Grizzly Adams Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 Odakle ti ovo rodjo? Gde je ovo? Usliko juce svojerucno. Maroon Lake, Coloradohttps://en.m.wikipedia.org/wiki/Maroon_BellsMnogo lepo mesto... ivanaika, Juanito, novkovic.vladimi and 10 осталих је реаговао/ла на ово 10 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 У потрази за изгубљеним рибосаурусима. Vladan :::., AnaLaz, Nektarija* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 7 часа, Grizzly Adams рече Usliko juce svojerucno. Maroon Lake, Coloradohttps://en.m.wikipedia.org/wiki/Maroon_Bells Mnogo lepo mesto... Има ли каквих животиња тамо? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 Има ли каквих животиња тамо? Video sam puno ptica, kazu da ima i puno drugih zivotinja. Evo ovde nesto https://www.fs.usda.gov/Internet/FSE_DOCUMENTS/stelprd3845419.pdf Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 3 часа, Sasa Vojvoda рече Има ли каквих животиња тамо? Има један гризли. Sanja Т., Grizzly Adams and Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 топола у дворишту Војвода7, АлександраВ, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 покушај да се услика месец АлександраВ, Vladan :::., Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 #smile #coffiee Grizzly Adams and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 #krajputas #grave Vladan :::., Sanja Т., -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 #krajputas #grave -Владимир-, Vladan :::., АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Nekom je zivot majka Данче*, АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Сто за двоје, без двоје. Снежана, АлександраВ, Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 2 часа, Тихон рече Сто за двоје, без двоје. Изгледа да су отишли и остала је само пластична флаша :-) Grizzly Adams and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 5 часа, Драгана Милошевић рече покушај да се услика месец Ово сам ја некада давно једва успео уз помоћ двогледа и опет није баш сјајно... Сећам се како су ме гледали из комшилука АлександраВ, nikolay, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 3 минута, Vladan3 рече Кад сам ово видео о'ма' сам се сетио нечег што је Павић написао: пасуљ са месом, без меса. АлександраВ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука