Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

"98% Hrvata se od malih nogu uci da mrzi Srbe" i ostale naziJonalsiticke bajke @Вилер Текса i @haveanicedayja :D 

Kinac od 5 godina peva "Mirno spavaj nano sve ti je poklano, samo Mujo nije, visi kraj kapije" na odusevljenje i diku prisutnih... NaciJonalsiticko vaspitanje na delu, a posle im kriv djavo sto su svaki rat  izgubili i sto su svuda doveli do progona i ubistava sopstvenog naroda....

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 30. 10. 2021. at 13:05, cloudking рече

NaciJonalsiticko vaspitanje na delu, a posle im kriv djavo sto su svaki rat  izgubili i sto su svuda doveli do progona i ubistava sopstvenog naroda....

Expand  

Ne znam sta da ti kazem, i Hrvati i Bosnjaci kukaju kako su nastradali u zadnjim ratovima, traze odstete, traze otkopavanja ... Srbija nije trazila odstetu nigde, Republika Srpska slobodna...

Подели на овим сајтовима

Видели смо и то да нам морална предавања држи човек који оправдава геноцидни план, усмерен против Срба, Фрање Туђмана и врха Хрватске државе. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 30. 10. 2021. at 18:52, Вилер Текс рече

Видели смо и то да нам морална предавања држи човек који оправдава геноцидни план, усмерен против Срба, Фрање Туђмана и врха Хрватске државе. 

Expand  

Ahaa, znaci zato je ok to sto decu od malih nogu ucite da kolju "Muje"... lepo... :) 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2021. at 7:19, cloudking рече

Ahaa, znaci zato je ok to sto decu od malih nogu ucite da kolju "Muje"... lepo... :) 

Expand  

Uopšte ne sumnjam da su tebi, koji opravdavaš hrvatsku državnu politiku genocida nad Srbima, u redu i ovakvi ispadi. Od tebe ništa normalno ne očekujem.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2021. at 13:56, Вилер Текс рече

Uopšte ne sumnjam da su tebi, koji opravdavaš hrvatsku državnu politiku genocida nad Srbima, u redu i ovakvi ispadi. Od tebe ništa normalno ne očekujem.

Expand  

pa nesto nisam video da si prokomentarisao klip... a i masis poJentu, koga boli uvo za tvoj komentar. Ovaj klip postoji da ukaze na to koliki ste licemeri vi koji zagovarate ideju da su hrvati zlikovci a srbi jadne zrtvice koje ni mrava ne bi zgazile... a to govoris dok tvoj popa blagosilja skorpione na putu u srebrenicu (ima i taj video, ako oces cu ti postavim... mislim, ako nemas ;) )

A posto ce tvoj mozak sad ovo sto sam napisao da procita kao atak na srbsku nejac i goloruki napaceni narod, da se odma ogradim od toga kad kazem srbi mislim na srpsku vojsku i naciJonalsiticke paravojne formacije, one  na koje se palite vi zveckaci oruzija i koje proglasavate za Srbske Ratnike...

Vecite zrtve... konstantne kukumavke... profesionalni gubitnici svih ratova koje ste podstakli...

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2021. at 16:00, cloudking рече

vi koji zagovarate ideju da su hrvati zlikovci

Expand  

Ти си лишен здравог разума.

Зато ме и не чуди што оправдаваш геноцидне наредбе председника Хрватске Фрање Туђмана. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2021. at 16:05, Вилер Текс рече

Ти си лишен здравог разума.

Expand  

A ti secanja... oces da ti citiram tu poruku gde ti i haveanice day lamentirate nad idejom da 98% hrvata uci decu da budu ustase?

Leleeee kako naziJonal mozak sve zaboravi zacas bre! :D 

Expand  

Подели на овим сајтовима

A nista mi ne objasnjavas za ovo u RS? Jel sam u pravu kad kazem da skoro 20 godina niste izgubili ni jedan rat pa vam prosto bioloski sat naredjuje da bi to trebalo da se tradicionalno obavi sto pre ili je neka druga fora? :D 

Veliki junaci, nebeski narod... nume ni jedan rat da zavrsi koji pocne... svuda vam isprase gujsce ko pijanim cetnicima a nevini narod naravno strada u mukama... Molim vas... nemojte vise da nas spasavate... pliz... priti pliz :D

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2021. at 16:06, cloudking рече

A ti secanja... oces da ti citiram tu poruku gde ti i haveanice day lamentirate nad idejom da 98% hrvata uci decu da budu ustase?

Leleeee kako naziJonal mozak sve zaboravi zacas bre! :D 

Expand  

Тако то бива у глави лишеној разума. Један клип ( има још таквих будалаштина) где неки несрећници певају несрећну и јадну песму изједначи са државним планом Фрање Туђмана за истребљење Срба. Чак и не изједначи, него оправда усташку државну геноцидну политику а од овог снимак закључи да Срби уче децу мржњи.

Лишени разума не може да схвати шта то значи да је "мејнстрим" правац.у Хрватској антисрпство. А и си филијала тог правца у Србији.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2021. at 16:09, cloudking рече

A nista mi ne objasnjavas

Expand  

Теби су све објасниле усташе и хрватско цвијеће, немаш ти здравог разума да прихватиш нешто нормално.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2021. at 16:14, Вилер Текс рече

Теби су све објасниле усташе и хрватско цвијеће, немаш ти здравог разума да прихватиш нешто нормално.

Expand  

Ja ne kapiram sto su sve ustase tolko na kraj srca... samo nerviranje, nerviranje i nervoza...

On 31. 10. 2021. at 16:12, Вилер Текс рече

Лишени разума не може да схвати шта то значи да је "мејнстрим" правац.у Хрватској антисрпство.

Expand  

- U hrvatskoj se deca uce da mrze Srbe!

- evo snimak da to isto rade i srbi?

- SAMO U HRVATSKOJ SE DECA UCE DA MRZE SRBE!

- Ali snim...

- TRALALALALLALALLALALLALA

:))

Kad krenete u sledeci rat, obavezno da me zoves... bavim se fotografijom i ocu da zabelezim taj cuveni momenat kad vas neprijatelji poteraju bosonoge i usranih gaca putem odakle ste dosli... pritom ne mislim na drzavu odakle ste dosli nego na  majcin organ... ma razumes me...

Svaki put kad se to desavalo do sada ja sam bio mali i ocu da uhvatim neku zgodnu priliku sto pre... mada nije i da ih nece biti i u buducnosti... kazu ljudi ko se navuce na taj manir da se ku*i dok ne dobije  po brnijci, on se toga ne odvikava tako lako... 

БАН НА ГОДИНУ ДАНА ЗБОГ ПОНИЖАВАЊА ЉУДИ. НЕЗАМИСЛИВО ШТА ЉУДИ СЕБИ ДОЗВОЉАВАЈУ НА ФОРУМУ.

Expand  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...