Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 2 минута, Вукашин рече

А сад могу косовске таблице? Растегљиве те црвене линије...

naravno da su rastegljive. pogledaj ruse i rat u ukrajini, koliko puta su pomerili crvene linije i oni. A i oni i mi smo u sukobu sa istom silom , samo sto smo mi puno manji i nemocniji od Rusa.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Растерати људске шакртове није лако нити захвално.

Само јпш додај да иако си админ на ЖРУ, нит ти ни ЖРУ нисте папе па да сте непогрешиви :)) Мало те зеза та необорива чињеница :) (знам шта је све било овде, од кавги по црквеом врху које су се спуштале овде, до политике и сл.). Можда си/сте, а јесте вероватно, понекад са рљавом водом избацили и које дете из лавора :)

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да нас све партије кувају ко жабе у води,.... полако али сигурно неко мање неко више,..... ми црвене линије немамо..... то је сурова реалност..... ето неко рече да интелектуалци треба да причају истину,..... па ето реко да се јавим.... :)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ćiriličar рече

Само јпш додај да иако си админ на ЖРУ, нит ти ни ЖРУ нисте папе па да сте непогрешиви :)) Мало те зеза та необорива чињеница :) (знам шта је све било овде, од кавги по црквеом врху које су се спуштале овде, до политике и сл.). Можда си/сте, а јесте вероватно, понекад са рљавом водом избацили и које дете из лавора :)

:)) Ajaoj sta je sve ovde bilo ...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

А шта ћеш, ко ради тај и греши, колателарна штета се свакако унапред  урачуна у пројекту и прорачуну 😁😇

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан рече

колателарна штета се свакако унапред  урачуна у пројекту и прорачуну 😁😇

:)

Дааа...а и власт је слатка ко шећерлама  :)

(Увек се сетим, на опаске попут твоје горе - мада је она јако смислена, међутим јако релативна - увек се сетим да су све догме наше дивне, Свете Цркве, донесене у кавгаама и расправама...и сетим се како су Јован, Јаков и Петар рекли Павлу да принесе жртве, а он се изборио да укине жртвоприношење, те оде тужен у Храм да учини оно што сматра да не треба да чини, те зато уватише, умало не убише...али то Господ окрену  те тако оде у Рим и покрсти га...хоћу рећи, што би реко Боки "атенционе"...а и Соломона, дете из греха, подиже Бог да изгради први Храм...мало је то све комликованије од "непогрешивих"...захвата)

Боки, бре, ни аваза не пушташ...а Вучко нам победи опет :)

@Bokisd

Подели на овим сајтовима

RT.RS

Чим Вашингтон и Брисел не успеју да "доведу своје марионете на власт" у другим државама, увек се одигра сценарио у коме се износе оптужбе о изборним...

Председник Руске думе поручује: Србија мора да брани вољу свог народа, иначе земље неће бити

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Дејан рече

Ето, и Црква као узорак нашег друштва много говори о самом народу.

Сви знамо колико је владика Иринеј истакнута и моћна фигура унутар СПЦ. 

Народи као што је наш, који нема довољно сазрелу личност како би био способан да створи средњи слој, недовољно емоционалне писмености како би били способни да једни друге надопуњујемо,  осуђен је на истакнуте појединце.

То само тако може да функционише и никако другачије.

Наравно да свака медаља има две стране. Ако изузетно доминантна личност, која креира реалност, има добре одлуке, то је озбиљан залог за светлу будућност, уколико су одлуке лоше, таква је и будућност.

На основу неколико секташа донео закључак о целом народу. Површно, нема шта.

Препоручујем да бављење социологијом оставиш стручним људима, држи се пољопривреде.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ćiriličar рече

@Н И Н Е Шта, досадило ти на www.srbin.info? :)

Не знам о чему говориш. Они што си их цитирао су очигледно артемијевци.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Н И Н Е рече

Не знам о чему говориш. Они што си их цитирао су очигледно артемијевци.

Nisu oni Artemijevci, oni su retardirani bez obzira sta i koga slede.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...