Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

пре 3 часа, sanja84 рече

Možda misliš na ono da se treba moliti za onog na vlasti.

За све који су на власти се треба молити, јер тиме свједочимо да вјерујемо једино Богу, а не тим постојећим властима. Отуда и Христова заповијест да се молимо за своје непријатеље, па и за тог, што кажеш, "аустроугарског цара". И по самој сили те молитве за другога, да не судимо ником, већ из овог палог постојања да пређемо у вјечност, без икаквог суда. Па ни оног коначног, Божијег.

Просто, нема Бог за шта да нам суди, ако ни сами нисмо судили ником, па ни најцрњем непријатељу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ђорђе Р рече

Ко каже да није? Бриселски споразум је издаја. Натерао је србе да дају легитимитет њиховој квази држави...

Јел потписао признање независности? Није. А то се тражи а тога нема. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, slovoA рече

Отуда и Христова заповијест да се молимо за своје непријатеље, па и за тог, што кажеш, "аустроугарског цара". 

Znaš gde sam videla to. U nekom udžbeniku crkvenoslovenskog jezika iz početka prošlog veka. Ima deo liturgije, onaj početak, verovatno, I to piše. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Вилер Текс рече

Јел потписао признање независности? Није. А то се тражи а тога нема. 

Значи да сада припоји Прешево КиМ, и из Прешева локалну полицију, судство, локалну самоуправу прикључи институцијама КиМ, натера их да гласају на њиховим изборима, направи царину, не би била издаја, пошто није признао независност?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, sanja84 рече

Navodno je neko viknuo iz šale: Idu Rusi!! I svi se dali u bežaniju. 

Naravno da tako nesto nije bilo.

U blizini ovog mesta nesto je puklo, a obzirom da je nesto malo pre toga bio taj neki napad u metrou, ljudi su sigurno mislili da je opet nesto slicno (npr. metro stanica je blizu) i krenuli da se sklanjaju odatle (u tom napadu pre toga neki su nastradali).

Plus na plus sto je to Murica, zemlja `de su nosenje svakakvog oruzja i obracuni na ulici redovna pojava.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, sanja84 рече

@obi-wan kvariš foru... 

:ladan:

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ђорђе Р рече

Значи да сада припоји Прешево КиМ, и из Прешева локалну полицију, судство, локалну самоуправу прикључи институцијама КиМ, натера их да гласају на њиховим изборима, направи царину, не би била издаја, пошто није признао независност?

И тако можеш до прекосутра да смишљаш сеценарио само да би одржао свој наратив. Бокан је 100% у праву кад говори о шестој колони.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

И тако можеш до прекосутра да смишљаш сеценарио само да би одржао свој наратив. Бокан је 100% у праву кад говори о шестој колони.

Само ти жмури, и веруј у Вучића.

Ко је распустио српску полицију на КиМ и отерао их у Албанску службу, а ко није хтео, могао је у пензију, исто је урадио и са судијама? О изборима да не говорим, када је слао своје батинаше да разбију кутије, због успелог бојкота, како би поновио изборе и дао легитимитет учешћем срба у лажној држави...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ђорђе Р рече

Само ти жмури, и веруј у Вучића.

Ко је распустио српску полицију на КиМ и отерао их у Албанску службу, а ко није хтео, могао је у пензију, исто је урадио и са судијама? О изборима да не говорим, када је слао своје батинаше да разбију кутије, због успелог бојкота, како би поновио изборе и дао легитимитет учешћем срба у лажној држави...

Ја верујем у Бога.

У овим околностима ја сам уверен да би ти био идеалан председник.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Ја верујем у Бога.

У овим околностима ја сам уверен да би ти био идеалан председник.

Није тема добар/идеалан председник, него да је Вучић издао Србију потписивањем Бриселског споразума. Издао је и своје бираче, јер је изабиран да не дође до предаје/продаје/издаје учињеним Бриселским споразумом, ка којим је кренуо Тадић. Мислим да већа превара није виђена у тзв. демократским друштвима. Пре избора, на челу протеста против онога што пише у "Бриселскиом споразуму", административних/граничних прелаза, а после све супротно, и више него што су и тражили и замислили.

Да је он изабран са програмом да у пракси направи независно Косово: да распусти локалну самоуправу, преда полицију и судство тзв држави Косову, натера србе да учествују у изборима тзв државе Косово, не бих реч рекао. Јер је већина у Србији тако одлучила, колико год ја био против тога. Ал он је добио мандат да супротно ради, и зато је издајник.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...