Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

calgaryb171.jpg

calgaryb172.jpg

calgaryb187.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

21951103_1942091556046666_53740559666970

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Моја драга на егејском мору и грчким маслињацима...

DSC04193.JPG

DSC04200.JPG

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

fbbf10002lg1-223.jpg

fbbf10002lg1-237.jpg

fbbf10002lg1-149.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Mиљан Л. рече

Како си ухватила ову трансформацију? лепо је:D

Сасвим случајно. Кукуљица има доста, на све стране. Тако да их и није тешко ухватити у трансформацији. Она се не дешава тако брзо, што зависи и од врсте. Углавном већи лептири спорије излазе и дадну ти фино времена за фокус и неколико фотографија :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Зосима рече

Моја драга на егејском мору и грчким маслињацима...

Zoske brate propustio sam da si se ozenio/uvezao! 

Cestitam od srca! 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...