Jump to content

Осећам се управо овако! (фотографијом исказујем емоције)

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

aa_picture_20150329_4912068_web.jpg

Да ли мудро користимо сате? Да ли се сетимо да нашим најближима кажемо да нам је стало до њих? Да ли се сетимо да будемо захвални? Дан за даном – неки дани пролазе брже од других, неке дане бисмо желели да никада нису били, неки да никада нису имали крај...

Дани лете. Јер јуче поведе данас са собом. Да ли смо урадили оно што желимо? Хоћемо ли постићи оно што желимо – имамо ли циљ? Или смо као лист на ветру? Размишљамо ли о томе да смо могли боље да урадимо...мислимо ли да урадимо боље сутра? Да ли смо сутра ту једни за друге? Како би ваш дан изгледамо када бисте знали да имате само један месец – недељу дана – један дан? Ако имам само сутра? Овом сликом си ме подсетила да је време само на позајмици – не знамо колико имамо – не знамо да ли постоји „сутра“. Очекујемо да сви остаримо, али тако то не иде увек.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Nesto ste mi svi tuzni a zivot je tako lep...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...