Родољуб Лазић Написано Септембар 24, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2021 Управо сада, Драшко рече Nema sta da otvaram temu o Mirku On je ovde otvorio dušu i to je za svaki rispekt Ali nije dočekan baš "hrišćanski" od pojedini kad se otvorio ovde Све што сам мислио о Мирковом начину вођења разговора, рекао сам. Не желим даље да причам о Мирку на теми о Ђоковићима. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 24, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2021 Управо сада, Родољуб Лазић рече Све што сам мислио о Мирковом начину вођења разговора, рекао сам. Не желим даље да причам о Мирку на теми о Ђоковићима. Dobro "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Септембар 24, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2021 Управо сада, Драшко рече Ne mlatomudi Свака част, братац! fsa and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Септембар 24, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2021 пре 13 минута, Родољуб Лазић рече што ми делује као троловање и прича ради приче А можда сам само искрен... пре 14 минута, Родољуб Лазић рече Ти си, рекао бих, добро разрадио своју технику манипулације у разговору и прилично си утрениран у томе. ...и више, након свега, немам длаке на језику? пре 15 минута, Родољуб Лазић рече А мислим да је твој највећи проблем управо у томе, што је и теби све то јасно, али имаш порив да докажеш кривицу хришћанства у односу на тебе. Можда, након свега, једноставно више не осећам потребу да формулишем апологетику по сваку цену, свуда и за све живо? пре 18 минута, Родољуб Лазић рече Колико мислим да је требало, причао сам и износио ставове. Хвала. У сваком случају, ни ја нећу више офтопичити на овој теми. Драшко and fsa је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 24, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2021 пре 2 минута, mirko1929 рече офтопичити fsa је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 24, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2021 Ovakvih kao ovaj indijski..... ima ih tamo kolko oces'.... i svako za sebe tvrdi da je pravi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Септембар 24, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2021 Cudo da je samo reagovao vladika Fotije... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Септембар 24, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2021 Samo da ne budemo jedan veliki Pacifik... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Септембар 24, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2021 Sun14861, Просечан србенда and Иван Ц. је реаговао/ла на ово 2 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 26, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2021 On 22.9.2021. at 17:19, Вилер Текс рече Новак и жена му мени делују као класични синкретистичке. Класични синкретисти је требало д пише, тастатура аутоматски пребацује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 26, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2021 ... ма они су..... синкретикстици..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Септембар 26, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2021 On 24.9.2021. at 23:43, Н И Н Е рече Владика Фотије је један од ретких који је било шта о овоме рекао. Наравно, никога није таргетирао, и ако сви знамо о чему је реч. Оно што сам организујући емисију Живе Речи видео јесте да је невероватно велики број људи у Србији итекако подложно овим синкрентистичким погледима на веру. Нажалост, много оних који себе сматрају образованим, школованим, су у овоме. Верујем да је владика Фотије и такве имао на уму. Вукашин, Просечан србенда and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 27, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2021 Не знам што би ово било коме био проблем. Није тамо обављао било какве своје ритуале, вероватно није врбовао монахе и монахиње, био је вероватно пристојан и цивилизован, можда је оставио и неке паре, и добио је прилику да се упозна са нашом богатом верском и културном традицијом. Ово може само да буде добра реклама за нас и наше манастире. Ако је пристојан и не постоји други разлог да не дође тамо, не видим зашто би било ко требало да му брани да уђе и упозна се са нашим манастирима. Посебно зато што долази у друштву жене чији је муж велики добротвор, не само манастира и цркава на КиМ, и жене која можда има неке своје трипове, али никад није направила било какав увредљив или непријатељки гест према СПЦ. Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Септембар 27, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2021 Демонски цинизам је да се они који погубљују душе, доводе као добротвори и то још деци. Децу највише треба чувати од тих вукова у јагњећој кожи. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Септембар 27, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2021 пре 7 часа, RYLAH рече не видим зашто би било ко требало да му брани да уђе и упозна се са нашим манастирима Nije to mali put da pređe bez Promisli. Možda mu je sledeće odredište na putu apostola Tome? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука