Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 12 часа, Milan Nikolic рече

То што је он глумио. Али глумио је добро

Оно што је глумио у холивудској/западној кинематографији је приказ пијаног, корумпираног и злог Словена (Руса углавном). 

То је чиста политичка употреба.

Уопште ме не занима да ли је то занатски добро или не. Него суштина. 

Глумачки занат се јако добро злоупотребљава јер је цивилизација наметнула глумце као идоле.

Наравно, идол ко идол, је обична превара.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вукашин рече

Проп'о БГ Мајдан. Сад мало на дочеке, кркања, Копаоник, Златибор...па онда може опет да се протестује. :D

Иначе током блокаде у Кнеза Милоша и Бирчаниновој су скандирали "отварајте спискове". Значи, "памет" ове земље тражи да се свима на изволите ставе лични податци свих држављана Србије уписаних у бирачки списак. ЈМБГ неколико милиона људи на изволите свима.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

На поновљеним изборима СНС убедљив, што је логично, пошто су једини имали мотив да изађу.

Оно што је занимљиво за остатак, Двери нестају, ДСС и СПС још падају, МИ се профилишу као 3. снага. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Вилер Текс рече

Оно што је глумио у холивудској/западној кинематографији је приказ пијаног, корумпираног и злог Словена (Руса углавном). 

То је чиста политичка употреба.

Уопште ме не занима да ли је то занатски добро или не. Него суштина. 

Глумачки занат се јако добро злоупотребљава јер је цивилизација наметнула глумце као идоле.

Наравно, идол ко идол, је обична превара.

Борис д блејд 😁

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2023. at 16:51, Вукашин рече

А сутра на скупу прогласа специјални гост - Раде Шербеџија. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu "Mi glas iz naroda - profesor doktor Branimir Nestorović", za učešće na parlamentarnim izborima 17. decembra, koju je podnela istoimena grupa građana.

Kandidati za narodne poslanike su:

1. Branimir Nestorović Lekar Obrenovac

2. Siniša Ljepojević Penzioner Beograd – Palilula

3. Aleksandar Pavić Politikolog Beograd – Novi Beograd

4. Jelena Pavlović Advokat Beograd – Novi Beograd

5. Bogdana Koljević Grifit Viši naučni saradnik Beograd – Čukarica

6. Mitar Kovač Profesor Beograd – Novi Beograd

7. Branko Pavlović Advokat Beograd – Vračar

8. Dragan Stanojević Ekonomista Priboj

9. Ana Krstić Diplomirani pravnik Beograd – Palilula

10. Ana Ivanović Hemijski tehničar Beograd – Savski venac

11. Jovan Janjić Naučni saradnik Beograd – Palilula

12. Borislav Antonijević Lekar Beograd – Voždovac

13. Branko Lukić Advokat Beograd – Savski venac

ПС

Ако се Вучићеве прогхозе о поновљеним изборним местима остваре - Бранко Лукић из МИ ће изгубти место посланика у скупштини Србије.

Подели на овим сајтовима

"Тужили бисмо НАТО и неке њихове чланице због формирања тзв. војске Косова и рушења Резолуције 1244, која изричито забрањује службе тзв, Косова на северу. У међувремену бисмо блокирали пролаз аутомобилима са Косова, сем са таблицама Србије. Максимално бисмо помогли Србе на Косову, економски ако што бисмо куповали производе од њих по двоструко већим ценама од тржишних. Истовремено бисмо јачали војну моћ и припремали се за тренутак растакања НАТО", истиче Несторовић.

RT.RS

Лидер покрета "Ми - глас из народа" говорио је о свом виђењу обојених револуција, судбине Космета, али и такозваној првој и другој Србији

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...