Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

...често чујемо око себе људе који кажу нисам ценио-ла док сам имао-ла.....и тако је најчешће у нашем животу, на жалост.... какав однос имате ви према томе....? да ли сте свесни да имате драгоцену особу поред себе.....било да је то мајка, дете, другарица..... да ли се трудите да то добро сачувате.....?

Trudim se da sacuvam sve sto je dobro ,ali ja cesto i sve cesce cuvam ono sto i nije tako dobro...glupa sam. joooj Kao sto  se kaze>tako mi i treba. Ja uvek idem istim putem i svojim prijateljima smatram one koji to nisu,jer ja jesam. I onda,svaki put isti osecaj gorcine i ajmo sve ispocetka,kao da nista nije ni  bilo. Tako ne umem ni sebe da sacuvam. Posle ce da mi bude zao...Uvek ispadnem ista naivcina.

Treba covek da ima nekakav karakter,bilo kakav,i da kaze,stop,od sada menjam stvari,svi matrijalisti,koristoljubci,podli,licemerni,bezobrani,bezobzirni,galamdzije , zlocasti,zavidni i drski neka nestanu iz moga zivota dok sam rekla izbrojala do 3 ...

1..... 2.............................3.

Puffff !

Ostala je samo nada da bi mozda neko i ostao.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Trudim se da sacuvam sve sto je dobro ,ali ja cesto i sve cesce cuvam ono sto i nije tako dobro...glupa sam. joooj Kao sto  se kaze>tako mi i treba. Ja uvek idem istim putem i svojim prijateljima smatram one koji to nisu,jer ja jesam. I onda,svaki put isti osecaj gorcine i ajmo sve ispocetka,kao da nista nije ni  bilo. Tako ne umem ni sebe da sacuvam. Posle ce da mi bude zao...Uvek ispadnem ista naivcina.

Treba covek da ima nekakav karakter,bilo kakav,i da kaze,stop,od sada menjam stvari,svi matrijalisti,koristoljubci,podli,licemerni,bezobrani,bezobzirni,galamdzije , zlocasti,zavidni i drski neka nestanu iz moga zivota dok sam rekla izbrojala do 3 ...

1..... 2.............................3.

Puffff !

Ostala je samo nada da bi mozda neko i ostao.

facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog! 

Moj životni cilj je da se oženim i steknem djecu, nakon toga bi mogao mirno otići Gospodu.

Бог ти помогао! 

....не може брате, треба ту децу изнеговати... ;)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Da prepoznam i ispunim sva očekivanja našega Gospoda... zbog kojih mi je predvideo boravak na Zemlji i da on bude zadovoljan samnom.

Eto to je ukratko smisao moga postojanja!

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Cilj mi je da u svom srcu napravim takve uslove...da se Gospod Isus Hristos u njemu uvek oseća dobro. Da mi pomogne i u njemu stvori takvo tlo na kome može uspeti samo ono seme koje on u njega usadi.. i nijedno drugo.

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Predpostavljam da bi mirno mogao da odem sa ovoga sveta onda kada bih znao da sam učinio sve što je do mene da neke stvari uradim... Al to sam čuo od jednog brata u Hristu, jako mi se dopalo, nekako mi ima smisla...

Sad svojim rečima: voleo bih da naučim da volim, iskreno, od srca, da sve činim od srca, da se radujem životu, da ne pristupam stvarima, ljudima sa nekom dozom podozrivosti, opreza, straha i proračunatosti... Da budem živ u slavu Njegovu... Sad, devojka, posao i brak su mi se uvrzmali u glavu u poslednje vreme, al zbog ovog "u poslednje vreme" možda nije merodovno, al šta znam... :stadaradim: Ostalo, kako već ide...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...