Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

пре 19 часа, WiseMan рече

Nadam se da sam dobro razumeo pitanje, ako nisam dao dobar odgovor ili odgovor nije jasan, slobodno mi ponovo postavi pitanje. :) 

На форумима по интернету, генерално, постоји опција "Непрочитане поруке од последње посете" која по дифолту даје врло фин приказ - на пример, ако је од мог последњег логовања изашло 150 нових постова у 10 различитих тема, ја ћу имати излистано тих 10 тема и поред њих линк "Иди на прву непрочитану поруку".

На форуму Поуке, у том случају имам излистано 150 редова, где је сваки појединачни ред порука коју нисам прочитао. То је у најсабијенијем начин приказа толика количина редова да треба да скролујем надоле у дубину од неколико десетина екрана.

На пример, ако следећи пут дођем на форум за 7 дана и од тад буде 500 непрочитаних порука, од којих је 450 са тема "Шта слушате данас" и "Шта мушкарци мисле о женама" и "Шта жене мисле о мушкарцима", а у преосталих 50 буду и 3-4 нове отворене интересантне теме са по једним или ниједним одговором, оне просто буду затрпане.

Покушао сам да подесим излиставање непрочитаних порука тако ми их приказује на тај начин, али нисам успео. Генерално, не знам шта је у питању, али форум Поуке је један од форума на којима се изузетно тешко сналазим а што је прилична компликација јер има много садржаја. Примера ради, након реновирања форума старе теме којих желим да се подсетим тражим преко Гугла јер на форуму често не могу да их нађем... али то је друга прича. Ово са "Непрочитаним порукама од последње посете" је дифолтна опција на скоро свим софтверским платформама за форуме, за мене убедљиво најкориснија, делује ми невероватно да овде не постоји баш на начин о ком говорим? Ово је Invision Board софтвер, јел тако? У прошлости су форуму који су "трчали" на Invision Boardu сви то имали.

Подели на овим сајтовима

Imao bih pitanje u vezi sa banerom za učenje stranih jezika koji vodi na sajt za brzo učenje engleskog po programu Pingulingo, Arona Stouna - bez obzira na to da li vam neko plaća za reklamu ili ne sajt je poznat kao obična prevara. Moje pitanje glasi: Zašto?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, w.a.mozart рече

Imao bih pitanje u vezi sa banerom za učenje stranih jezika koji vodi na sajt za brzo učenje engleskog po programu Pingulingo, Arona Stouna - bez obzira na to da li vam neko plaća za reklamu ili ne sajt je poznat kao obična prevara. Moje pitanje glasi: Zašto?

Gde de nalazi ta reklama? Mi nemamo nikakvu reklamu sem ovih Google reklama, a one su uglavnom povezane sa vašim pretragama, te ako negde gledate škole jezika veoma je moguće da vam izađe reklama tog tipa. U svakom slučaju, blokirajte je ubuduće, a nama pošaljite link ka toj reklami, videćemo da je potpuno blokiramo kod nas na sajtu. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Поуке.орг инфо рече

Gde de nalazi ta reklama? Mi nemamo nikakvu reklamu sem ovih Google reklama, a one su uglavnom povezane sa vašim pretragama, te ako negde gledate škole jezika veoma je moguće da vam izađe reklama tog tipa. U svakom slučaju, blokirajte je ubuduće, a nama pošaljite link ka toj reklami, videćemo da je potpuno blokiramo kod nas na sajtu. 

Ја сам је сад видео случајно, појавила се на насловној страни форума, горе са десне стране. Јесте гуглова, види се одмах по линку кад се стави миш преко ње. Ово је пуни линк иначе: 

Спојлер

https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=CkEgPSKFXW9_9I9a03gOO07-YC9_X4tRSlv6lgIwHg5n0_QgQASDQlb1pYLEFoAG_hcmAA8gBAagDAcgDwwSqBKgBT9DNWa-XUFcG9BXo4rv71GIDg-Od7H-Vpp3Hq2Y9voe3t_tvFsnbsD0igV5S92XckiKGldg9YZkcaI-A20ixoa9IrNwGUArxcfQQnBW9KnNBjIuxGpxrOp5OZwT70dHmhO0OWS_AOWBaYuA8KAfBG6uKRKMNTaHYecZkZIRJqsy0VXHuYcm3758tXW3abkmK0AVEfTQaKZNDcDLNXP-WilmJY30eTltuoAZRgAep-rZ_qAeOzhuoB9XJG6gHqAaoB9nLG6gHz8wbqAemvhuoB5jOG6gHmgbYBwHSCAcIgAEQARgCsQluoHGWed8xaYAKAdgTAg&num=1&cid=CAASEuRo511OPVTpQrmLNTHiiB_jtg&sig=AOD64_34bQZ264xuzvNrMH88evD7REs0AA&client=ca-pub-4191562744331243&nm=43&mb=2&bg=!LS6lLjZEUz5qr91T5tECAAAAxVIAAAA1mQE585-DqFvwuewJyVfqOskJnwDvbKzgk_ieuPC2WCnh6OamdMYxtFerXFGObaFhamEOg8CYR9VevBlhgkxZOTf0b67SC2NRrCIyfufMiuMz07f761T3A941gKKv1CFOy71oeJ06ItlQnCWkepulN0_Oea1zi9Heqpyoz9nIyGAzpbsywOwgtPMoLMkQNEBwhLWYMKShMs83JCPBvjpsvdGFZm5Qj9V_zpwlTjjjc3ZciDmVFI-1FFsdNde3uYY4IWgngcxJbmazmAjKyaQGBt2o2Y9hqhVkVAM4uqPf32RTWS-uvbs2ru52qoOvT0D0Z7LKcYeXwdi6jlic8OMkbVaLpoCnkKc9GSe0D93_Sag6JXs-tCmPOBHkqGPh5BC6eNp1ekq-kuVWIoZlfIsAKa9GDrq-g75NfPW5vA&adurl=https://odlican-savet.com/davoravorgica/4984/%3Futm_source%3Dadwords%26utm_campaign%3DP-G-RS-0361-911-ucpclone01|Pingulingo-(print)_TXT-TOP-RON_W1817:Clone2%26utm_campaignid%3D1371904964%26utm_adgroupid%3D54889044175%26utm_creative%3D266500236887%26utm_keyword%3D%26utm_placement%3Dpouke.org%26utm_target%3D%2Fhobbies%20%26%20leisure%26utm_device%3Dc%26utm_devicemodel%3D%26utm_network%3Dd%26utm_adposition%3Dnone%26utm_matchtype%3D%26utm_clicklocation%3D9067611%26utm_interestlocation%3D%26utm_gaexp%3D{xid}%26utm_gaexpvar%3D{xvar}%26mgprojectid%3D1287%26mgadid%3D161708

Подели на овим сајтовима

Ništa posebno se nije desilo. Upotreba neprimerenih izraza i psovki.

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Драгана Милошевић рече

Ništa posebno se nije desilo. Upotreba neprimerenih izraza i psovki.

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Jeste, dobro si rekla.

@Vladan ::: 

Sta si odma` nadao u dzevu, pricaju ljudi po srpski, neka i`... :sunce:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Поуке.орг инфо рече

@Vladan ::: Обоје изгубили меч, дисквалификовани на два дана... :)

Mnogo je bzvz mec u kome uvek pobedi sudija...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Mnogo je bzvz mec u kome uvek pobedi sudija...

Па да... ја би их пустио да кажу све што имају, да све буде јасно и отворено, па бих после побрисао само сочне детаље ;) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...