PredragVId Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 On 25/06/2017 at 7:36, Rašo рече Милутинов пирг Тај смо виноград ономад цео окопали. Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 32 минута, Juanito рече Goku, PredragVId, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 49 минута, Сања Т. рече Није, познајем све са слике. Него... @Goku...која сам ја на слици...ај да те видим сад Рецимооо... (sorry ако ниси ти ) ivanaika and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 E, ovako...ovo su mi ćeri mile A na moje mesto ste ubacili GokuJa Ono ja virim iza krsta. Na drugoj slici se maaaalo bolje vidim, iza ovog deteta Драшко, АлександраВ, Princess Bella and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Управо сада, GeniusAtWork рече Рецимооо... (sorry ако ниси ти ) Bravo brat ! Genijus je ipak genijus PredragVId, Данче*, GeniusAtWork and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 @Сања Т. од ове прве кћерке сам помислио да је Џуманџи, мени баш личе... А за тебе нисам погидио Додуше, мислио сам написати уз ограду ако ниси ова иза крста која се не види, али су ме предухитрили Нема шта, баш фина породица, покажи нам још и супруга да видимо ко је тај срећник који ужива у друштву ових супер-дама @Juanito који си краљ, значи оплаках ivanaika, PredragVId, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 На захтев брата @GokuJa Једна озбиљна- моји дечаци И наравно- једна неозбиљна Очекујем од тебе једну слику Гокујчице и да се упишеш тамо у ону тему, што је покренуо наш добри Трифке АлександраВ, Lady Godiva, Чунга Лунга and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Значи, екстра сте, што би рекли наши стари А на прозивке за слику и причу одговарам у току дана АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 20 минута, Goku рече Значи, екстра сте Хвала АлександраВ and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 На универзитету у Лајдену чувају зид са потписима познатих физичара. Ајнштјан је ту био гостујући професор, тако да је сигурно његов потпис негде, али нисам успео да га нађем међу стотинама. Енрико Ферми Валтер Хајтлер, Ван Влек, Џон Вилер (Фајнманов ментор) Макс Планк Пол Дирак, Паскал Џордан Макс Борн, Жан Бекерел (син оног познатијег Бекерела) Ервин Шредингер Фриц Лондон, Нилс Бор АлександраВ, ivanaika, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 @Juanito looks familiar? Danijela, ivanaika and Evzon је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 3 минута, Grizzly Adams рече @Juanito looks familiar? Austin? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Управо сада, Juanito рече Austin? Питсбург. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Питсбург. Нисам га видео из те перспективе. Био сам само у оном делу око Карнегић-Мелоуна. Ништа без кола. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Нисам га видео из те перспективе. Био сам само у оном делу око Карнегић-Мелоуна. Ништа без кола. Да бре, ти си био послом па ниси стиго да се прошеташ. То је са оног брда Вашингтон преко реке, леп поглед. Мада и нема нешто, баш је сив град... Ништа посебно ниси пропустио. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука