Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

17:44 - VAN ROMPEJ: EU TREBA DA RAZMISLI O ODNOSIMA S RUSIJOM

Predsednik Evropskog saveta, Herman Van Rompej, istako je da EU treba da preispita svoje odnose sa Rusijom.

Posle onoga što se dogodilo na Krimu, moramo da preispitamo odnose između Rusije i EU kazao je Van Rompej. On je dodao i da će svako dodatno destabilizovanje situacije u Ukrajini imati šire posledice po odnose Rusije i EU.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ja bih voleo da se za nas Zapadna vrata zatvore. Prognoziram da će kroz deset godina ceo naš region biti uzburkan, podeljen i da će se mnogo toga dešavati.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ево ти шта ја подржавам:

Опет креће лудило... :(

Да је неко паметан тамо па да им каже свима - ајде направите свако шта оће, зовите се како оћете, припајајте се коме оћете, одвајајте се од кога оћете, само да не гине народ.

Него нешто ми нисте коментарисали ово...

Изгледа да вам се не свиђа баш идеја, осим кад треба Руси да "узимају своје".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А ви само наставите да навијате ко на утакмици. Кад немате срца.

Splacine.

Dodji sebi momche, gledaj sadasnju situaciju, a ne proslost i sta bi bilo kad bi bilo.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Него нешто ми нисте коментарисали ово...

Ja sam odmah lajkovao taj post. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Не знам стварно шта вам није јасно...   Само кажем да је Русија, као и свака велика држава, склона насиљу према мањим суседима (и докле може да "добаци"). То илуструју примери које сам навео. А око Крима није било рата зато што су Украјинци били разумни, а не зато што су Руси "добри". Да се Украјина успротивила добили би по носу да се пуши.   А изгледа да им се то и спрема, јер очигледно утакмица још није готова.   А ви само наставите да навијате ко на утакмици. Кад немате срца.

Колико сам ја схватио, добар део Украјинаца сматра себе Русима. А сем тога, после другог светског рата Руси су постали јако алергични на приближавање њиховим границама од стране било које друге силе. За њих анексија Крима није агресија, већ борба на живот и смрт, одбрана земље од нападача. Сваки даљи притисак запада ће имати само негативне последице по Украјину, и даље убедити Русију да поступа правилно. Другим речима, како ја видим, Русија једноставно нема никаквог избора по питању Украјине . 

Подели на овим сајтовима

Mozda je vreme da menjas dioptriju.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Како ја видим, Путин је искористио неприлику у комшилуку да комшији отме део имања.

И шта кажеш - ниси присталица десног сектора?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...