Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 22 минута, Вилер Текс рече

Прави се блесав колико хоћеш, изједначавање мојих ставова који су српски са неоусташким је на трагу комуњарске приче о томе како.су усташе=четници.

Nije.

Prilično patetičan pokušaj prikrivanja okolnosti da ne umeš da navedeš ni jednu razliku između političke ideologije ustaša i tvoje političke ideologije.

Чуј нико није помињао комунисте...

Ni četnike.

Нема потребе да их помињш, причаш њихову причу у овом случају.

Ne pričam.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Avocado рече

Nije.

Prilično patetičan pokušaj prikrivanja okolnosti da ne umeš da navedeš ni jednu razliku između političke ideologije ustaša i tvoje političke ideologije

Аха добро, важи.

Прилично јадан и нељудски покупај да оправдаш сопствени аутошовиниза и колегу ти усташофила Клауда. Између вас свакако постоје разлике.

Причаш комуњарску причу.

Подели на овим сајтовима

Da ponovim... svi nacionalisti bez obira dal su srbi, hrvati ili siptari ili crnogorci su jednaka go*na i kancer svakog drustva. Da ih nema, ratovi bi se vodili oko mode i pozorisnih repertoara...

Ko je poceo rat u hrvatskoj? Hrvati kazu cetnici, cetnicke patriJote kazu ustase... nebitno ko je od njih u pravu, poJenta je da se u oba slucaja radi o nacionalistima.

Vecito isfrustrirani i iskompleksirani coveculjcici koji nemaju cime drugo da se ponose osim stvarima na koje nemaju nikakav uticaj a koje su onda spremni "zivotom da brane". Pateticno ponasanje koji god udzbenik psihijatrije da konsultujes...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

Da ponovim... svi nacionalisti bez obira dal su srbi, hrvati ili siptari ili crnogorci su jednaka go*na i kancer svakog drustva. Da ih nema, ratovi bi se vodili oko mode i pozorisnih repertoara...

Ko je poceo rat u hrvatskoj? Hrvati kazu cetnici, cetnicke patriJote kazu ustase... nebitno ko je od njih u pravu, poJenta je da se u oba slucaja radi o nacionalistima.

Vecito isfrustrirani i iskompleksirani coveculjcici koji nemaju cime drugo da se ponose osim stvarima na koje nemaju nikakav uticaj a koje su onda spremni "zivotom da brane". Pateticno ponasanje koji god udzbenik psihijatrije da konsultujes...

Ево га заробљеник старих флоскула са некадашњег б92. Још само фали да кажеш ја хоћу на егзит, да јурим рибе и да путујем у Амстердам. Е мој пубертетлијо од четрес лета :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Вилер Текс рече

Аха добро, важи.

Прилично јадан и нељудски покупај да оправдаш сопствени аутошовиниза и колегу ти усташофила Клауда. Између вас свакако постоје разлике.

Причаш комуњарску причу.

Ne pričam...  baljezgaš... komunisti nisu pitali četnike da im navedu neku razliku sa ustašama jer bi svaki četnik mogao odmah da navede gomilu razlika... i ni jedan ne bi bio baš toliki tupson pa da misli da je na pitanje koje su razlike između tebe i ustaša adekvatan odgovor: "ti si komunista"..

To može samo da padne na pamet nekom ko ne može da se seti ni jedne razlike... a nije baš mnogp bistar da smisli neku pametniju distrakciju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Још само фали да кажеш ја хоћу на егзит, да јурим рибе и да путујем у Амстердам.

STA?! Ko bi normalan ikada  i pomislio neku ovakvu grozotu?! Molim administraciju da reaguje, zasto se Vileru dozvoljava da pise ove gadosti! Kakva bre putovanja provodi i uzivanje u zivotu? kakve kulturne misije i obilasci! Treba bre da se sedi doma da se ljubi ikona i da se puca na komsiju... nismo mi nekakve evropejske seka perse bre da "volimo druge ljude, da postujemo jedni druge i da zivimo zivot  u miru i ljubavi" BO- LES!

A ja vidis bas to zelim! Osim egzita, to me smara. Ja sam vise za lezanje, setnju i obilaske muzeja i slicnih sadrzaja.

Kao na primer, kad odes u nemacku ili austriju, tamo na ulicama vidjas babe  i dede iskljucivo u drecavoj sportskoj odeci kako biju po pedalama novih bajsova i vozikaju se neokolo. UZivaju ljudi, putuju, zezaju se provode zrele dane svog zivota uzivajuci. 

Niko ih nije naucio da treba da budu vuciceva sirotinja ponizno pobozna i da mrze 'rvate i siptare... Nego ko neki idioti bozemeprosti uzivaju u zivotu... kakvi frikovi :D

Viler, ti da odes po evropi da drzis prezentacije na temu "Kvalitetan pravosalvni zivot jednog mrzitelja  (podnaslov) Prknoljublje i prikljucenija :))

Glava prva: Ako nesto ne razumes to znaci da si glup. NAravoucenije- ne smes nikada otkriti da nesto ne razumes nego udaris po mrznji. Ako ta mraznja rezultira u neki ratic ili pogibiju velikog broja ljudi, uvek mozes da okrivis koga god oces a sebe da pravis zrtvom (sematski prikaz postupka na strani 69)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Milan Nikolic рече

Сутра Вучић гостује на Б92.

De be pa ti, kao da ne gostuje svkog bogovetnog dana na nekoj televizji.

Dal ti je vest da Vucic ove nedelje gostuje po 15ti put na nekoj od svojih privatnih televizija? :D 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Milan Nikolic рече

Сутра Вучић гостује на Б92.

Да пусти аутошовинистичку опозицију да прича а он да се не појављује опет би их добио.

Једини ко може да победи Вучића је неко ко ће заиста бити Србенда или нажалост успешно глумити Србенду. Ту глуму аутошовинистички део опозиције не може да одглуми, алергични су на шајкаче, шубаре, кокарде...чак и ако су у питању реквизити.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Ne pričam...  baljezgaš... komunisti nisu pitali četnike da im navedu neku razliku sa ustašama jer bi svaki četnik mogao odmah da navede gomilu razlika... i ni jedan ne bi bio baš toliki tupson pa da misli da je na pitanje koje su razlike između tebe i ustaša adekvatan odgovor: "ti si komunista"..

To može samo da padne na pamet nekom ko ne može da se seti ni jedne razlike... a nije baš mnogp bistar da smisli neku pametniju distrakciju...

Кретенски би било да ја теби нешто објашњавам јер си ограничен. Ено ти и православне цркве имају критички однос према.Истанбулској конвенцији а то у твојој памети значи да се слажу са усташама. 

Што се тиче миграната јасно сам написо шта мислим, али пошто.ти немаш појма ни о чему него само улећеш ко Бошко Буха и бацаш бомбе од глупости.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

De be pa ti, kao da ne gostuje svkog bogovetnog dana na nekoj televizji.

Dal ti je vest da Vucic ove nedelje gostuje po 15ti put na nekoj od svojih privatnih televizija? :D 

Вест би била: Сутра Вучић не гостује на Б92.

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

STA?! Ko bi normalan ikada  i pomislio neku ovakvu grozotu?! Molim administraciju da reaguje, zasto se Vileru dozvoljava da pise ove gadosti! Kakva bre putovanja provodi i uzivanje u zivotu? kakve kulturne misije i obilasci! Treba bre da se sedi doma da se ljubi ikona i da se puca na komsiju... nismo mi nekakve evropejske seka perse bre da "volimo druge ljude, da postujemo jedni druge i da zivimo zivot  u miru i ljubavi" BO- LES!

A ja vidis bas to zelim! Osim egzita, to me smara. Ja sam vise za lezanje, setnju i obilaske muzeja i slicnih sadrzaja.

Kao na primer, kad odes u nemacku ili austriju, tamo na ulicama vidjas babe  i dede iskljucivo u drecavoj sportskoj odeci kako biju po pedalama novih bajsova i vozikaju se neokolo. UZivaju ljudi, putuju, zezaju se provode zrele dane svog zivota uzivajuci. 

Niko ih nije naucio da treba da budu vuciceva sirotinja ponizno pobozna i da mrze 'rvate i siptare... Nego ko neki idioti bozemeprosti uzivaju u zivotu... kakvi frikovi :D

Viler, ti da odes po evropi da drzis prezentacije na temu "Kvalitetan pravosalvni zivot jednog mrzitelja  (podnaslov) Prknoljublje i prikljucenija :))

Glava prva: Ako nesto ne razumes to znaci da si glup. NAravoucenije- ne smes nikada otkriti da nesto ne razumes nego udaris po mrznji. Ako ta mraznja rezultira u neki ratic ili pogibiju velikog broja ljudi, uvek mozes da okrivis koga god oces a sebe da pravis zrtvom (sematski prikaz postupka na strani 69)

Јаооо Амстердам....јао видећу кафић са вутром и излог даму а онда идем да гледам таштину празнине у музеју дегенских уметности. И то је Клаудова памет :)

Изађи из пубертета човече од четрес лета.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Јаооо Амстердам....јао видећу кафић са вутром и излог даму а онда идем да гледам таштину празнине у музеју дегенских уметности. И то је Клаудова памет :)

На заборави једење сушија поред бриселских контејнера... 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Кретенски би било да ја теби нешто објашњавам јер си ограничен.

Naravno... i potpuna je slučajnost što se pojavno to uopšte ne razlikuje od  :  "Kretenski bi bilo da objašnjavam jer znam da mi je objašnjenje kretensko"... 

Takođe je sasvim slučajno kako nešto možeš meni daobjašnjavaš, a nešto ne možeš... ali kad ne možeš, onda je to zbog mene... :)

Ено ти и православне цркве имају критички однос према.Истанбулској конвенцији а то у твојој памети значи да се слажу са усташама. 

Ne znači... već sam ti objasnio... praktično nacrtao... 

Nije uopšte teško naći pojedinačni stav u kojem će se SPC i moderne ustaše složiti ali postoji ogroman broj razlika... koje ih čine nebo i zemlja različitim... dok kod tebe još čekamo da čujemo jednu razliku...

Што се тиче миграната јасно сам написо шта мислим, али пошто.ти немаш појма ни о чему него само улећеш ко Бошко Буха и бацаш бомбе од глупости.

:)

Cool... javi se kad pronađeš neku ideološku razliku između tebe i ustaša...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

I sta da radim? Da baljezgam naciJonalsiticke floskule po forumima da izigravam srbskog fasistu i da ljubim kloaku nekom tamo Vucicu samo zato sto sam tolko pglu da ne umem da odvojim fikciju od stvarnosti i da zivim u kosovksim mitovima koje je napisao zdravko sotra?

Neka fala, kafa u amsterdamu je ipak mmmmmm :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...