Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

пре 4 часа, slovoA рече

Нико разуман од Србије не очекује такво савезништво

Недвосмислено вербално заузимање руске и кинеске стране од стране српских власти би запад читао као агресију и шта ти ја знам, као да нам војска ратујеу Украјини. Добро знаш да су то тешки лудаци.  

Недић није био издајник. Мислим, а не гарантујем, неће бити ни Вучић.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Недвосмислено вербално заузимање руске и кинеске стране од стране српских власти би запад читао као агресију и шта ти ја знам, као да нам војска ратујеу Украјини. Добро знаш да су то тешки лудаци.  

Недић није био издајник. Мислим, а не гарантујем, неће бити ни Вучић.

Недић је био издајник то је 100 посто 

Рече безуман у срцу својем: нема Бога.
Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Onufrije рече

Недић је био издајник то је 100 посто 

И избаци ти из тих 100% што ни једног војника није послао на руски фронт и што је онолике Србе од ножа усташког спасио и то да се није прихватио положаја не би било ни С од Србије и тако...

Подели на овим сајтовима

слабо је то све као аргумент за издају Крагујевац и све . Прихватио је Хитлерову власт и радио све што му је наредио Рајх. Он је трагична личност.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

То је друго.А издајник је друго. 

као год не треба га величати сигурно. Рецимо Дража је друго, он није хтео да страдају Срби 1 за 100 и зато се после репресалија Немаца није борио са Немцима, но није сарађивао и организовао егѕекуције Срба, Недић је срамота за Србију.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Onufrije рече

као год не треба га величати сигурно. Рецимо Дража је друго, он није хтео да страдају Срби 1 за 100 и зато се после репресалија Немаца није борио са Немцима, но није сарађивао и организовао егѕекуције Срба, Недић је срамота за Србију.

Није тема. Али не слажем се. Недић је морао да буде власт иначе би усташе, Мађари и Бугари све узели. На другом месту можемо о томе. 

Подели на овим сајтовима

ма без везе пишеш. Наш проблем је баш у томе што после другог светског рата смо били у истој ситуацијиа као усташе, баш због Недића, нисмо се борили против окупатора Шваба  као у првом светском рату и онда су нам увалили Хрвате Тита и Шубашића. Једино нас извадило што су Руси прошли кроз Бг. Тј нисмо се као у првом светском рату нашли на страни победника као Срби него преко Тита и његове секте су нам судили. У једном тренутку је у НОВ било исто Хрвата као и Срба.

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс Сад тек читам о. Ђога, пази његову реченицу из закључка.

пре 8 часа, obi-wan рече

Зато, морам да признам, да када год ми неко приђе и упути ме на „договор“, осјенчи наш однос једном разликом која није когнитивна – знамо сви да договора има, али и да се они још више појављују као мисаоне технике којима људи купују своју савјест и оправдавају оно неоправдиво.

Зар то није исто оно што и ја причам, о празном изговору у најгоре могуће вријеме?

А за оно посљедње се слажем. Без обзира на све, и ја се још надам да ће се Вучић тргнути и да неће издати.

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

У двомесечном рату у Украјини мало Змијско острво је већ два пута скренуло пажњу на себе. Последњи...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, slovoA рече

Зар то није исто оно што и ја причам, о празном изговору у најгоре могуће вријеме?

А за оно посљедње се слажем. Без обзира на све, и ја се још надам да ће се Вучић тргнути и да неће издати.

Нису сви договори изговори и оправдања. Нешто јесте компромис и снисхођење а нешто је "компромис". Ми можемо да учинимо највише ако се молимо за власти.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Вилер Текс рече

Ми можемо да учинимо највише ако се молимо за власти.

С тим би ваљало и да закључимо разговор, апсолутно то подржавам.

Подели на овим сајтовима

Clip_7.jpg.94d0a6ff02a1d68348de80b4b66209b8.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...