Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 20 минута, Juanito рече

Јеси л' се слик'о с оним голим женскињама тамо? 

А биле су, ал нисам добио благослов.... :(

Иначе једна фора за вас који некад навратите - имаш у "чело" Тајмс сквера (гледајући према Централ парку) хотел Ренесанс. Кад уђеш, само у лифт и на горњи спрат - има феноменалан ресторан, клима, музика и перфектан поглед на сквер (одакле је усликана она фотка). Најлепше од свега је што туристи не знају за то па нема никог. Ко да имаш своју резиденцију, трамптастично! :)

IMG_4252.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ови момци су доста позната атракција, имају шоу од неких сат времена где праве свакакаве акробације, мало се зезају, засмејавају народ. Али веома озбиљна гимнастика, без струњаче. Само бетон. И то понављају цео дан.... Каква кондиција, да не поверујеш.

IMG_4269.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

Иначе једна фора за вас који некад навратите - имаш у "чело" Тајмс сквера (гледајући према Централ парку) хотел Ренесанс. Кад уђеш, само у лифт и на горњи спрат - има феноменалан ресторан, клима, музика и перфектан поглед на сквер (одакле је усликана она фотка). Најлепше од свега је што туристи не знају за то па нема никог. Ко да имаш своју резиденцију, трамптастично! :)

Слична фора у Бечу. Ресторан на крову хотела Софител.

6jq4aw.jpg

Подели на овим сајтовима

On 19.6.2017. at 18:14, -Владимир- рече

6jq4aw.jpg

А однедавно и у Подгорици - видите да ни по чему не заостајемо за развијеним земљама/градовима. Хотел Хилтон, "Скај(sky) бар". :преврћемочима:

Први, вели, руфтоп бар. 

Како нам Гризли ово описа, ка' да смо се родили на сред Тајмс сквера. :-)

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

On 6/19/2017 at 16:19, Grizzly Adams рече

Кад уђеш, само у лифт и на горњи спрат - има феноменалан ресторан, клима, музика и перфектан поглед на сквер

On 6/19/2017 at 18:14, -Владимир- рече

Слична фора и у Минхену. Ресторан на врху торња, на висини од 181 метар, до којег се стиже лифтом. Тај ресторан се све време окреће у круг, тако да док ручаш гледаш на цео град са свих страна.
На врху овог торња, у овом горњем прстену:
TQWesYG.jpg

Ово је изнутра:
PKjMlJt.jpg
WRyqELn.jpg

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

02828dbee23609bc4d410877122e2afe.jpg prvi dan letaaa [emoji525] [emoji523] [emoji526]

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Pouke.org mobile app

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, todor рече

А све је то на исту фору као у Београду :-Д :

И у Торонту! Па они су сви на исту фору... :smeh1:

IMG_0454.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Danas pocinjem svoje putovanje u pravu vjeru. Slobodno budite ljubomorni kada nakon smrti postanem bog moje sopstvene planete ( koja ce biti naseljena samo zenama ^^ ) po milosti Elohimovoj i mudrosti koju je Mormon proslijedio:

WP_20170624_14_21_59_Pro.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ћириличар рече

Danas pocinjem svoje putovanje u pravu vjeru. Slobodno budite ljubomorni kada nakon smrti postanem bog moje sopstvene planete ( koja ce biti naseljena samo zenama ^^ ) po milosti Elohimovoj i mudrosti koju je Mormon proslijedio:

WP_20170624_14_21_59_Pro.jpg

Ne mlati. Prebicu te :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Danijela рече

Ne mlati. Prebicu te :D

Hej, poligamija za zivota i dozvola da u afterlajfu imam planetu kao svoj harem... Beat that orthodoxians :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ћириличар рече

Hej, poligamija za zivota i dozvola da u afterlajfu imam planetu kao svoj harem... Beat that orthodoxians :smeh1:

Јој, то младо па неискусно...

После неколико година у браку ћеш схватити како ствари стоје и биће:„ Нити ће се женити, нити удавати?! No one can beat that!" :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...