Jump to content

Косово и Метохија данас

Оцени ову тему

Препоручена порука

Испред КФОР-а и бодљикаве жице, културно уметничко друштво Копаоник наступа са традиционалним српским песмама и рецитовањем родољубивих песама, јавља извештач Тањуга.

На тај начин желе да поруче свима да су Срби мирољубив народ и да желе на миран начин да дођу до својих основних људских права.

357815_lep-1_f.jpg?ts=1685612240

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 500
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

На стотине Албанаца окупило се у Јужној Митровици на скупу "Марш на север". Окупљени носе заставе терористичке УЧК, што јасно говори да је реч о екстремистима.

357891_albanci-juzna-mitrovica-5_f.jpg?t

Док са друге стране српски народ мирно протестује и тражи своја права која им већ данима ускраћује самовољни режим Куртија, Албанци у јужном делу Косовске Митровице праве хаос и шаљу поруке мржње упућене на рачун Срба.

Поред застава УЧК носе и заставе такозване "природне Албаније", која обухвата територије суседних земаља. Узвикују увредљиве пароле и псовке на рачун Срба.

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1244453/srbi-poruke-mira-traze-svoja-prava-oni-prave-haos-ulicama-pogledajte-kako-albanci-sramno-provociraju-video

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 28. 5. 2023. at 21:12, Milan Nikolic рече

Заједница различитих политика већ је сабрана у СНС-у, а ти би да разбијеш Режим да би још мања група таквих истих преузела власт. Иста таква прича је са разбијањем Југославије да би настала иста таква заједница звана БиХ, мања и мизерна, са стотинама хиљада мртвих и унесрећених. То ти је последица размишљања незрелог и неискусног човека, који мисли да ће пасти са неба свака срећа, добра женска, брдо пара, све екстра, само да скинемо некога са власти. А заповест Божија је да поштујемо оне који су на власти, да служимо верно и дисциплиновано. Ако си паметан да можеш допринети бољитку земље, труди се да се школујеш, да будеш разборит, да имаш вештине још више и боље да онда понудиш нешто боље. А овако је све само спрдачина од које има само глава да те боли, само ће време проћи у бунцању и очекивању немогућега. 

Expand  

Лажеш себе или друге?

То је глупост стављена у црквени календар као ЦРКВЕНА заповест. Ниђе везе. И још не каже да им служимо верно и дисциплиновано већ да се молимо за оне на власти. Христос служио власт верно и дисциплиновано? "Породе аспидине", "окречене гробове", оне "што стоје на вратима па нити улазе нити друге пуштају"?

Из ког си ти филма? Брате, ово што ти проповедаш је секташтво типа јехова или сајентологије.

У СНС-у није заједница различитих политика већ интереса. Њихова политика је њихова материјална корист.

Не труј више овде, најлепше те молим.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

@Јанко

Кад није било интереса, кад није било Цару царево? Лако је поделити се, лако пронаћи разлог за осуду. Овој Држави треба лек, а не сакаћење. Јер многи су из добре жеље донели пропаст и неслућено страдање народа. Смирење и молитва, уздање у Бога и расуђивање у највећој пажњи, то је потребно свима нама. Можемо се расправљати, али не и осуђивати, не проклињати, не називати непомјаницима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2023. at 19:07, Milan Nikolic рече

@Јанко

Кад није било интереса, кад није било Цару царево? Лако је поделити се, лако пронаћи разлог за осуду. Овој Држави треба лек, а не сакаћење. Јер многи су из добре жеље донели пропаст и неслућено страдање народа. Смирење и молитва, уздање у Бога и расуђивање у највећој пажњи, то је потребно свима нама. Можемо се расправљати, али не и осуђивати, не проклињати, не називати непомјаницима

Expand  

Мени је увек занимљиво кад они који сакате жртву позивају на смирење, молитву, лечење...

Подели на овим сајтовима

@Јанко

Опет осуђујеш, али нема везе. Мада шта ли сакатим да ми је знати. Вероватно сам толико грешан.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2023. at 19:14, Milan Nikolic рече

@Јанко

Опет осуђујеш, али нема везе. Мада шта ли сакатим да ми је знати. Вероватно сам толико грешан.

Expand  

Ај` се врати на своје поруке па види како сам осуђујеш све неистомишљенике твог Љубљеног кога служиш верно и дисциплиновано јер је таква Божија заповест. (блаженопочивши Таса би рек`о: sic!!!)

Са таквим особама које секташки принцип примењују (пази сад) чак и на државу не постоји могућност иоле нормалног разговора.

Подели на овим сајтовима

@Јанко

Али ја сам рекао за оне који растурају Државу, из незнања, као што сам ја радио 5. октобра - а теби је то смешно. Како да разговарамо ако то не разумеш?

Зато стално питам људе шта предлажу да Држава уради? А не само да рушимо власт а тиме увек и Државу, јер тако је правило увек у историји.

Да се народ питао а не улице све би другачије било још од 27. марта. Знамо ко нам је непријатељ, али то се не решава са још горим непријатељем, перфиднијим и деликатнијим.

