Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 1 сат, Вукашин рече

@Milan Nikolic Радиш оно што и Вучић несвесно. Тако и он правда себе својим бирачима страхом од рата.

Ако се заигра скратиће мандат влади не због Косова, већ због Рио Тинта. То је тема која ће да уједини и гласаче Ђиласа и МИ и оне који не гласају. 

Чуди ме да тако кажеш, а могао си чути шта Павић говори о рату и жаришту код нас у емисији са твог линка.

Што се тиче литијума, нисам сигуран какав став имају МИ по том питању. Можда је проблем само у рио тинту.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Вукашин рече

Бранко најбоље формулише ставове покрета и најбоље објашњава погубност садашње економске политике задуживања.

Он је сучелио други модел екомномске политике, а тиме  ибезбедносне. И ту је та главна "квака" - тај модел економске политике дирекно је у колизији Вучићевој безбиједносној политици - ако не овако како ја онда ће бити рата. Онда ће протерати Србе и сл.

И ту је тај већи проблем. За сада МИ потенцирају највише то еконмско, не желе велике сукобе политичке око безбедносне ситуције. Нити Вучић каже директно "ако не као ја биће рата", нити Ми кажу директно "ако буде како МИ, неће бити рата".

Сви знамо да е стан-службе могу закавгати рат из зајебанције, насупрот и њихових интереса Њима је неко КиМ ко лањски снег у садашњем геополитчкомонтесту.

Па ако гуде Србију, ако оће могу рат изазвати. Притишћз дивидећи ситуацију и тензије до екстрема: људи се убија и хапсе на КиМ а у БиХ се руши све српско "правним" путем....ситуације скоро на или-или!

Оно што МИ НИСУ директно објаснили и не потенцирају то - КАКО ће се, последично, исчупати, то. јест Србију исчупати из тих крвавих канџи окупатора ако раскину са њиховим моделом економије?

Ја иако се слажем са МИ - нисам сигуран да они сами могу имати исправне процене шта и како ће реаговати окупатро у таквом сценарију.

Чињеница је да попуштања иду астроноском већином, помоћи нема и црвених линија нема - и смањење захтева нема - напротив све су већи, отворенији и за Србију неприхватљивији.

Мислим да политика ПОДИЛАЖЕЊА њиховој политиц, дакле стимулисати њихов еконмски ситем - двоструко копање гроба Србији. ШТО ГОД ВИШЕ "страних инвестиција" све је више дуга и све више је Србија ЊИХОВА и све више имају интерес да буду окупатори.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Milan Nikolic рече

Чуди ме да тако кажеш, а могао си чути шта Павић говори о рату и жаришту код нас у емисији са твог линка.

Што се тиче литијума, нисам сигуран какав став имају МИ по том питању. Можда је проблем само у рио тинту.

Није Вучић ваљда једини гарант стабилности, а тако се приказује и влада мешавином страха и популизма.

Не видим докле ће ићи то попуштање. Љепојевић каже да што си мекши, западњаци све више кидишу, што видимо.

Нисам паметан, можда би било добро да буде искрен па нека каже народу како ствари стоје (ово што прича Павић), а не да становништво, тј. већи део буде под анестезијом?

Што се тиче Рио Тинта, МИ су наравно против. Нема се ту шта пуно расправљати. Свуда по свету су оставили катастрофу иза себе, а сада ми треба да им верујемо да ће код нас поштовати еколошке стандарде. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

жалосно је ако оде због Рио Тинта, а не издаје Косова. Мада је то мало вероватно да ће уопште бити да ће се правити проблем са Рио Тинтом. Приоритет је Косово и када буде завршио са Косовом оно што му је задатак, само ће нестати, довешће другог.

У том смислу је и изјава Хила да што пре треба да се напарави влада:D.

http://www.nspm.rs/hronika/kristofer-hil-od-vlade-srbije-ocekujem-da-bude-formirana-americi-sa-srbijom-predstoji-veliki-posao.-zso-mora-da-se-realizuje-srbija-da-ucestvuje-u-obnovi-ukrajine.html

Али ако мало боље размислимо треба веровати у Господа, тј треба имати смирење и слушати Цркву која је прошла 500 година под Турцима, фашисте, комунисте. Ако Црква ћути и прави се невешта и за њу је ова власт легитимна јер ју је народ изабрао, треба имати смирење.

И народ на улици је Црква. Треба се смирено противити предаји Косова и злоупотреби институција. Могу нас плашити до краја живота да ће доћи неко гори на власт. Ако их не сменимо нећемо ни сазнати.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Н И Н Е рече

И народ на улици је Црква. Треба се смирено противити предаји Косова и злоупотреби институција. Могу нас плашити до краја живота да ће доћи неко гори на власт. Ако их не сменимо нећемо ни сазнати.

Naravno da ce ova sadasnja vlast biti zamenjena, ali tek kada se bude formirala pristojna, civilizovana opozicija. Dok ovi danasnji divljaci koji se predstavljaju kao opozicija budu orgijali po Srbiji Vucicu je zagarantovana vlast i pobeda na svim izborima .

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bilbija рече

Naravno da ce ova sadasnja vlast biti zamenjena, ali tek kada se bude formirala pristojna, civilizovana opozicija. Dok ovi danasnji divljaci koji se predstavljaju kao opozicija budu orgijali po Srbiji Vucicu je zagarantovana vlast i pobeda na svim izborima .

Очекујеш да чујеш на националним фреквенцијама да се формирала пристојна и цивилизована опозиција? То се никад неће десити док су ови на власти.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Н И Н Е рече

Народ на улици, сада а и у 95 % ситуација када га позивају политичари на побуну, је злоупотребљен.

Друго, што се тиче Косова и Метохије, не знам шта очекујеш пуком  променом власти? Одједном ће сви рећи отишао Вучић, ево вам Срби Косово и Метохија?

Шта ти конкретно предлажеш?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Н И Н Е рече

Очекујеш да чујеш на националним фреквенцијама да се формирала пристојна и цивилизована опозиција? То се никад неће десити док су ови на власти.

Па неће се ни формирати на фреквенцијама на којима се прозивају Срби и чији запослени по твитеру пишу ружне коментаре о Павлини.

А те фреквенције емитују таласе који позивају на улицу због свега што се деси и не деси.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Владимир Владимирович Цар1 рече

viber_image_2024-01-19_11-33-40-911.jpg

Inace danas jako tuzna scena na Gazivodama gde se narod hrabar i srcan okupio da pliva za casni krst ali bez svog svestenstva i crkve da blagosilja dogadjaj. Tuzno i mucno. 

Dinaru se zabranjuje promet na teritoriji KiM i to nije od danas nase banke to znaju vec meseceima i rade na gasenju poslovnica dole. Ali mi smi saznali danas.... Kao i nas predsednik. 

I kad nam nista ne bude preostalo mi cemo da opravdavamo naseg dragog predsednika koji se lavovski bori. Patologija je cudo jedno. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Исто доста нових детаља и занимљивости. Када почну сакупљати потписе за изборе сада у мају ако се не варам, треба им што више помоћи, јер траже по закону више потписа него за прошле изборе. Ја ћу радо ићи и код нотара ако треба.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

NOVA.RS

Kontroverzni doktor i nosilac liste "MI-GLas iz naroda" Branimir Nestorović rekao je nedavno da bi...

Како су скочили на доктора зато што је рекао да треба да јачамо војну индустрију, залихе хране и да се спремамо да уђемо на КиМ кад ситуација то дозволи.

Ово други не причају, зато што није популарно.

Подели на овим сајтовима

Рио Тинто није довео Вучић, него ђиласовци који су нам сада закачили Рио Тинто за врат. Ја бих платио одштету Рио Титнту тако што бих узео од ђиласоваца. Само што су они толико заштићени и толико идиота раде за њих.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...