Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 6 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

који си ти бот,:navijanje: погрешио сам, гори си од овог како се већ зове Милана АВ:navijanje:, он се бра не крије, а те се фолираш.  Ниси издржао ни пет минута да прозовеш Нсторовића јер је рекао да су им нудили паре. Ха ха па чта је требао да каже улазимо у власт у Београду, који лик, нема нових избора. :navijanje:

http://91.222.7.144/hronika/branimir-nestorovic-sutra-cemo-doneti-odluke-povodom-vecerasnjeg-pokusaja-majdana-u-beogradu.-necemo-dozvoliti-novi-5.-oktobar-u-srbiji.html

Смири се мало, без пубертетских фора.

Рекао је човек да ће подржати власт ако дође до уличних немира. Не цитирам него интерпретирана и још сам поставио знак питања јер нисам сигуран у своју тврдњу.

И још кажеш да сам кандидат на изборима у БГ.

Диши мало и размисли пре него што лупиш и пљујеш. Сличан ти је менталитет као код ових што ломе по улици.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

А сада вас двојица ботова да се извините Мили лажљивици

WWW.POLITIKA.RS

Председница странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски оценила је вечерас да се иза напада на Скупштину града Београда и покушаја упада у ту...

Пошто мене призиваш овде, зар Заветници нису рекли да могу са овим СПН у коалицију поче избора?

WWW.POLITIKA.RS

Председница Заветника Милица Ђурђевић Стаменковски навела је да та странка неће улазити у...

Дакле, одмори од пљувања.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

А сада вас двојица ботова да се извините Мили лажљивици

WWW.POLITIKA.RS

Председница странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски оценила је вечерас да се иза напада на Скупштину града Београда и покушаја упада у ту...

"Позивамо грађане на мир и одговорност"

Ово је лепо рекла.

У остало не улазим сад.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Дејан рече

Што се мене лично тиче, ја сам за свој народ и Србију, уколико се појави неко, по мом мишљењу, ко ће боље да води земљу, ја сам за њих. 

Како да приметиш да се неко појавио кад га ови твоји (СНС) провуку кроз блато чим осете да им је претња? Имају медијску машинерију, тролове на интернету и криминалце ако треба неко да се пребије. Како мислиш да ћеш да чујеш за било кога?

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Дејан рече

Беспотребно је лепити људима етикете бота и сендвичара.

Права реч је тролови.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

@Н И Н Е

Кога су српски и национални медији провукли кроз блато а да то није заслужио као ови мајдановци? Да ли је неко из МИ имао проблема? Питање је кога би ти желео и шта би ти подржао. Људи из МИ су врхунац српске националне елите. Знаш ли ти ко је Дарко Танасковић? А он је подржао Вучића. Ја мислим да је време да се народни покрет заснује са таквим људима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Justin Waters рече

Јако је битно шта ће бити за коју годину, а није битно шта је било прије 10 или 20г, а то шта ће бити говори да је тренд да ће се инвестиције из Азије, примарно из Кине повећавати а из ЕУ смањивати. Тренутно ако се гледају континенти, Србија 80% тргује са Европом и 20% са Азијом. Е ово није нормално и баланс би требао да се поправи на отприлике 50% на сваку страну...

naravno da je bitno sta ce biti za koju godinu ali istovremeno treba odrzavati danasnje trziste. Ako je odnos 80-20 u korist EU a zelja je da bude 50-50 onda treba povecavati onih 20 a ne smajivati onih 80 vec povecavati i njih. Poenta je trgovati sto vise i sa sto vise klijenata. niko nas ne sprecava da trgujemo vise sa Azijom.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Н И Н Е рече

Како да приметиш да се неко појавио кад га ови твоји (СНС) провуку кроз блато чим осете да им је претња? Имају медијску машинерију, тролове на интернету и криминалце ако треба неко да се пребије. Како мислиш да ћеш да чујеш за било кога?

Шта ти мислиш каменовању Скупштине града Београда и српске полиције бетонским коцкама?

Дакле, да ли ти мислиш да је оно синоћ у реду или није у реду? Да ли мислиш да је само наивчина могла да поверује у слоган Србија против насиља? Као да је насиље материјална појава без духовне позадине па се то решава променом власти. Видели смо синоћ сву површности тог имена.

Надам се да ћеш ми одговорити 

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Н И Н Е рече

Квалитет увек исплива.

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс Нестор и МИ не мисле подржавати власт у супштини града, него у одбрани ако буде нека револуција....рекао је Нестор да ће тад апозвати свој еприсалице на улицу. Доведу 100 000 људи и премлате багру и свако својој кући. Мада не знам колико је то паметно, јер тада могу снајпери да раде ко у Кијеву.

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс

То је најодвратније од свега - искористи највећу трагедију за политичку борбу и назив покрета.

После видиш Бјелогрлића који се бори против насиља :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...