Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 55 минута, Ćiriličar рече

Деки дијагностиолог...човек нормалан скроз! То што је говорио за ванземаљце и за земљу, то је преувелицачно. Никад није тврдио да је земља равна нити да верује у ванземаљце, износио је податке који су се појавили.

Имаш фотографије мексичка акдемија објавила фото мумија..е сад шта је истина шта није то је друго.

А Нестор све што је рекао везано за медецину је у праву, за пандемију - све се потврдило. Човек је образован и ЧИТА радове и истраживања, за разлику од овх што по Сава центру дипломирају и магистрирају викендом н аместу где нису присутни.

Политичка убеђења и ставови - сасвим нормални, суверенистички. Осим тога, он је само фронтмен, имају људе који су компетентнији и за политичка и за правна питања, еконсомска такође.

Рођени, и ти си ми сумњив, а камоли Несторовић 😁

Ја о Несторовићу нисам слушао народно предање, приче од ува до ува, већ сам својим очима гледао његова гостовања и рођеним ушима слушао, тако да ми тумач Несторовићевих ставова није потребан. 

Надам се да нећеш замерити на личној основи ако као слободан грађанин у 21 сматрам да имам права да кежем оно што мислим, а то је да добар део конкретно твојих ставова о другим људима не уважавам јер сам стекао утисак да си површан.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Milan Nikolic рече

Треба бити изузетно мудар. Најбоље је да сви злонамерни верују погрешно.

Мене плаши народна мудрост која каже да је пут до пакла поплочан добрим намерама. Разумем ја да је неко добронамеран, да жели бољитак и да дође на позицију да има полуге да то спроведе у дело. Ту проблем настаје. Са нашим народом нешто конструктивно спровести у дело ....

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

И даље не могу да прихватим чињеницу да су Ђилас и Мариника освојили онолико гласова.

Nema sta da te tu iznenadi, to su isti ljudi koji su isporucili svog predsednika onima koji su bombardovali Srbiju. Srbi kao narod nece ispraviti kicmu vise nikada bojim se . Izdaja je Srbima postala vrlina i sa njom se hvale.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Bilbija рече

Nema sta da te tu iznenadi, to su isti ljudi koji su isporucili svog predsednika onima koji su bombardovali Srbiju. Srbi kao narod nece ispraviti kicmu vise nikada bojim se . Izdaja je Srbima postala vrlina i sa njom se hvale.

Моје мишљење је да СПН није добила гласове због квалитетних носилаца те листе и претходних доброх резултата, добили су гласове јер су људи гласали против СНС-а.

То ме брине, та аутодеструкција доброг дела грађана главног града.

Радујем се понављању избора јер верујем да ће несторовић да покупи управо те гласаче.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Дејан рече

Моје мишљење је да СПН није добила гласове због квалитетних носилаца те листе и претходних доброх резултата, добили су гласове јер су људи гласали против СНС-а.

Радујем се понављању избора јер верујем да ће несторовић да покупи управо те гласаче.

Nestoroviceva prica o koaliciji to jest nekoalicijimje malo nelogicna. Jer ako on to jest MI opstane kao znacajna politicka snaga, morace da udje u neku koaliciju sa nekom stranom jer u suprotnom slucaju odrzavace se izbori dok jedna od opcija ne dobije apsolutnu vecinu.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дејан рече

Ја о Несторовићу нисам слушао народно предање, приче од ува до ува, већ сам својим очима гледао његова гостовања и рођеним ушима слушао, тако да ми тумач Несторовићевих ставова није потребан.

(Ма исто ти је то, уживо или као јутјубер...него...)

Ти или ниси испратио какав приступ политици ови људи имају....Несторовић је само фронтмен за почетак јер је најпопуларнији.

Си чуо Павловића, од 13 посланика у Скупштини људи ће имати 6 доктора наука...али доктора наука са каријером и не бубача информациј апо Болоњи. Тако да ти у тој екипи Павић и Павловић дођу к'о лоше образован кадар.

То скупштина Србије НИЈЕ забележила, такву кадровску структуру. А већ се сад апоказује да је то сасвим други притуп политици него ових порфесоналних "пасилаца" који круже по фотељама. Ово је нешто сасвим друго...

Подели на овим сајтовима

50 000 прегеда за -5 сати, зову их сви свуда, а оставке патриоске опозиције пљуште...види се то да тих 5% није ништа, то је само светла искра које су се многи уплашили.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Ćiriličar рече

(Ма исто ти је то, уживо или као јутјубер...него...)

Ти или ниси испратио какав приступ политици ови људи имају....Несторовић је само фронтмен за почетак јер је најпопуларнији.

Си чуо Павловића, од 13 посланика у Скупштини људи ће имати 6 доктора наука...али доктора наука са каријером и не бубача информациј апо Болоњи. Тако да ти у тој екипи Павић и Павловић дођу к'о лоше образован кадар.

То скупштина Србије НИЈЕ забележила, такву кадровску структуру. А већ се сад апоказује да је то сасвим други притуп политици него ових порфесоналних "пасилаца" који круже по фотељама. Ово је нешто сасвим друго...

Што би рекло писмо, по делима ћемо их познати.

Ту су где су, време ће показати.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Дејан рече

Што би рекло писмо, по делима ћемо их познати.

Ту су где су, време ће показати.

Тачно тако.

Ја сам за опцију да се сви са свешћу о отаџбини и држави укључе у власт. Да ли сви, баш сви, у МИ тј који су виђени на снимцима из изборног штаба, ноћ после избора, ту свест имају, имам резерву. Али да може добро да испадне, може.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дејан рече

Моје мишљење је да СПН није добила гласове због квалитетних носилаца те листе и претходних добрих резултата, добили су гласове јер су људи гласали против СНС-а.

Погледај овде на 30:30 како Павловић то исто говори.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Milan Nikolic рече

Погледај овде на 30:30 како Павловић то исто говори.

Лоше кадрове има СНС. Чучковић је као лош ученик у дуелу са професором Павловићем. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Куку и леле :))    :))  :))

3000 прегледа месец дана....

Несторов интервју од пре 2 дана на К1 - око 200 000 прегледа.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вукашин рече

Несторов интервју од пре 2 дана на К1 - око 200 000 прегледа.

А Љепојевић ије ни био у предизборној...свако гостовање на јутјубу има 100 000

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...