Evzon Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 On 6/19/2017 at 7:31, Данче* рече Кремпиту нисам пробала, али зато храна и домаћа дуњевача уз кафу у филџану, мерак. Рај на земљи, одмориш душу и нерве. Šta ti je merak АлександраВ, Данче*, Rašo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evzon Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 Moja sestričina masira ljubimca inače cuko je time jako oduševljen.... AnaLaz, Grizzly Adams, Иоанна and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 9, 2017 Пријави Подели Написано Јул 9, 2017 Невероватно, колико воље за животом, у овом наизглед нејаком и крхком телу. сво време, Ник је "шетао" с лева на десно, гурајући стопалом мобилни телефон!! Можда изгледа саблажњавајуће, изгледом; али Ник је најављен као један од највећих светских мотивационих говорника... Grizzly Adams, ivanaika, Жика and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 9, 2017 Пријави Подели Написано Јул 9, 2017 On 8.7.2017. at 17:10, Жичанин рече Машала, поломиће се од рода. PredragVId, ivanaika and Давор73 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 9, 2017 Пријави Подели Написано Јул 9, 2017 Војвода7, Иоанна, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 Навратих поново у највећи српски град изван Србије па ево пар сличица: Ово је Миленијум парк, сви туристи долазе да се сликају поред овог јајета. Иначе се скулптура зове "Cloud Gate": За брадер @Аурор-а сам ризиковао живот на пешачком да направим једну специјално: ivanaika, Страле, Iulianus and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 On 7/8/2017 at 11:55, Evzon рече Moja sestričina masira ljubimca inače cuko je time jako oduševljen.... Лепа цурица и лепо двориште! Evzon and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 8 минута, Grizzly Adams рече За брадер @Аурор-а сам ризиковао живот на пешачком да направим једну специјално: пре 8 минута, Grizzly Adams рече Moćna Našao sam jednu na (subredditu) /r/evilbuildings... Baš deluje kao da tu živi Betmenov zakleti neprijatelj. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 17 минута, Аурор рече Moćna Ругоба модернистичка... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 4 минута, Juanito рече Ругоба модернистичка... USA doesn't count Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 Управо сада, Аурор рече USA doesn't count Мислиш Трамп се не рачуна? Да је кула неког левичара, завршила би на меми поред неких античких скултпура уз обавезни хаштаг #дегенерација. Ништа модерне зградурине, ништа разблудно и нетрадиционално понашање кад је он у питању... Занимљив је тај твој систем. Правила, естетика и морал важе за све осим за оне који су на власти. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Правила, естетика и морал важе за све осим за оне који су на власти. Ma grebe mi se za vlast... Za ponašanje se slažemo. пре 4 минута, Juanito рече Да је кула неког левичара, Are you kidding me? Mada se, doduše, nekada znalo šta je kula... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Ал' се вребају Данче*, Иоанна, Dominika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 [emoji76] Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Juanito, ivanaika, Lady Godiva and 11 осталих је реаговао/ла на ово 13 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јул 15, 2017 Пријави Подели Написано Јул 15, 2017 Поглед из Патерице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука