 часа, Vladan :::. рече Празник Покрова Богородице уопште није познат на Блиском Истоку или није познато да се слави 1. октобра? Uopste nije poznat. Kod orijnentalnih (kao Kopti) to je logicno, ali cak i kod vizantijskih Arapa.. Moguci je razlog , da Konstantniopolj za vreme cuda Bogorodice i sv. Andreja branio se protiv Arapa Inace, 1 oktobar jeste vazan za Antiohijsku Crkvu, ali povodom praznika 2 svetih iz Sirije: sv. apostola Ananije koji je bio sa Damaska i sv. Romana Slatkopojca koji je bio iz Himsa. Vladan :::. and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука