Jump to content

Offtopic до миле воље

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

On 18. 2. 2020. at 19:45, Ayla рече

Vladimir (5) ostavljen (zlom prilikom) kod mene dok mama obavi trgovinu. Ogladnio (mada sam sigurna da je iz dosade tražio da jede) i stojimo skupa ispred frižidera koji izgleda kao Aladinova pećina. Prvo smo sjeli na pod i posmatrali sadržaj, jer kreće se od dna. 
- Daj mi tu bijelu salatu (kupus), nakečapaj mi je (nakečapaj :)))). Hoću i tu veliku salamu sa oblacima (mortadela), paprike sa šlagom (paprike u pavlaci), i preko toga mi stavi ovo žuto (Micron krema... zna Vlado što je zdravo :))))... i uzmi ti što hoćeš (ne_shvata)

Zgrabila sam ga i prevrnula na pod... štipala i golicala dok mu suze nisu krenule. 
Vladimir je zakon!:sunce:

Expand  

Moj Dušan (4) tako svaki dan... :)

Ubedljivo njegov najbolji biser, ljut kao nešto i ja mu se šlihtam da ga nasmejem, samo sasvim ozbiljan, odozgo, mi kaže - Nije smešno! Propadnem u zemlju :D

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2020. at 9:44, Ayla рече

Niko mi ne misli veće zlo od konobara, kad ga pitam šta ima od čajeva u ponudi...
Kako me je pogledao jutros  :stidljiv:

Expand  

sigurno zbog čaja od kamilice:smeh1:

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

69712219_2396005900617428_85886919935367

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...