Jump to content

Number15648

Члан
 • Број садржаја

  1392
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Number15648's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

1.1k

Форумска репутација

 1. Вучић у Скупштини: Србија 2015. у плусу Да нисмо кренули са тешким мерама, за шест месеци не би било плата, пензија и не би било Србије, рекао је у парламенту премијер Александар Вучић. Обраћање председника Владе обележено и оштром полемиком са посланицима ДС-а. Председник Владе Србије Александар Вучић рекао је да Србију у будућности очекује само бољитак и да у будућности неће више бити смањења плата и пензија. Читај даље Комедија, циркус. Са овим човјеком нешто добро није у реду.
 2. Деца Апокалипсе http://www.prijateljboziji.com/_deca-apokalipse/1134 http://www.pravoslavni-odgovor.com/Svet_oko_nas/deca_apokalipse/sadrzaj.htm
 3. Паметан човјек. Наравно да смета јеретицима попут Млађонија.
 4. http://svetosavlje.org http://www.pravoslavni-odgovor.com http://www.prijateljboziji.com
 5. "Не варајмо се да не живимо у страшно време и немојмо се безумно предавати лакомислености, затварајући очи пред јасним знамењима која се сваким даном све више умножавају и живо сведоче о томе да смо на прагу вечности." Архиеп. Аверкије Џорданвилски

 6. Number15648

  Teisticka evolucija

  Одломак из књиге 'Номологија' светог Николаја Србског о науци и псевдо-науци: Путник:Признајеш ли ти знање и знанствене проналаске? Путовођ: Свакако. Путник: То значи ти ипак признајеш науку? Путовођ: Ако би ме ти питао, да ли ја једем јабуке посуте прашином, ја бих одговорио: јабуке једем али прашину не једем. Исто тако ја примам сва поуздана знања и признајем све модерне проналаске, али прашину научних теорија и хипотеза којим су до сад била покривена модерна знања и проналасци нити примам нити признајем. Нарочито немогуће је и мени и теби примити и признати теорију о природним законима, ту основну заблуду јучошње науке.
 7. Number15648

  Teisticka evolucija

  Забавно како се Млађони и Odahviing расправљају о псевдо-науци. "Кад се грађаху мудри, полудјеше" (Рим. 1, 22)
 8. Авраам: „Ја сам прах и пепео“ (Пост. 18, 27) Цар Давид: „Ја сам црв, а не човјек“ (Пс. 22, 6)
 9. Зашто су Млађони и Odahviing за педербал?
 10. Поред Теорије Еволуције сад браниш и педерлук, "православче"?
 11. Није тачно да су понос Србије... ...него понос Србије и Републике Србске и свих србских земаља и покрајина.
 12. Монаштво или ако хоћеш дјевственост је надприродно а не противприродно. И не видим шта је противприродно љубити мошти светих људи. Сједи, један!
×
×
 • Креирај ново...