Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Уживо сам џангризало, и наџак баба.

Пих, канда си другачији на форуму  1414_feel

:bla:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nikoga...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

...познајем Кеку и Дралета....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Познајем Драшка од "активних" форумаша и Чвору од оних што су на форуму "с' мене на уштап"... А можда и још неког само се још нисмо "видели" на форум... Или се "крију" иза мени непознатих имена :-) 

Подели на овим сајтовима

Неке познајем одлично, неке сам срео пар пута уживо, неке само једанпут. Ово је листа (ваљда сам све ставио):

Отац Иван Цветковић, моцарт, Контравоид, Аца Милојков, Милан Николић, марко_13, Балтазар, деда, И. Стојковић, мироносица, петар м, Милан Меденица, Нишизава, Иван Недић, Иван Илић, Невероватни Влада ...

Упознао сам и неке људе преко приватне преписке, мада не и лично, али као да јесам:

Ведран, Валентина, Јоана, Биљана, Васке ...

Можда сам заборавио још неког, па нека ми опрости.

Подели на овим сајтовима

Отац Иван Цветковић, моцарт, Контравоид, Аца Милојков, Милан Николић, марко_13, Балтазар, деда, И. Стојковић, мироносица, петар м, Милан Меденица, Нишизава, Иван Недић, Иван Илић, Невероватни Влада ...

вааааауууууууууу..... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

вааааауууууууууу..... :D

Сада сам се сетио још: Игор Зиројевић, Никола Попмихајлов, Будимир Лазић, Искушеник (сад је ваљда већ монах), Тавита (Александра), Гандалф (један момчић из Крушевац), Пезза (бивши Богослов на верујем.орг) ... њих сам срео више од пар пута у животу :)

Подели на овим сајтовима

и неке људе преко приватне преписке

ако се и то рачуна онда : Срђан Котур, NE DA, Ljubicasta, Πρόκλος ὁ Διάδοχος, Mozzart, Jeсењин, Иван (са нотицанма)....

и разменила сам пар порука са још неким форумашима..... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Сада сам се сетио још:

ти си баш једна дружељубива особа..... :D

...сутра идем код проте Дејана.....да га поздравим ....?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

:) ja poznajem samo tebe Dzasmin!

надајмо се да ће их бити још..... 4chsmu1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...