Vladan :::. Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 пре 6 минута, Danijela рече Jeste. Добро, учинило ми се да га видех на једној од фотографија па рекох чисто да питам и подсетим се давних успомена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 Jeste, on je nas djakon. Evo ga ovde, krije se od mene ana čarnojević and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 Копија иконе Богородице Видовданске, изложена у Цркви Лазарици на Звездари Копија иконе Богородице Видовданске пред којом се молио цар Лазар, изложена у Цркви Лазарици на Звездари Уколико сте у могућности, посетите и целивајте ову свету икону која ће до недеље бити у овом светом и благочестивом Београдском храму. AnaLaz, "Tamo daleko", ana čarnojević and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 Morning tj. jutro Биљана 1234, Аурор, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 у Зајечару Vladan :::., Биљана 1234, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 споменик Зорана Радмиловића AnaLaz, Sanja Т., Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 #sladoled #icecream Драгана Милошевић and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 И хајдука Вељка Петровића AnaLaz and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 Moja ljubimica Драгана Милошевић, PredragVId, Рапсоди and 7 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Септембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2017 Moja ekipica s posla...baš smo super Драгана Милошевић, ana čarnojević, AnaLaz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Много је лепша уживо. Sanja Т., Vladan :::., Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Мустра Снежана, Биљана 1234, AnaLaz and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Okacicu ponovo malo vise fotografija ali s obzirom na tematiku, mislim da mi necete zameriti Manastir Svetog Kirika i Svetog Julite (Smilovci) Manastir Presvete Bogorodice (Sukovo) Manastir Jovana Bogoslova (Poganovo) Pazarska Crkva Hristovog rođenja (Pirot) Saborna crkva (Pirot) Tvrđava Tures (Pirot) Manastir Svete Petke Iverice (Ostrovica) Драгана Милошевић, Goku, Sanja Т. and 15 осталих је реаговао/ла на ово 12 6 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 #hotel #squerninehotel #squerninebelgrade #prozori #windows #softlight Tavita, Dominika, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 #josjedanneprimetanrad #streetart Juanito, drvce and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука