Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 2 часа, Bilbija рече

Pa i rusi su usvojili sistem vrednosti komunista i gulaga a mi golog otoka. Toliko su i nemci usvojili sistem vrednosti predaka isto koliko i mi. Koliko je danasnji rus kriv za stradanje Staljinovih zrtava toliko je i eki nemac kriv za nacisticke zrtve.

Ако подржава таква дела онда је крив.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан рече

Ако подржава таква дела онда је крив.

Ima neonacista medju nemcima ali su minorna grupa. ali to je zanemarljiv broj. nemci su vrlo otvoreni i liberalni. pazi nemacka je sama primila skoro milion Sirijaca, pored svih dosljaka koji se nastanjuju decenijama, mi, turci, poljaci, rumuni, rusi ...A kod nas kukumavce i na Srbe iz republike Srpske ... Razmisli o tom odnosu i otvorenosti jedne drzave i naroda. Mi ni svoje ne volimo a kamo li tudje.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ćiriličar рече

:)

Daaa....to naginje ka nacizmu ali to da su Srbi djubrad, a Nemci uspesni to je realnost. Ih bre...

Ja nisam rekao niti pomenuo nista sto Srbi nemaju.

Uzmi poslednje ratove...pa Srbi, deklerativni, su uzasne zlocine cinili....odvratne, satanisticke....ja ne znam, mozda je i ranije tako bilo, ali koliko veliki ljudi pricaju nije tako bilo. Nije jer Srbi jesu narod kako rekoh. Ja sam to samo malo "pesnicki" zakukuljio, to za pecate....prostije receno, mi smo krsten, Pravoslavan narad, miropomazan (=zapecacen darom Duha Svetog). Sta ti nisi cuo za to? Pa jesi narano...i sta je problem sa "pecacenjem"? Na to sam mislio. Ranije je srpski vojnik isao peske a zarobljenika bugarskog posadio na konja, sada strelja po Srebrenici...pa nema Boga u njemu, zato. Zato Nemci to mogu da rade, "ne dise" Duh Sveti u njima nego demoni ih veju...prosta stvar. Lepo je to vladika Danilo objasnio o svojoj govoranciji o "spratovima" i kojem bogu se molimo

I naginje ka nacizmu to sto sam rekao za naciste, da su nas tamanili 2 puta u jednom veku, da i sada kada su sami okupirani, kao sluga okupatora okupiraju nas...to su istorijske cinjenice. Mi nismo velik narod kao Nemci, ali kako se Srbi odnose ka susjedima a kako Nemci?  Tako sto solobadjamo susjede, a Nemci okupiraju, dali se 2 puta u pohod na svet.

Ne, mi NISMO isti kao Nemci, i ne, narodi uopšte NISU isti, i da narodi IMAJU zajednicke, generalne, karakteristike....nasa je da smi krsteni Duhom Svetim, zapacanjenim Njegovim darom, da najs je Savo "zakleo" na Spasovdan 1221. ko smo i sta smo, Lazar to potvrdio zivotom. To Nemci nemaju, niti ce imati, zato su kavi jesu a mi kavi jesmo. Mi ovce a oni vukovi.

A apropo ovaca i vukova, kako rece Vl. Nikolaj: Uvek su vukovi klali jaganjce, ali je jaganjaca uvek bilo više nego vukova. Tako i Nemci uvek su nas kklali, ali ne verujem da ih je vise (u Carstvu Bozijem). Kakav, crni, nacizam...ja pricam o nacistima.

PS

Pricesce, virus...pa ja se plasim virusa i zaraza, ali pomenutog se nisam plasio. Ne verujem da tamjam moze da ubije virus, ali ako je Bogu milo moze da ubije i leukemiju, i virus i sta oces...to su stvari slozenije. Za virus je Nestorovic bio za sve u pravu iako mu ti dajes dijagnoze kao i mnogima.

Да се сложимо,  народи се разликују, и то је њихов избор. Они краду друге, ми сами себе. Нико ту није цвећка.

Подели на овим сајтовима

Ово је она прича, ,,јер не знају шта раде". Обична руља.

Опет прозивају полицију ,,идите на Косово". Нема да кажу идемо на Косово. Ћута позива масу да не одлази, Лутовац ту, Миливојевић, не знам како нема никог да њих премлати као издајнике Косова. Има доста поремећених особа, буквално болесника, жалосно је то. Само да се не деси нека провокација да неко са стране запуца по њима, баци нешто убитачно, ту морају безбедњаци да буду најопрезнији.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ćiriličar рече

Ovaj Zlatanovic je glup k'o tup budak

Гледао сам овај његов пренос. На страну што је политички слеп, човек је у стању да лупета као нико.

Полиција хапси неког лика, који је уколико сам добро видео, пре тога бацао каменице на полицију и скупштину града, а Хаџи Дејан виче хапсе дете, хапсе дете! Циркус.

Тренутно Златановић, пљује по Цркви. Луд човек. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вукашин рече

Кад чујеш тон, то све полу бесно...и полиција их дуго трпи, могли су их до сада све окупати воденим топом на ову 'ладноћу.

Растерали их са два сузавца и једним постављеним кордоном.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Растерали их са два сузавца и једним постављеним кордоном.

Ма да, кад су се већ разишли. Остало десетак клинаца који су дивљали и пар стотина у позадини.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вукашин рече

Ма да, кад су се већ разишли. Остало десетак клинаца који су дивљали и пар стотина у позадини.

Није их ни било више од две хиљаде.

Добро су проценили ситуацију, излетели су кад су ови баш прекрдашили са оним каменим коцкама. 

Подели на овим сајтовима

On 23. 12. 2023. at 21:44, Дејан рече

Слажем се са тобом, сматрам да нисам изврнуо ствари. 

Чињеница је да се на емоциионалном описмењавању народа не ради ништа. Исто је тако чињеница да добар део народа није нити малолетан, нити малоуман. Даћу ти један пример, са непуних шест месеци укупног радног искуства добио сам задатак да колегиницу која преко десет година ради у струци, научим основним стварима њеног посла и ако је хиерархиски дебело изнад мене. На крају се испоставило да и није толики проблем што не зна ни основе, већ што не жели да зна. Када би знала посао, онда би га и радила, а то угрожава зону комфора седења у цивилној гардероби по цео дан , испијање кафе и прикупљања информација о туђим животима. Увек ће бити неки директор у кризи средњих година који ће то да покрије јер му је "пушка редовно чишћена". Прво, колико је таквих, друго, мислиш да је у овој причи претстављен неко ко је луд и мутав и не зна шта ради и које су последице тих недела на околину?

Дакле, завладала је социопатска реалност. Нисам песимиста, али нама треба нешто што би се мерило са чудом Божијим да се ишчупамо из овг племенског морала и малограђанштине.

пре 16 часа, Bilbija рече

Parazitiranje, nerad, zloupotrebljavanje polozaja, veza, fuserisanje... to je kod srbaa sve vrlina, sto maje radis i zivis na grbaci nekoga drugoga ti si sposobniji i pametniji a samo budale rade. To je srpski moralni kodeks i dok tako bude srbija i srbi ce biti sirotinja koja ce gledati preko tarabe u tudje dvoriste . 

Лепо сте описали стање у Србији. Зашто сте онда за статус кво? Ваши су на власти 11 година, СПС и дуже, то о чему пишете је све горе и горе.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bilbija рече

Ima neonacista medju nemcima ali su minorna grupa. ali to je zanemarljiv broj. nemci su vrlo otvoreni i liberalni. pazi nemacka je sama primila skoro milion Sirijaca, pored svih dosljaka koji se nastanjuju decenijama, mi, turci, poljaci, rumuni, rusi ...A kod nas kukumavce i na Srbe iz republike Srpske ... Razmisli o tom odnosu i otvorenosti jedne drzave i naroda. Mi ni svoje ne volimo a kamo li tudje.

Ах, и ја сам дошао у колони, знам како смо били прихваћени.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Н И Н Е рече

Лепо сте описали стање у Србији. Зашто сте онда за статус кво? Ваши су на власти 11 година, СПС и дуже, то о чему пишете је све горе и горе.

Једном католику са овог сајта сам у приватним порукама писао да радим за Хрвате 😁

Врло ти је упитно ко су то наши и ваши 😁

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...