Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

Sta je bilo neiskrenog u nasoj veri u komunizam? Pitanje je koliko ste vi iskreni bili kad ste ga prihvatili umesto da se borite protiv njega ako ste toliko iskreni?!

Nema veze odosmo mi predaleko.... :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Хајмо ребјата да се волимо, ја имам 25% руске и 75% балканске крви

Имамо својијех мана и врлина..... радимо на побољшању! ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Jeste,predaleko.....

Jeste predaleko je....

Ja volim Ruse !!

Ja sam držao napunjenu pušku iz koje sam se branio pre Ruskih dobrovoljaca koje spominje ambasador zato i imam moralno pravo da ih volim i da znam da su me zadužili.

Što se tiče ambasadorovog pitanja ima li ovde Srba? treba potsetiti da u tom momentu nije bilo rusa na KiM povukli su svoju vojsku i pregrupisali je samo za sto saveta bezbednosti. E tu je kako i sam ambasador naglasio bilo srba kako kaže koji će se u tom trenutku boriti sa Rusijom oko zajedničkih interesa.

Ako me razumeš oko te vojske o kojoj govoriš i koja ti bode oči pitanjem ambasadora: IMA LI OVDE SRBA? E pa ima sestro svu nadu smo stavili na sto saveta bezbednosti jer nas ruska vojska nije mogla sačuvati.

Da ponovim Rusiju posle ovog dijaloga volim još više.

Подели на овим сајтовима

љубав, пожртвовање.....давање себе......

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Jeste predaleko je....

Ja volim Ruse !!

Ja sam držao napunjenu pušku iz koje sam se branio pre Ruskih dobrovoljaca koje spominje ambasador zato i imam moralno pravo da ih volim i da znam da su me zadužili.

Što se tiče ambasadorovog pitanja ima li ovde Srba? treba potsetiti da u tom momentu nije bilo rusa na KiM povukli su svoju vojsku i pregrupisali je samo za sto saveta bezbednosti. E tu je kako i sam ambasador naglasio bilo srba kako kaže koji će se u tom trenutku boriti sa Rusijom oko zajedničkih interesa.

Ako me razumeš oko te vojske o kojoj govoriš i koja ti bode oči pitanjem ambasadora: IMA LI OVDE SRBA? E pa ima sestro svu nadu smo stavili na sto saveta bezbednosti jer nas ruska vojska nije mogla sačuvati.

I ja volim Srbiju ali iskrenost nije vasa najbolja osobina....

Подели на овим сајтовима

Kad srbin otvori dušu i nebo plače. Toliko o spominjanju celog naroda ove jako lepe teme.

Ne daje se potpuna  iskrenost pred nekim koga vidiš 10 puta u životu ona se samo naslućuje i dolazi ako mu veruješ.

Inače imamo divnih Hristovih svetitelja koji su uzvisili srpstvo i ponosili se njime pred samim Hristom. A lep je Gospod u svetiteljima iskrenim svojim.....

Подели на овим сајтовима

Jeste predaleko je....

Ja volim Ruse !!

Brate, ti pricas o Rusima kao da oni imaju duznost da nas cuvaju, kad se ruska vojska povukla sa Kosova tada Rusija nije imala moc ni da brani teritoriju u okviru ruske federacije i jedva su se borili sa teroristima na svojoj teritoriji... Srbin ce pljuvati Rusa kad mu nije pomogao, a s druge strane ce se ulizivati evropljanu koji je bombardovao i unistavao zemlju, eto toliko o Srbima kao narodu. Mi smo narod koji je izgubio svoje najbolje osobine davno.

Подели на овим сајтовима

pa ima sestro svu nadu smo stavili na sto saveta bezbednosti jer nas ruska vojska nije mogla sačuvati.

Po ovome sto si reko mi se cini kao da oni imaju obavezu da nas cuvaju.

Sto se tice srpske iskrenosti, Ioanna je apsolutno u pravu. Generalno u narodu je malo iskrenosti i puno bahatosti, mi trebamo gledati kako da se popravimo kao narod a ne da hvalimo sebe, vise i nemamo razloga da se hvalimo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...