мирођија Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Леп текст са нашег сајта... https://www.pouke.org/forum/topic/22582-%D0%B8%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%B2-te%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8/#entry753327 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 bgcz and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Razvucite najlepsi osmeh, da ne zna desnica sta radi levica a kamoli neko drugi. trening 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Јадранка-Дервента, Драшко, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Цитат Помени @ Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Драганче, видим да одбројаваш...ако, ако... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Sutra počinje post! NA ZDRAVLJE I NA SPASENJE isus-sinai bgcz, мирођија, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Цитат Помени @ Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 ...Па кад се са својих 45 килића "смуљим" на... 40 gringrin Па кад добијем већу жељу да starece 1314_womens 70A.gif Их, што ће да буде весело gringrin Јоооој, срамота ме... И мене би ме било срамота да имам 45 килића. gringrin keka and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Pitanje: Da li mi postimo na isti način kao Gospod Hrist? Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Baš se nešto razmišljala kako će mi najviše hrana biti problem, al' po svom ponašanju, vidim da će i gunđanje i tuga biti problem a najgore od svega što, kad sam gladna, vrlo sam loše raspoložena... Misliti o smislu posta, misliti o smislu posta Не брини ништа, колико ти мислиш на пост - толико и он мисли на тебе - узвраћа ти и негује те. А и највише је ту баш због овога што си навела - због туге. Пост је буквално стаза кроз шуму туге, али ти је само следи и изаћи ћеш. Проверено 4869 Oglo, keka and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Pitanje: Da li mi postimo na isti način kao Gospod Hrist? :blink: Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 И мене би ме било срамота да имам 45 килића. gringrin Мене није срамота што имам 45 килића (ја сам мала жена и да имам више лакше би ме било прескочити него заобићи :0104cheesy: ), срамота ме што сам свађалачки расположена, што се гневим, ропћем, "режим", звоцам... Нарочито за време поста. Oglo, Драгана Милошевић and keka је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Мене није срамота што имам 45 килића (ја сам мала жена и да имам више лакше би ме било прескочити него заобићи :0104cheesy: ), срамота ме што сам свађалачки расположена, што се гневим, ропћем, "режим", звоцам... Нарочито за време поста. E to,to jos kad me smori ono zensko ihaha zamke na kilo Цитат Помени @ Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1354029479' post='753502] :blink: Čemu čudjenje?Postimo po uzoru na Isusa. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Čemu čudjenje?Postimo po uzoru na Isusa. Pojasni pitanje... Цитат Помени @ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Pojasni pitanje... Eno na drugoj temi da ne pišem o jednom pitanju na dve teme. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Bogami blago Vama. Meni je problem i sa strastima ,i sa gundjuranjem i sa smirenjem i sa jelom welcome to the club ал некако све дође на своје Господ се побрине, зар не? Драгана Милошевић, Лидија Миленковић and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.