Ћириличар Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 4 минута, Lady Godiva рече Јој, то младо па неискусно... После неколико година у браку ћеш схватити како ствари стоје и биће:„ Нити ће се женити, нити удавати?! No one can beat that!" Been there for 2 years... Kind of You underestimate my powah, young padawan Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 25, 2017 Пријави Подели Написано Јун 25, 2017 Милутинов пирг Данче*, GeniusAtWork, novkovic.vladimi and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 25, 2017 Пријави Подели Написано Јун 25, 2017 пре 16 часа, Ћириличар рече Hej, poligamija za zivota i dozvola da u afterlajfu imam planetu kao svoj harem... Beat that orthodoxians 1. Rintas ko krdo magaraca da svakoj zeni kupis kucu (stan), kola, dzeparac svakoj i svakom detetu. 2. Nema piva. 3. Nema vina. 4. Nemas slobodne dane za keks Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 25, 2017 Пријави Подели Написано Јун 25, 2017 Управо сада, Danijela рече 1. Rintas ko krdo magaraca da svakoj zeni kupis kucu (stan), kola, dzeparac svakoj i svakom detetu. 2. Nema piva. 3. Nema vina. 4. Nemas slobodne dane za keks 1. Napravimo kolibu na selu, svi zajedno zivimo ( a njihove familije jos malo pomognu ). Zene sve rintaju, a ja, jadan, zapovijedam im. 2. Ima piva, ima rakije. Jest, mormonizam je kul, al Balkan je Balkan i Sloven je Sloven 3. Vino ce sami pravimo Kao i rakiju. 4. Ujutru plavku, uvece crnku, a ostale boje vikendom ^^ Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 25, 2017 Пријави Подели Написано Јун 25, 2017 Jao mladosti naivnosti Neka, kreni ti a mi cemo da klopamo kokice i gledamo sou Dok ne krenes u taj poduhvat, baci malo pogled na ovu serijicu:http://www.imdb.com/title/tt0421030/?ref_=nv_sr_1 Ћириличар and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 мазићу га, пазићу га и зваћу га дрвце, јер бар без једног дрвцета кућа није дом. nenad nik, drvce, Давор73 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 пре 4 минута, Снежана рече мазићу га, пазићу га и зваћу га дрвце, јер бар без једног дрвцета кућа није дом. @drvce ? drvce, Lady Godiva and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 пре 2 минута, Goku рече @drvce ? мња, то ја мојој дрецени тепам "дрвце", зато што је још сирото, мало дрвце... Е бре Гоку само за неким трачевима жудиш drvce, Данче*, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 On 6/25/2017 at 12:24, Danijela рече Jao mladosti naivnosti Neka, kreni ti a mi cemo da klopamo kokice i gledamo sou Dok ne krenes u taj poduhvat, baci malo pogled na ovu serijicu:http://www.imdb.com/title/tt0421030/?ref_=nv_sr_1 Better than: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Njaaa Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Traunsee, Traunkirchen, јуче. Поглед на врх Traunstein. Снежана, АлександраВ, Данче* and 12 осталих је реаговао/ла на ово 14 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 пре 2 часа, Снежана рече мазићу га, пазићу га и зваћу га дрвце, јер бар без једног дрвцета кућа није дом. -Владимир-, Sanja Т., Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Rašo, Драшко, GeniusAtWork and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 Oni dolaze https://twitter.com/DraskoB/status/881196593252270080?s=09 АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and ivanaika је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 2, 2017 Пријави Подели Написано Јул 2, 2017 ivanaika, Sanja Т., АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука