PredragVId Написано Мај 30, 2017 Пријави Подели Написано Мај 30, 2017 "Летња врућина" - Света Литургија у манастиру Тумане Goku, GeniusAtWork, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јун 1, 2017 Пријави Подели Написано Јун 1, 2017 GeniusAtWork, Лидија Миленковић, Rašo and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 1, 2017 Пријави Подели Написано Јун 1, 2017 Таша, Снежана, -Владимир- and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 1, 2017 Пријави Подели Написано Јун 1, 2017 Лидија Миленковић, Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 3, 2017 Пријави Подели Написано Јун 3, 2017 Бранковина, магарећа клупа Снежана, GeniusAtWork, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 3, 2017 Пријави Подели Написано Јун 3, 2017 Мегидо Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 3, 2017 Пријави Подели Написано Јун 3, 2017 Sanja Т., Снежана, Рапсоди and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 Duhovi u mojoj parohiji Јанко, Рапсоди, ivanaika and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 АлександраВ, -Владимир-, ivanaika and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 @PredragVId @Dominika Bacite pogled na ovu temu, mislim da bi vam jos vise odgovarala za vase fotke Таша and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 Дуга код нас...пре пар дана. АлександраВ, GeniusAtWork, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 Јуче, са поклоничког путовања у манастир Манасију . Таша, PredragVId, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 #sam #alone GeniusAtWork, pahulja, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 #spasen #saved #street #streetstyle АлександраВ, Juanito, Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 #cvet #kaktus #flower #cactus pahulja, PredragVId, Dominika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука