Лапис Лазули Написано Јул 2, 2017 Пријави Подели Написано Јул 2, 2017 Sok od borovih iglica ivanaika, AnaLaz, Драшко and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 2, 2017 Пријави Подели Написано Јул 2, 2017 Није баш да имам дозволу девојака да поделим слику, али ваљда ће ми опростити. Данас у Врчину goranger, GeniusAtWork, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2017 Пријави Подели Написано Јул 2, 2017 пре 58 минута, Сања Т. рече Није баш да имам дозволу девојака да поделим слику, али ваљда ће ми опростити. Данас у Врчину http://spc.rs/sr/patrijarh_irinej_bogosluzhio_u_vrchinu -Владимир-, АлександраВ, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 2, 2017 Пријави Подели Написано Јул 2, 2017 @Danijela hvala, umirila si mi savest АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2017 Пријави Подели Написано Јул 2, 2017 Ja kad vidim da slika foto-djakon i ja se onda ne stidim Sanja Т., Dominika and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 -Владимир-, АлександраВ, Снежана and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Eto nas porodicno u Budimliji kod Loznice, uzivamo malo. Данче*, АлександраВ, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 @Danijela i @Сања Т., је ли ово Џу на слици? Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Nemam pojma. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Мислио сам да се познајете. Немој да данас сутра тако негдје усликаш мене (или неког лукалајк), па кад те неко пита је ли то Гоку да кажеш како немаш појма Sanja Т., АлександраВ, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Није, познајем све са слике. Него... @Goku...која сам ја на слици...ај да те видим сад Goku, АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 5 часа, Goku рече Мислио сам да се познајете. Немој да данас сутра тако негдје усликаш мене (или неког лукалајк), па кад те неко пита је ли то Гоку да кажеш како немаш појма Данче*, PredragVId, Снежана and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 16 минута, Juanito рече Slika je dobra jedino što Goku nekako nema nikakvih animiranih pokreta. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 32 минута, Сања Т. рече Није, познајем све са слике. Него... @Goku...која сам ја на слици...ај да те видим сад Прва са леве стране. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 35 минута, Сања Т. рече Није, познајем све са слике. Него... @Goku...која сам ја на слици...ај да те видим сад Može li mala pomoć? Bez pomoći, da pokušam; prva pored patrijarha sa desne strane slike? Kaludjerovic Sreten, Goku and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука