Jump to content

Још мало па пост...На чему ћете се трудити у посту?

Препоручена порука

Razvucite najlepsi osmeh, da ne zna desnica sta radi levica a kamoli neko drugi. trening 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1

4chsmu1

4chsmu1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2012. at 21:48, Хелена рече

...Па кад се са својих 45 килића "смуљим" на... 40 gringrin

Па кад добијем већу жељу да starece 1314_womens 70A.gif Их, што ће да буде весело gringrin

Јоооој, срамота ме...

И мене би ме било срамота да имам 45 килића. 7896634 gringrin

• Волим 2

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

On 27. 11. 2012. at 7:59, DankaM рече
Baš se nešto razmišljala kako će mi najviše hrana biti problem, al' po svom ponašanju, vidim da će i gunđanje i tuga biti problem :) a najgore od svega što, kad sam gladna, vrlo sam loše raspoložena... Misliti o smislu posta, misliti o smislu posta :)

Не брини ништа, колико ти мислиш на пост - толико и он мисли на тебе - узвраћа ти и негује те. А и највише је ту баш због овога што си навела - због туге. Пост је буквално стаза кроз шуму туге, али ти је само следи и изаћи ћеш. Проверено 4869

Подели на овим сајтовима

On 27. 11. 2012. at 14:11, Orthophill рече

И мене би ме било срамота да имам 45 килића. 7896634 gringrin

Мене није срамота што имам 45 килића (ја сам мала жена и да имам више лакше би ме било прескочити него заобићи :0104cheesy: ), срамота ме што сам свађалачки расположена, што се гневим, ропћем, "режим", звоцам... Нарочито за време поста.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

On 27. 11. 2012. at 17:16, Хелена рече

Мене није срамота што имам 45 килића (ја сам мала жена и да имам више лакше би ме било прескочити него заобићи :0104cheesy: ), срамота ме што сам свађалачки расположена, што се гневим, ропћем, "режим", звоцам... Нарочито за време поста.

E to,to jos kad me smori ono zensko ihaha zamke na kilo Just_Cuz_19

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 27. 11. 2012. at 19:14, Gaša рече

Čemu čudjenje?Postimo po uzoru na Isusa.

Pojasni pitanje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2012. at 11:57, BOBA рече

Bogami blago Vama. Meni je problem i sa strastima ,i sa gundjuranjem i sa smirenjem i sa jelom :(

welcome to the club :):blush:

ал некако све дође на своје Господ се побрине, зар не?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...