Зато кажем да нам је потребно пуно мудрости, смирења и расуђивања са пажњом по Богу. Опет кажем, дајте неки предлог, шта чинити, какве потезе предузимати, осим пуког рушења власти?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2023. at 19:36, Milan Nikolic рече

@Јанко

Али ја сам рекао за оне који растурају Државу, из незнања, као што сам ја радио 5. октобра - а теби је то смешно. Како да разговарамо ако то не разумеш?

Зато стално питам људе шта предлажу да Држава уради? А не само да рушимо власт а тиме увек и Државу, јер тако је правило увек у историји.

Да се народ питао а не улице све би другачије било још од 27. марта. Знамо ко нам је непријатељ, али то се не решава са још горим непријатељем, перфиднијим и деликатнијим.

Зато кажем да нам је потребно пуно мудрости, смирења и расуђивања са пажњом по Богу. Опет кажем, дајте неки предлог, шта чинити, какве потезе предузимати, осим пуког рушења власти?

Expand  

Кад престанеш изједначавати људе на власти и државу можемо причати.

За почетак, ДИЈАЛОГ на јавном сервису а не монолог који траје од 2012. Не постоји ЈАВНИ севис, прочитај закон шта треба да ради јавни сервис. Кад би ово било остварено све остало би дошло смо по себи. Не би требала улица, избори би врло лако били слободни и демократски.

Други корак је кривична одговорност, тј тужилаштво које ради свој посао а не жмури.

Само за снимак са рампе, Јовањицу или тату Стефановића у Крушику би ова власт пала.

О ругању човеку који је био чувар у Савамали и преминуо да не говоримо. Сам председник је ЈАВНО рекао да није требало тако са фантомкама, да су њега звали он би сам без фантомке сео за булдожер и рушио!?! Градоначелник Мали одговарао за Савамалу?

Јес` ти уопште свестан да верно и дисциплиновано браниш  криминалну групу која је заузела полуге власти ?

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2023. at 19:36, Milan Nikolic рече

Expand  

Ја сам млого млого млого стрипљив и смирен чоек....такве  "будалетине" сигурно нема у СПЦ....  АЛИ ово.....ово више нема смисла, мислим да то многи већ примећују......Ово ми већ иде на живце.....

Укруг и укруг рушење државе и рушење државе  и од 1995 причају исто......... па опет рушење државе и рушење државе  и опет рушење и рушење и опет о рушењу државе и рушење државе............. и онда иде она друга прича о бирању мањег зла између два зла....лежимо у лахдовини и бирамо мање зло између два зла...и све тако од 1990.............

А што морамо да лежимо у лахдовини и да увек бирамо мање зло од два зла? јел то мора ? ајд можда некад.... али што увек?

Шта хоћу да кажем је то:

Ствари треба на вријеме завршити, повући потезе како треба и то је то..... па да се не руши држава и да се не мора бирати увек између два зла.... па кажу ми изабирамо мање зло............. али све те приче о рушењу државе и бирању између два зла.... све тре причице иду из двораца и змакова из лахдовини.............

Да ли је све морало да буде све што се издешавало послије Видовдана 2001 везано за Српски народ.......мој одговор је није морало?  Црква је требала морала да преузме власт у држави (Србији/Црној Гори/ Р. Српској) и да заштити Српски народ Српску сиротињу од западни хијена, колонијлиста.... јер се види да политичари то нису у стању да ураде......

Дакле Црква није требала да оде у базу нато пакта... и да каже е ми спремамо то и то.... само да ви знате......

Западне хијене колонијлисти имају механизам како поробљавају уништавају народе, корупција, мито, паре, межђустраначки сукоби итд........постепено лагано, стратешки.....Западни колонијалисти имају разрађен механизам који користе и који су користили у многим земљама на свијету.........Црква је једина која може најуспешније и у највећој мери да заштити народ, сиротињу од западних колонијлиста....

Јесу Кубанци бољи од нас Срба? нажалост изгледа да јесу..................................

Знам сад неки који имају лиценцу на опитно-благодатно екстатичко екстазне визије реће из својих двораца и замкова: јеси ти нормала.... Црква не сме да се упушта у коцкање, да се Црква не профанише..........А зар се Црква већ не коцка? аааа

Шта је Црква, ко је Црква? цигла бетон или живи људи?

Јесмо се ми једно јутро пробудили и видимо стање на Косову? или је то био један цели дуготрајан деценијски процес.... исто тако може се рећи и за стање у Србији, Црној Гори и Р. Српској..........

Шта Црква треба да ради или не треба? ово је озбиљно питање.................................................

Кад дође ватраљ под кокошији производ неки људи се тек онда пробуде............ шта да се ради...

Подели на овим сајтовима

ПОТРЕСНА СЦЕНА У ПОСЛЕДЊЕМ ГЕТУ ЕВРОПЕ: Девојчице из Зубиног Потока се играју пред бодљикавом жицом, написале и поруке окупаторима

Девојчице су на бетону нацртали школице, а исписали су и поруке посвећене окупаторима: "Идите кући", "Косово је Србија", као и срца којима су све украсили.

358072_collage-maker-01-jun-2023-09-47-p

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1244634/potresna-scena-poslednjem-getu-evrope-devojcice-zubinog-potoka-igraju-pred-bodljikavom-zicom-napisale-poruke-okupatorima

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...