Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

@Milan Nikolic Дај Боже да уведу војни рок...мада сумњам....војни рок треба увести јер имамо фемини-мушкарце. Омладину неспособни за било шта физички...то је корисно да мушкарци будући макар мало мушкости задобију јер живот неће бити лак и увек на тастатури.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Ćiriličar рече

@Milan Nikolic Дај Боже да уведу војни рок...мада сумњам....војни рок треба увести јер имамо фемини-мушкарце. Омладину неспособни за било шта физички...то је корисно да мушкарци будући макар мало мушкости задобију јер живот неће бити лак и увек на тастатури.

Није тачно да је омладина лоша. Видиш да су игнорисали грађанисте, на пример. Пуне цркве омладине по Србији, што је била мисаона именица за раније генерације.

Има и тога што ти кажеш али много мање, приметно мање него рецимо у Загребу.

Свакао ће им користити војни рок.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Није тачно да је омладина лоша

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Омладину неспособни за било шта физички

Нисма рекао да нам је омладина лоша, него то што пише горе. Село је убијено, већина омладине је у граду и момци од 20 г. не знају заменити сијалицу, камоли шта друго....о томе говорим. "Нису деца крива, што с' у будале била", лепо је рекао народ. На селу деца макар раде физички нешто, па имају те неке физичке способости.

Дакле војни рок је користан не само за евентуалну одбрану државе него и да омушкаре мупкарце.

Ја не говорим о идеологијама него о физичким и менталним способностима.

Ја кад сам служио војску десетари су се иживљавали над "гуштерима"....ћебетом гланцаш паркет увече, цакли се...скоро као у "официру и џентлмену"...не треба тако, али треба дечаке слати у војску макар пола године, ето 4 месеца, да очврсну. Некад се знало - ако ниси служио војску, ниси ни за шта (физочки, а вероватно имаш и неку други ману). Кад одслужиш војску сматрали су те мушкарцем.

Погледај те момке данас, добар део се билудје..."напумали" руке ко Шварцанегер, а имају шаке као деца мале.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Вилер Текс рече

Није тачно да је омладина лоша. Видиш да су игнорисали грађанисте, на пример. Пуне цркве омладине по Србији, што је била мисаона именица за раније генерације.

Има и тога што ти кажеш али много мање, приметно мање него рецимо у Загребу.

Свакао ће им користити војни рок.

Ово је тачно макар у мојој парохији.

Црква недељом пуна а жутаћа и чедица међу омладином готово да нема.

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ćiriličar рече

Нисма рекао да нам је омладина лоша, него то што пише горе. Село је убијено, већина омладине је у граду и момци од 20 г. не знају заменити сијалицу, камоли шта друго....о томе говорим. "Нису деца крива, што с' у будале била", лепо је рекао народ. На селу деца макар раде физички нешто, па имају те неке физичке способости

Сад си ко Хаџи Србин инфо:smeh1:

То ти је дух времена, цивилизацијска ствар.

Али нам је омладина добра, српска а не урбанашка.

Војска ће им само помоћи.

Иначе ко не види да се овим потезом враћања војног рока и проглашавањем другог дана Божића за нерадан дан држава окреће у српском правцу, слабо шта види у политичком смислу.

Поред свих попуштања и локалних промашаја, држава иде ипак добрим правцем, у оваквим околностима.

Још ови из МИ да дају свој допринос.

Иначе, аеродром у Приштини никад пунији откако су им укинули визе.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Вилер Текс рече
пре 14 часа, Ćiriličar рече

Нисма рекао да нам је омладина лоша, него то што пише горе. Село је убијено, већина омладине је у граду и момци од 20 г. не знају заменити сијалицу, камоли шта друго....о томе говорим. "Нису деца крива, што с' у будале била", лепо је рекао народ. На селу деца макар раде физички нешто, па имају те неке физичке способости

Сад си ко Хаџи Србин инфо:smeh1:

То ти је дух времена, цивилизацијска ствар.

Fejsbuk stranica pokreta "MI - glas iz naroda:

414487952_262473846850879_4925235856872497867_n.jpg.710569479c39b5c7cde0b03a26b3797f.jpg

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic Вучићу/Шапићу остаје или политички марифетлуци, или ако хоће коректно, тада морају да воде БГ али уз мањинску подршку МИ-а! А то значи да морају преговарати о сваком пројекту. Чим МИ нису задовољни руше власт и нови избори.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Ćiriličar рече

@Milan Nikolic Вучићу/Шапићу остаје или политички марифетлуци, или ако хоће коректно, тада морају да воде БГ али уз мањинску подршку МИ-а! А то значи да морају преговарати о сваком пројекту. Чим МИ нису задовољни руше власт и нови избори.

Problem je u tome sto je to najgora opcija za beogradjane. <nije poenta rusenje vlade i izbori vec poboljsanje kvaliteta zivoota gradjana.

Подели на овим сајтовима

ODYSEE.COM

Lider novoosnovane političke stranke „Mi – glas iz naroda“ u božićnom izdanju emisije „Maša i...“ otkrio je da li će u Milanu kupovati odela za novu funkciju, hoće li zapadni posmatrači...

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milan Nikolic рече

ODYSEE.COM

Lider novoosnovane političke stranke „Mi – glas iz naroda“ u božićnom izdanju emisije „Maša i...“ otkrio je da li će u Milanu kupovati odela za novu funkciju, hoće li zapadni posmatrači...

:)) Sto bi Srbi rekli, izgledaju kao popisani ...

Подели на овим сајтовима

Данас у Бањалуци на свечаној академији Несторовић седео поред Вулина. Све је било у духу српског јединства. Какви говори су били, цео догађај је за памћење.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...